- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовната история на момичето невярващо в любовта (:
Имам един въпрос към авторката...
В този зимен период около месец, през който не сте се чували и виждали ти търсила ли си го? В смисъл той не ти се е обаждал, ок...., но ти опитвала ли си през това време да му пишеш в скайп или да му звъниш на телефона или просто чакаш той да ти се обади?
Когато единия от 2мата не дава нищо на другия, а другия дава с пълни шепи - това не е любовл! Това е чист егоизъм, от страната на този който му дават.
Ти не го обичаш, просто той ти е навик- много лош навик!![]()
Минал съм почти през същото и повярвай ми неговоря празни приказки!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не съм го търсила изобщо.Даже незнам как се сдържах .Първоначално написано от umri
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Еми ако тогава сте ходели или поне сте били доста близки какво те е спряло. Ако си му писала и не е отговорил или пък си се обадила и не е вдигнал вече е съвсем друго нещо... Ми представи си, че пича е чакал ти да го потърсиш, защото му е писнало все той да те търси. Ама това вече е минало де.Първоначално написано от Assshley
Зарежи го. И напук на всичко се забавлявай, а недей да се самонараняваш. В това няма смисъл. Знам че звучи глупаво. Но ако наистина поискаш ще си щастлива и с него и без него. Сама казваш, че няма любов, но казваш, и че го обичаш. Как става това? Зарежи го и се научи да живееш без него. Трудно е, така е. Но ще ти е по-добре. Ииии е мн важно да гледаш филма "Тайната"Не, наистина много е смислен и ще ти е от полза.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.