- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпи отговори?!
Хайде сега да видим кой как е отговарял![]()
![]()
![]()
Например казах на едно момиче "Влюбен съм в теб"
А тя "Ми добре"![]()
![]()
![]()
Той ми го каза пръв.Аз обаче не исках да бързам да го кажа и си замълчах.
По-късно и аз го казах.
Само, че при нас беше "Oбичам те"
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Преди няколко години с едно момче,на което много държа (но като приятел,а не като гадже) се зарибявахме и веднъж ме изпраща той до нас и ме гушна и ми вика "Искаш ли тоя флирт да прерасне в нещо по-сериозно?!",при което аз го погледнах ей така --->След което го блъснах леко назад и почнах да се смея като луда и му викам "Аз и ти?!Абеее пич,луд ли си?!
![]()
![]()
" ... Тъпото беше,че аз си го харесвах,но просто ей така от нищото реши да ми предложи и аз явно се панирах (или и аз не знам к'во точно стана) и реагирах доста тъпо
Е добре,че момчето е наистина много точен пич и ми прости след седмица
,но предпочетохме да си бъдем много добри приятели,а не гаджета
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Скоро гледах филм, в който момичето каза същото и естествено момчето/мъжа го отгатна.Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Та по темата: Директно ми заяви, че мислел само за мен и аз казах, че щом го видя, ще го бия, тъй като ме събуди с смс-а си.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Емии при мен се случи следната ситуация.Ходих с едно момче от месец и нещо и бяхме излезли и бяхме седнали на една пейка и се целуваме и по едно време той ми казва "Съни обичам те" и аз потресена и казах "Мерси"![]()
![]()
и той почна да ми се смее и от там и аз се засмях така де ама не го обичах няма да го лъжа де..
Това със телефона мн ме радваще го пробвам някой път като затапка
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Един път ,когато едно доста хубаво момче дойде да ми се представи, аз се поизложих доста ...Щом той ми каза името си (коеот така и не запомних) ,аз го гледах и мигах ли мигах ,и най-накрая казах "Приятно ми е , мерси "
![]()
![]()
Филма да не е "Знак на съдбата"Първоначално написано от vagarious
Иначе е готина репликата с телефона![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Това е от един епизод на "Приятели". Рос го каза на една откачалка,с която искаше да си го върне на Рейчъл.Първоначално написано от sladkata_bebz
А по темата: когато със сегашния ми приятел излязохме на първа среща той искаше да ме целуне,аз го целунах с език, хвана ме срам и му казах "Извинявай". Малко тъпо си беше от моя страна.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Ами ще кажа за едно момче.Попитах го защо не може да сме заедно и той-"Защото карам скейт"...![]()
![]()
![]()
![]()
Уби ме...
След като той ми каза "Обичам те", аз го погледнах и измърморих нещо от сорта "Той пък.."![]()
А иначе с един не схванах, че говори за мен.. Че той с едни заобиколки и аз му викам "В кой си влюбен бе?"И после като разбрах, че става дума за мен и "О.. така става"
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Една позната отива да се запознае с едно момче, което беше приятел на гаджето й и вика "Здрасти аз съм.." И той "Е мен кво ме интересува?"
Беше бруталноИ после разбра, че тва е гаджето на неговия приятел де и се извини и се запознаха
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
То не е точно тъп отговор от колкото тъпа ситуация...,но веднъж си забравих телефонния номер когато едно момче ми го иска. Толкова много се вълнувах,че изобщо изключих. ^^ А по принцип такива работи ги помня и няма как да забравя ама тогава... Оо Та се наложи мойта фр да му го даде ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
той "...Наде...Обичам те..."
аз "абе млъкни малко че немога да реша кво ми се пие"
...ее после му казах и 'мерси' ест![]()
![]()
При мен се случи следното,момчето ми каза,че ме обича ,а аз казах-cool![]()
А едно друго момче бях го питала дали има някаква вероятност да сме повече от приятели ми каза -probably not.След това ми стана любимата фраза,а сестра му го затапваше с нея![]()
Късно вечерта. Целуваме се. Аз се заглеждам нанякъде.
Той:За какво си мислиш?
Аз:За Милена. (най - добрата ми приятелка)
Последва дълго и тъпо набързо скалъпено обяснение от моя страна, но той нещо се обиди явно. Каза ми, че съм готова за връзка.... с нея!
Каза ми "обичам те" и аз и казах "ми хубаво"![]()
После не си говорихме един месец и ся май аз я обичам ама като съм тъп и давам тъпи отговори ще си седя сам![]()
той: "Обичам те!"
аз: "Мерси"
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
казах на една фр че я обичам.. и тя ми вика добре![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
И в крайна сметка излиза, че 90% от хората тук са много благодарни (особено като им казват, че ги обичат)...![]()
аз доста често казвам-а ми то и аз се обичам..ставаме 2ма![]()
ако изпитвам чувствата-казвам обичам те,естествено![]()
Първоначално написано от RaZzer
![]()
![]()
![]()
да
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз:Обичам те
Тя:Трябва да върва![]()
![]()
хах,това вече не мога да си го представяПървоначално написано от YeahItsMe
Мацката трябва да е била доооста зле
![]()
Поне да каже "оо много ти благодаря,но трябва да тръгвам"Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
![]()