.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Имам един въпрос към авторката...

В този зимен период около месец, през който не сте се чували и виждали ти търсила ли си го? В смисъл той не ти се е обаждал, ок...., но ти опитвала ли си през това време да му пишеш в скайп или да му звъниш на телефона или просто чакаш той да ти се обади?

Супер фен
    Град
    България
    Когато единия от 2мата не дава нищо на другия, а другия дава с пълни шепи - това не е любовл! Това е чист егоизъм, от страната на този който му дават.
    Ти не го обичаш, просто той ти е навик- много лош навик!
    Минал съм почти през същото и повярвай ми неговоря празни приказки!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от umri

В този зимен период около месец, през който не сте се чували и виждали ти търсила ли си го? В смисъл той не ти се е обаждал, ок...., но ти опитвала ли си през това време да му пишеш в скайп или да му звъниш на телефона или просто чакаш той да ти се обади?
    Не съм го търсила изобщо.Даже незнам как се сдържах .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Цитирай Първоначално написано от umri

Не съм го търсила изобщо.Даже незнам как се сдържах .
    Еми ако тогава сте ходели или поне сте били доста близки какво те е спряло. Ако си му писала и не е отговорил или пък си се обадила и не е вдигнал вече е съвсем друго нещо... Ми представи си, че пича е чакал ти да го потърсиш, защото му е писнало все той да те търси. Ама това вече е минало де.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Зарежи го. И напук на всичко се забавлявай, а недей да се самонараняваш. В това няма смисъл. Знам че звучи глупаво. Но ако наистина поискаш ще си щастлива и с него и без него. Сама казваш, че няма любов, но казваш, и че го обичаш. Как става това? Зарежи го и се научи да живееш без него. Трудно е, така е. Но ще ти е по-добре. Ииии е мн важно да гледаш филма "Тайната" Не, наистина много е смислен и ще ти е от полза.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си