- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичаме но...
голяма тапачка![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Да явно е такаПървоначално написано от 0nem0retIme
![]()
![]()
![]()
Но сега имам чувството,че пак ще се съберат...дано не греша тоя път!
Или я потърси или я остави тя да потърси теб!
според мен не иска да е с теб,но не иска да ти го кажа и си мисли,че така ще те отблъсне и за нея ще е...безболезнено.
и аз се държа като тъпа пут.ка понякога![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Млъкни ти си тая с най-малкото право да ме обиждаПървоначално написано от rozovsluncho
![]()
![]()
Благодаря на всички и от мое име които се опитаха да помогнат на приятеля ми .. осъзнах грешките си и съм се заела да оправя нещата както си бяха..
Мило а на теб искам да ти кажа, че за мен е много важно, че в живота намерих някой (ТИ) за когото да ме е грижа и който (ТИ) да ми бъде опора..Защото колкото и да твърдя че съм силна и волева, колкото и да съм убедена че ще се справя.. сама не мога..Самотата е най-коварното нещо на тоя безкомпромисен свят..Защото тя те измъчва и бавно те убива, но винаги ти остава глътка въздух за да не свършиш, за да не се спасиш, а просто да тлееш..като искрица...Затова ти е нужен човек, готов да посвети дните си на теб и уверен, че ти ще сториш същото.. Дори и думите са малко да ти опиша колко те обичам..
СъжелявамПървоначално написано от izlishna
![]()
![]()
пък и прочети следващият ми коментар
Пожелавам ви много любов
![]()
ърси внимание,не е сигурна в чувствата ти или може би е харесала друг и се двоуми? ..изненадай я ,купи и цветя запали свещи,напр вечеря,пращай и смс-и по често,казвай и че я обичаш ,поговори с нея задължително и кажи как се чувстваш
love is gone!
може би е ревнива ,опитва се да те изкарва извън нерви защото преди всичко е било ок и сега и доскучало![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·