.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от abv01
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Прочетох го
    Много си тъпа
    Пич, ако някакви комплекси те глождят, преосмисли ги и тогава пак пиши тук. Спри да се правиш на проникновен дълбокомислещ психолог, копиращ Хаус, защото не те бива в това.
    Е не е ли тъпа да се занимава с тоя
    Ти пък вземи та кажи на всеки един,че е тъп...пфу пфу.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на l0lz
    Колко трогателно.. Жалко, че не ми се чете.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Прочетох го
    Много си тъпа
    Пич, ако някакви комплекси те глождят, преосмисли ги и тогава пак пиши тук. Спри да се правиш на проникновен дълбокомислещ психолог, копиращ Хаус, защото не те бива в това.
    Е не е ли тъпа да се занимава с тоя
    Ти пък вземи та кажи на всеки един,че е тъп...пфу пфу.
    След като не обижда, а изразява мнение по този начин, не виждам какъв е проблема

Повече от фен
    и аз прочетох цялата тема .Странно защо така се е променил,по принцип ние момичетата много искаме да промениме някого,а твоето момче се е променило от само себеси .Може би е разбрал ,че те е загубил след натисканията си с куп момичета и е решил да се върне при теб ,и е знаел ,че ще може понеже ти много го обичаш.Да и моят съвет ще е да не продължиш с него или прсто да му покажеш или кажеш всичко написано тук да видим
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Трогателно ! Само дето нещо не видях happy end . Трябвало е да го зарежеш още , когато ти е изневерил първия път и сега едва ли е щяло да си спомняш за него и щеше да бъдеш с някой друг , който нямаше да се държи с теб като с боклук .
    Everybody lies !

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Наистина много трогателно,силно ме разчувства разказа ти.Но има едно нещо което не разбирам-защо всички жени сте ако мога така да се изразая такива мазохистки.Наумите ли си нещо,и това е.Защо след като виждате че даден човек не си заслужава,че е боклук,че ви мами,изневерява и куп още работи,защо пак тичате към него?Това не мога да го проумея?Незнам харесва да ви нараняват или просто инат,но не мога да се го обяся.И само ако някой реши да ми отговори че е защото обича този човек,ще му кажа-как можеш да обичаш човек който те наранява?Когато обичаш си щастлив, не непрекъснато да се тревожиш и тормозиш.

Това е което се питам...ако някое момиче даде смислен отговор на въпроса ми ще съм доста благодарен

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Наистина много трогателно,силно ме разчувства разказа ти.Но има едно нещо което не разбирам-защо всички жени сте ако мога така да се изразая такива мазохистки.Наумите ли си нещо,и това е.Защо след като виждате че даден човек не си заслужава,че е боклук,че ви мами,изневерява и куп още работи,защо пак тичате към него?Това не мога да го проумея?Незнам харесва да ви нараняват или просто инат,но не мога да се го обяся.И само ако някой реши да ми отговори че е защото обича този човек,ще му кажа-как можеш да обичаш човек който те наранява?Когато обичаш си щастлив, не непрекъснато да се тревожиш и тормозиш.

Това е което се питам...ако някое момиче даде смислен отговор на въпроса ми ще съм доста благодарен
    първо за това си много прав , наистина повечето момичета/жени са така , а може би от части и аз съм така ( но доста рядко ) , но това е просто в природата ни ( поне на повечето ;д ) и така се получава
    дори аз не мога да си го обясня
    и да , наистина е супер странно , налудничаво и каквото там се сетиш
    ии аз искам някакво разумно обяснение , но нито аз , нито някой друг ( предполагам ) ще даде ..
    да може би наистина е защото повечето момичета се привързват супер много и след това дори и да ги набие пак няма да го оставят - " просто защото го обичат " ..
    и самото това обяснение ^ , звучи супер безсмислено и тъпо
    ама какво да се прави
    просто е така .. при някои се променя , при други си остава завинаги ..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз не мога да го проумея.Моите разбирания са съвсем други-едно момиче се нуждае от обич,разбиране,подкрепа.И винаги съм готов да и го дам.Но в същото време някой идиот който дори си няма и понятие от тези думички продължава да се държи гадно с някое момиче,къса с нея примерно,унижава я и тя пак тича след него.Абе да ви имам женската психика

