.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Баскет за момиче..?

Видях, че има тема 'футбол за момичета' и реших да питам кво мислите пък за момиче, което играе баскет?
    Според мен е супер готино.

Град
    София
    ффффф сега за всичките ли спортове ше има теми.Такаам аз смятам,че е интересно да се практикува както и да се гледа,но предпочитам 100 пъти мъжки баскетбол.Така е със повечето спортове,които просто а създадени за мъже(казвам го като момиче,което тренира волейбол ).Няма лошо да си играеш,но аз предпочитам мъжки баскет

Не става ... разберете жени .. ТОВА НЕ Е ЗА ВАС ! Най-малкия проблем е наличието на по-големи гърди .. не ви ли пречат мамка му ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok
    Не става ... разберете жени .. ТОВА НЕ Е ЗА ВАС ! Най-малкия проблем е наличието на по-големи гърди .. не ви ли пречат мамка му ?
    е ти пък го изкарваш се едно са някакви цистерни.Се едно на вас да ви пречат *мъжките полови органи*.Но прав си,мъжки спорт е

'Що пък да не е за нас? То повечето спортове са мъжки и по тая логика не трябва да тренираме нищо. Пък гърдите изобщо не пречат. И на мен ми харесва да гледам мъжки баскет, ама не колкото, ако аз отида на игрището да играя. На който му харесва няма нищо лошо да тренира.

момиче, което играе баскет?

ОМГ

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    'Що пък да не е за нас? То повечето спортове са мъжки и по тая логика не трябва да тренираме нищо. Пък гърдите изобщо не пречат. И на мен ми харесва да гледам мъжки баскет, ама не колкото, ако аз отида на игрището да играя. На който му харесва няма нищо лошо да тренира.
    еми аз играя баскет ... не ми пречат гърдите велизарчо ..

Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Complicated
    еми аз играя баскет ... не ми пречат гърдите велизарчо ..
    И на мен не ми пречат.

Аз тренирах, но се отказах.Супер изморително е. Пък и наистина не е женски спорт.

Екстра си е за момиче. Един път играхме с една май беше японка. Направо ни скри топката. 1,80 момиче забива на 3,05

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Аз обичам да играя баскет. И почти всеки ден се събираме и играем. Това дали си момче или момиче няма значение , когато обичаш спорта. Не става въпрос за професионален баскет а за хоби...
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Цитирай Първоначално написано от Kajo
    момиче, което играе баскет?

ОМГ
    хахахаха тоя па ти в ред ли си ?!?
    щом има нба за жени има и евро лига за жени има и българска лига за жени значи сами може да си направите изводите апък за половите органи
    пречат до определена степен било то женски и мъжки.

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ффффф сега за всичките ли спортове ше има теми.Такаам аз смятам,че е интересно да се практикува както и да се гледа,но предпочитам 100 пъти мъжки баскетбол.Така е със повечето спортове,които просто а създадени за мъже(казвам го като момиче,което тренира волейбол ).Няма лошо да си играеш,но аз предпочитам мъжки баскет

Basketbolistite saa gotini :P ami ni6totne ni pre4i i na nas jenskite da igraeme, no mujete sa si muje :P
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

аз тренкам баскет.. (момиче съм )

nqma lo6o daje poznavam momi4eta koito predi vreme me praveha na lud est kato po4nah da treniram seriozno toest vseki den stanah moje bi 4oveka s nai mnogo realizacii za cqlata godina no tva sa podrobnosti

Мега фен Аватара на t0d1t0
    баскетболистките не стават
    Станислава

на теб не ти ли прече х*я мамка му
    нормално е аз играя

Ми на мен не ми пречеха. По-гадно е като те ударят в цицата с тенис топка.
    I love изсулени!

какво това че женският пол не става за спортове е пълна глупост аз лично сам практикувала много спортове и в всички имам големи успехи. Тренирала съм плуване. тенис на корт, футбол, а сега се занимавам с баскетбол от 2 години и сам най-добрата баскетболистка в града за 2009 и също се занимавам с акробатика от 6 години, където също имам много 1-ви места

Супер фен Аватара на katericArofl
    Ами баскета е готин и на момичетата нищо не ни пречи ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си