Не издържам повече. И преди, в мъжемразката си тема, съм си ляла мъката. За тези, които си спомнят историята ми това е продължението. За другите... не сте изпуснали нищо важно. Сега накратко. С моя пич се виждаме от време на време. Возим се малко, отбива някъде и се натискаме, в най - добрия за него случай всичко приключва със свирка и си ме прибира. Да, доста е унизително това отношение. Обаче нещо ми е станало навик, та не мога да се откъсна. Все едно, разговорите за установяване на трайни отношения сме ги изчерпали. Не можел човека да се обвърже, не и на този етап и вината била в мен. Сигурно, защото постоянно му се доказвах, ама т'ва е друг проблем... Продължавам. След като се разбра, че нищо сериозно няма да излезе се тръшнах на задника си и си казах, че не съм достатъчно нищожна всъщност за да продължавам да се правя на няк'ва долнопробна госпожичка. Въздъхнах, казах си, че ще си запазя трошичката останало ми достойнство и няма вече да го търся. Добре де, ама той ме потърси. Съгласих се, виждането протече като всеки друг път. Взе ме, повози ме, понатискахме се в тъмното извън населеното място и после си ме прибра. Така, от цялата история излиза, че аз мога да бъда наречена с маса кофти епитети. Все едно. Мисълта ми е, че нещо ме яде сега. Не мога да имам контрол над ситуацията. И ако това може да се остави настрана, то това, че не разбирам какво прави с мен ми е по - голям дразнител. Не иска да се обвръжем, не иска да е с друга (а може да е с много по - красиви/добри/правещи секс с него от мен). Защо продължава да ме търси? К'во му има? Иначе се отнася сериозно към мен, питам как съм, иска да му разказвам за проблемите си, изслушва ме, дори предложи да дойде до морето (в понеделник заминавам) за да може да се видим. Толкова добре ли се е научил да ме манипулира или има нещо друго? Обяснете ми! Искам да намеря някаква логика в действията му.