- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме !?
Ти си момчето.Ти трябва да действаш.И аз преди чаках ей така някое момиче да ми каже ,че ме харесва.Ама се оказва ,че момичетата не ти казват това.Трябва ти да си признаеш и да и разкриеш чувствата си.Колкото и страшно да ти изглежда...По-добре ли ще ти е да седиш така и да се питаш "дали наистина ме харесва? "....Няма как да не ти проговори повече .Пък и като те отреже какво? Продължаваш напреде и толкова.Има много момичета на света не трябва да се отказваш заради 1-2 разочарованияПървоначално написано от ivobg1
![]()
--------------------------------------------------------
Глупости,тя е влюбена и го чака пред олтараПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
Проблема е, че когато съм около нея, не ми идват на ум никакви теми за разговор, дали защото се притеснявам или е от нещо друго - не знам. Такива теми, като музика, филми и т.н. ми се изчерпват за 20 мин...![]()
Що се отнася до това, дали ме харесва, ще се опитам да и намекна по някакъв начин, пък каквото стане.![]()
![]()
Да,сигурно е от притеснение.Но ако се притесняваш повече ще се навредиш,отколкото ще си помогнеш.Отпусни се не премисляй всяка дума която казваш,остави разговора да си тече.Бъди естествен,защото личи ли ти че се притесняваш и незнаеш какво да кажеш трупаш червени точки.Никое момиче няма да тълпи да се разхогдате 20 мин прлимерно в пълно мълчаниеПървоначално написано от ivobg1
Покажи и че си сигурен в себе си че си уверен
![]()
+++Първоначално написано от sladur4etyYy
КлюкаркаПървоначално написано от AwwwSugar
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
със сигурност си и симпатичен!покани я на среща и ще разбереш ,кажи и че е по специялна и че чустваш нещо
love is gone!
Благодаря ви за мненията! Остава само да преодолея притеснението и съм почти сигурен, че всичко ще мине по вода. Или поне така се надявам. Все ще ми дойде някоя тема за разговор на ум. Би трябвало поне 1 на 1000 неща да ни се харесва и на двамата. Но всичко става с времето си.![]()
Дам само недей да си комуникираш с нея мн по скайп, мн скапва отношенията.
Само първият коментар съм прочел.
Като за начало на колко си години? Имам предположения, но все пак..
Няколко прости и ясни съвета от мен, които трябва да спазиш и си готов.
1. Казваш и някой ден след училище да отидете на кафе само двамата (задължително е да сте само двамата).
2. Да кажем е приела и вече сте в кафенето. Говорите си за нормалните неща... училище, тренировки, домашни ко щеш.. там за квото си говорите обикновено. Задължително сядаш до нея в кафенето (не срещу нея)
3. По едно време от дълбините на мъжеството си събираш смелост да и кажеш, че я харесваш. Преди да си чул отговора я целуни (по устата!!). Или бърза целувка без език или с език, ако не те е страх. Ако ти е за първи път малко може да се стъписаш след това, но е нормално.
4. След това я изпрати до тях или до спирката, ако живее по-далече и това е цялата работа.
Предполагам, че си малък и неопитен, което е нормално и затова ти давам тези съвети. И още няколко неща... недей да чакаш да станете прекалено близки и тогава да я поканиш на кафе и да я целунеш, защото тогава вече ще те чувства като близък приятел и ще и е странно.. даже може и да не иска. При първа възможност направи тия неща, които ти казвам и има голяма вероятност да имаш късмет с момичето. Запомни, че ако нищо не направиш нямаш никакъв шанс да бъдеш с нея, защото няма тя да направи първата стъпка. Ако направиш това, което ти казвам ще си докажеш сам на себе си, че си мъж и ДОРИ да не стане и да не иска да сте "гаджета" ще знаеш, че си опитал и пак ще се чувстваш горд, че си събрал смелост.
Айде стига толко.
Umri, мерси за съветите ти.На 16 години съм и никога до сега не съм имал приятелка и както е и тръгнало май няма и да имам. Не се смятам за много малък, по-скоро за малко грозен, но вече излизам от темата. Както казах вече по-горе, когато съм около въпросното момиче се притеснявам и си глътвам цялата граматика...
А толкова бързо ми се изчерпват теми за разговор, като например музика и филми...
Обикновено тя измисля повечето теми за разговор, а аз се хиля като някой идиот и като ме попита нещо не мога да й отговоря в изречение...![]()
Проблеми - бол! Решение няма... или има само едно, както ме посъветваха останалите съфорумци, които писаха по проблема ми.![]()
ПС: Извинявам се, ако имам правописни грешки. Имам малки проблеми с кирилицата на лаптопа, от който пиша.![]()