Аз не мога да го проумея.Моите разбирания са съвсем други-едно момиче се нуждае от обич,разбиране,подкрепа.И винаги съм готов да и го дам.Но в същото време някой идиот който дори си няма и понятие от тези думички продължава да се държи гадно с някое момиче,къса с нея примерно,унижава я и тя пак тича след него.Абе да ви имам женската психика
    Ами да ти кажа момчетата като теб са рядкост.В повечето случеи момичетата тръгват с така наречените 'лоши момчета',защото при връзките с тях има тръпка,която я няма при никоя друга връзка и не отричам,че и аз донякъде съм с приятеля ми заради това.Никой до сега не ме е вълнувал както той,да,но наистина не си струва да понасяш цялото това нещо заради една тръпка.И аз съм чувала нещо подобно от сорта на "Жената е единственото същество,което колкото повече го нараняваш толкова повече те обича". И аз не мога да си обясня защо го правим ( правя ) . Просто в живота в повечето случеи става така,че най-силно желаеш нещото,което не можеш да имаш . Не мога да обясня точно ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

^ напълно съгласна .. всяко момиче има нужда от това , което ти спомена .. ама нали пак ще се намери някое момче , което за тях ще представлява по - добрата възможност , просто защото примерно е от " кварталните лоши момчета " , гъзара и тем подобни
    и просто има момичета , които са изпаднали в такава заблуда , че това е правилния човек , че вече просто са , не кьорави , ами слепи , за това какъв е той всъщност
    и както казах ако ще да я пребие , тя пак ше му ходи след гъза , а той ще си позволява да я малтретира все повече и по различни начини , просто защото след като веднъж , два пъти му е простила , ще му просто пак и пак и пак , щото така е свикнала вече , не знам
    не съм попадала в такава ситуация и не искам изобщо
    аа всъщност съм заобиколена постоянно от такива момичета и момчета
    ето една от моя клас примерно .. супер красива , отворена , и кво ли не , ама е тъпа просто
    на една екскурзия се напи , един от по - горните класове почна да я зарибява .. говореше и миличко , държеше се с нея супер добре , просто тя получаваше всякво внимание от негова страна ..
    и после кво ?
    тръгнаха , той за сяко нещо я удряше , ревността му нямаше граници , а тя се сдухваше и го търпеше .. а той продължаваше .. псуваше я пред всички , удряше я , замерваше я с кво ли не
    а тя просто си седеше и го търпеше ..
    и накрая той изревнува от нещо , не знам и аз от кво и я заеба .. а тя продължаваше да му тича след гъза .. ама той я отряза тотално
    и сега тя страда от всичко , а на него не му пука
    но тя просто е супер " мазохистката " , както ти се изрази и просто не разсъждава дори и малко ..
    но не вярвам някой , някога да отговори на въпроса , защо се получава така .. ако някой има отговор да казва ..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Момчето не те обича. Ако те обичаше, нямаше да те наранява по такъв начин, нямаше въобще да ти причинява неща, които те натъжават...
    Може би отново играе някоя от неговите си игри и ти си се вързала.
    Остави го, докато е време. Такова момче не заслужава внимание и любов като твоята.
    Може и да страдаш известно време по него, но след това ще видиш, че сама ти е много по-добре..
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Ами да ти кажа момчетата като теб са рядкост.В повечето случеи момичетата тръгват с така наречените 'лоши момчета',защото при връзките с тях има тръпка,която я няма при никоя друга връзка и не отричам,че и аз донякъде съм с приятеля ми заради това.Никой до сега не ме е вълнувал както той,да,но наистина не си струва да понасяш цялото това нещо заради една тръпка.И аз съм чувала нещо подобно от сорта на "Жената е единственото същество,което колкото повече го нараняваш толкова повече те обича". И аз не мога да си обясня защо го правим ( правя ) . Просто в живота в повечето случеи става така,че най-силно желаеш нещото,което не можеш да имаш . Не мога да обясня точно ..

