- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросчеее :P
Та въпроса ми е когато правиш секс за първи път по време на самият полов акт или след това тече кръв ???
Зависи кога ще скъса ципата, пък и освен това може и да НЕ кърви ( ДА СЛУЧВА СЕ ДА НЕ ПРОКЪРВИ)
Различно е.
При някои на момента, при някои след това.
При някои изобщо.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тема №94810481041084 по въпроса в последната седмица.А после очаквате нормални отговори и се сърдите, а не сте си направили труда да погледнете дори темите на тази страница.
![]()
По темата: Както ти отговориха вече, много зависи. Може да е като в "Тексаско Клане", може и капка да няма. Различно е.![]()
Може още при първото проникване, ако се разкъса или се окаже силен натиск на химена да има кървене и съответно пениса да бъде оцапан или презерватива (дано да е второто, заради безопасния полов акт), а можеи да няма нищо, както казаха по-нагоре.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Колкото момичета, толкова и момчета пишат...![]()
Когато правиш секс за първи път, тече още преди да си го направила, после след като го направиш, след тва почва пак да тече и никога не спира.
Течеее, всичко течеееее..
СъгласнаПървоначално написано от theoneudontknow
![]()
Ако ще има кръв, тя обикновено се появява при първите тласъци.
в повечето случай в началото (по време) и много рядко след половия акт
определено е различно както вече ти казаха....на моята приятелка и бях първото момче и по време на секса не забелязах кръв но на другия ден като се чухме ми каза че като е била в банята е пробвала с пръстче да види дали ще я заболи и съвсем леко си го е поставила вътре и е текнало кръв....от там вече не е имала никакви проблеми :P
Е*ати идиота.Първоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Pagani Zonda
Ти от кво си мислиш, че е станал Библейският Потоп а?!![]()
![]()
![]()
еи винаги най-якото мнение казвашПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE
първия път си е живо баташко клане![]()
![]()
майтапа настрана, не е задъжително да тече при всяка е различно
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
да...
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Първоначално написано от theoneudontknow
![]()
Първоначално написано от uBo
Цепи мрака![]()
Може по време, може след това, а може и изобщо да не тече![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!