.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на RaZzer
    Не ти ли даде основателна причина за решението си?

голяма тапачка
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    В кръвта ни е да се държиме така..може би го прави,за да й обръщаш повече внимание или защото иска да чуе обратното на нещата,които казва...това е според мен...Кажи й и й го докажи,че е единствена за теб.. Успех ! :P
    Взе ми думите от устата

Ама като гледам момчето как е зарязано,май не сме били прави за това..
    А,наистина,каза ли ти причината ?!

В кръвта ни е да се държиме така..може би го прави,за да й обръщаш повече внимание или защото иска да чуе обратното на нещата,които казва...това е според мен...Кажи й и й го докажи,че е единствена за теб.. Успех ! :P
    Взе ми думите от устата

Ама като гледам момчето как е зарязано,май не сме били прави за това..
    А,наистина,каза ли ти причината ?!
    Да явно е така

Но сега имам чувството,че пак ще се съберат...дано не греша тоя път!

Или я потърси или я остави тя да потърси теб!

Град
    Wonderland
    според мен не иска да е с теб,но не иска да ти го кажа и си мисли,че така ще те отблъсне и за нея ще е...безболезнено.

и аз се държа като тъпа пут.ка понякога
    we're flying high,we're flying right up to the sky

голяма тапачка
    Млъкни ти си тая с най-малкото право да ме обижда

Благодаря на всички и от мое име които се опитаха да помогнат на приятеля ми .. осъзнах грешките си и съм се заела да оправя нещата както си бяха..

Мило а на теб искам да ти кажа, че за мен е много важно, че в живота намерих някой (ТИ) за когото да ме е грижа и който (ТИ) да ми бъде опора..Защото колкото и да твърдя че съм силна и волева, колкото и да съм убедена че ще се справя.. сама не мога..Самотата е най-коварното нещо на тоя безкомпромисен свят..Защото тя те измъчва и бавно те убива, но винаги ти остава глътка въздух за да не свършиш, за да не се спасиш, а просто да тлееш..като искрица...Затова ти е нужен човек, готов да посвети дните си на теб и уверен, че ти ще сториш същото.. Дори и думите са малко да ти опиша колко те обичам..

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    голяма тапачка
    Млъкни ти си тая с най-малкото право да ме обижда

Благодаря на всички и от мое име които се опитаха да помогнат на приятеля ми .. осъзнах грешките си и съм се заела да оправя нещата както си бяха..

Мило а на теб искам да ти кажа, че за мен е много важно, че в живота намерих някой (ТИ) за когото да ме е грижа и който (ТИ) да ми бъде опора..Защото колкото и да твърдя че съм силна и волева, колкото и да съм убедена че ще се справя.. сама не мога..Самотата е най-коварното нещо на тоя безкомпромисен свят..Защото тя те измъчва и бавно те убива, но винаги ти остава глътка въздух за да не свършиш, за да не се спасиш, а просто да тлееш..като искрица...Затова ти е нужен човек, готов да посвети дните си на теб и уверен, че ти ще сториш същото.. Дори и думите са малко да ти опиша колко те обичам..
    Съжелявам пък и прочети следващият ми коментар Пожелавам ви много любов

Голям фен
    ърси внимание,не е сигурна в чувствата ти или може би е харесала друг и се двоуми? ..изненадай я ,купи и цветя запали свещи,напр вечеря,пращай и смс-и по често,казвай и че я обичаш ,поговори с нея задължително и кажи как се чувстваш
    love is gone!

Повече от фен
    може би е ревнива ,опитва се да те изкарва извън нерви защото преди всичко е било ок и сега и доскучало
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си