Защо само с "лошите момчета" да има тръпка? Оо Опиши моля те какво е да си с "лошо момче" и какво му е хубавото?
    Човече,ти си мазохист.
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Прочетох го
    Много си тъпа
    Ти пък да не би си умен?! Нещастник! Момичето си е правило труда да напише това, а ти я подиграваш... аз мисля, че ти си тъпия!
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Прочетох го
    Много си тъпа
    Ти пък да не би си умен?! Нещастник! Момичето си е правило труда да напише това, а ти я подиграваш... аз мисля, че ти си тъпия!
    [img]ъм...този казва на всички,че са тъпи. Нищо ново. В друга тема също го забелязах ^^[/img]
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Кофти чувство е любовта Знам какво е да си играят с теб а ти сляпо да вярваш и да се надяваш.Не го пожелавам на никой.
    Тъжна е твоята история .Надявам се каквото и да решиш да правиш да го направиш заради себе си не заради него ;]

Be Strong ;] \\//

--------------------------------------------------------

Все едно чета части от моята история. Разликата е в това, че аз не тръгнах с оня тип! И по-доббре да ти кажа. Както казаха в началото: зарежи го! Трудно е! От опит го зная! Но да знаеш, че със сигурност ще ти олекне. Е, няма да е на момента ... ии може би ще ти е кофти доста дълго след това ... Но като цяло (колкото и глупаво да прозвучи ) це имаш съвсем друг поглед върху нещата .. даже и върху живота! За това, спести си по-нататъшни подобни перипетии и го скъсай.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Амчи как ши вярваш .. то да я има, че да вярваш амаа ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

ДОБРЕ БЕЕЕЕЕЕ ХОРАААААА КВО ДА ПРАЯ КАЖЕТЕ МИ СЛЕД КАТООО ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ МЕ ОБИЧААААА?!Днеска пакк .. Видяхме се .. (: Само като го видях как се беше загледал в мене и като обърнах толкова мило ми се усмихна .. незнам дали ме разбирате .. незнам дали разбирате какво е да виждаш любовта в очите на някой .. НЕЗНАМММММММ Аз ли съм заблудена или наистина е така .. уфф не мога повече .. главата ми гърми от въпроси .

МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА ИЛИ ДА Я ИЗТРИЯТ ;; НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СЕДИ,за да може единственото,което правят повечето хора като влязат е да се смеят и да говорят каква мазохистка съм била аз без да ме познават . ЗАКЛЮЧЕТЕ Я!

Град
    Валхала
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    МОЛЯ АДМИНИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТЕМАТА ИЛИ ДА Я ИЗТРИЯТ ;; НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ СЕДИ,за да може единственото,което правят повечето хора като влязат е да се смеят и да говорят каква мазохистка съм била аз без да ме познават . ЗАКЛЮЧЕТЕ Я!
    Тъй де и аз го изчетох.Няма да ти се смея,ама искам да ти кажа че си се влюбила в селски рогач.Това обаче не означава че няма любов и че няма никога да намериш момче което да те уважава и обича въпреки всичко.Keep looking and good luck lol

FUNKYZEIT!!!!

Прочетох го.коства ми два сладоледа и няколко калории отгоре...Била съм в подобно положение..Т.Е все още съм, само дето не съм приятелка с мацката, а я мразя..Моя беше с нея от 3 години, а с мен от 3 месеца.Преживявам го две години.Ще ти мине..И аз не вярвам в ... ъъъ... любов ли каквото е там.. 'Айде разтопи ми се сладоледа...

Милата, ужас. Грешен избор.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Евалата на пича... е тва е мъж.

Не се обиждай... По начина, по който пишеш разбирам, че си интелигентно момиче, което обаче е срещнало "любовта".. нормално е на тая възраст всеки го изживява. Пък и ти е първата любов. С времето няма да вкарваш толкова прекалени чувства във нещата( говоря попринцип не за конкретния случай)

Правилното нещо от твоя страна би било да го зарежеш и забравиш, колкото и клиширано да звучи, но познавам момичета, които са в твоето положение и знам, че за нищо на света не би го зарязала.

Господ ще ме накаже, че давам такъв съвет на момиче, но щом е толкова ревнив приложи един мъжки номер. Спри да го търсиш известно време или поне намали обичайната близост с него и излизай на кафе с твой приятелки и други момчета. Ама знай че има възможност пак да се скарате лошо..., но тогава ще знаеш, че причината за караницата ще е неговата ревност и ТИ, а не неговите номера, които редовно ти върти.

А до момчетата, които са прочели историята да взимат пример. Как от едно невзрачно, дори леко противно момче, може да станеш любовта на живота на момиче. Тоя пич просто явно си му идва отвътре това изкуство.

Град
    < 33
    Прочетох го и аз ..
    Таа съвет ли ? Зарежи го ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Повече от фен
    Този е пълен келеш и не те заслужава !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си