- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Промених се заради една приятелка и сега съжалявам ...
Така като цяло незнаех как да озаглавя темата защото няма точно име затова - но ето моят проблем.
преди няколко години се преместих в ново уч. и се запознах с това момиче - тя беше добра супер мила и т.н. Имах страшно много приятели но всичките ги режех за да си излизам с нея . всички момчета в уч. ходеха след мен но аз не търсех тогава гадже а приятелка ....
Изведнъж всичко започна да се върти около нея. Буквално всичко. Тя се промени страшно много. Започна да се държи гадно - а когато и казвах нещо за това че се е променила винаги извърташе нещата така че тя да е права.
В момента сме скарани. Няма да казвам през колко унижение минах заради нея. С колко приятели се скарах колко неща загубих. Защото винаги я защитавах. А сега виждам че е нямало смисъл.
Та сега сме скарани. И аз осъзнавах че през тези няколко години докато съм ходила с нея и НЕЙНАТА компания напълно съм изгубила връзка с моите приятели и съм се променила дотолкова - че немога да се понасям. буквално казано съм Сдухана и без приятели - Лятото е а още не съм отишла на един купон ... искам да попитам как да си върна всичко което имах преди тази така добра приятелка ?
Съалявам ако съм писала малко неясно
но в момента съм пред психически срив и мога да използвам малко помощ. Благодаря
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
ами не знам доколко ми е правилно мнението но започни отново да се обажда на старите си приятелки и най- важното извини им се че си ги зарязала! Не знам колко си голяма но щом казваш купон предполагам си по голяма от мен и е жалко че чак сега си разбрала че не трябва толкова да се доверяваш.Наскоро бях с една приятелка защитавах я а накрая когато трябваше да сме двете си замълча и за това вече найстина не се доверявам на никой!
Дам това е една найстина гадна ситуация . Ами първо и най - важно замисли се ти как си се променила след това така наречено приятелство . Колко се е променил характера ти ( или по точно да се изразя колко те е променила това момиче ) . Излез от тази криза - усмихни се на живота . Забрави това момиче че изобщо съществува и поднови контактите си с приятелите . Но знай че нищо няма да стане изведнъж , бавно и постепенно ще си върнеш доверието в старите си приятели ! УСПЕХ !!!
Много просто - започни да търсиш старите си приятели, извини им се, за това, че си ги оставила и постепенно, когато вече си си върнала приятелите - остави напълно тва момиче, за да не продължи да те променя! Айде успехчета.![]()
Затова винаги трябва да си оставяш вратички в отношенията с другите, а не да режеш наред, защото не знаеш в каква ситуация ще попаднеш. Не трябва и да се променяш, освен ако ти не искаш. Правила съм много пъти тая грешка, докато осъзная, че грешката не е в мен, а в тях.
Обади се на старите си приятели, покани ги на кафе, обясни им какво чувстваш и мислиш, не вярвам да те отрежат, зависи и колк ос исе издънила, всъщност.
Първоначално написано от elysunny
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Няма връщане назад.Променила си се и едва ли ще се промениш.Утре пак ще зарежеш някой приятелки за тая
Ами обади се на старите ти и ИСТИНСКИ приятели..а това момиче...просто забрави че съществува
+1Първоначално написано от adizitk1
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Поговори с нея и поискай пак да се сближите. Ако не иска - не я закачай повече, но ако е съгласна - пак можете да сте си близки, но този път се опитай да общуваш с други хора и да си намериш нови добри приятели. Успокой се! Не е нужно все пак да се ядосваш на себе си и да не се понасяш!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
И аз може да се каже съм в такова положение заради една "приятелка". Отчаяна съм
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
Ами поеми си последствията от грешките си .....
На колко си ? Опитай се пострепенно да се сближиш със старите си приятели или просто се опитай да си намериш нови . Хора с които да ти е кеф и да се чувастваш комфортно . Колкотои гадно , аз ако съм на твое място бих си върнала за изтърпяните унижения и бих започнала да я храня пред хора на които тя се опитва да се хареса . Осъзнах , че колкото по-добре се държиш към някого толкова повече ти се качва на главата , а ако се държиш по-непокист и пред носа и завързваш нови контакти тя ще ти се мазни , а ти ще я режеш![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
затова никога не трябва да се предоверяваш на никого!потърси старите си приятели.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ей, значи пак нищо не сте научили...ти не знаеше ли че 1 приятел никога не трябва да имаш, нали винаги ще се намери кой да те прецака...ама нищо всеки минава по този път...а според мен не трябва да се обаждаш на старите си приятели...просто си намери нови, които да те харесват такава, каквато си сега...не се променяй повече заради някой друг.
Извини се на старите си приятели и им обясни през какъв период си преминала.Не бива да те упреквам,но ти си си виновна.Не биваше да се отдълечаваш от другите заради тази приятелка,защото всичко се променя и винаги трябва да имаш алтернатива.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Реших да пробвам както някой беше написал първо да си поговорим и ако не си оправим отношенията просто я оставям. И тя дойде вчера в нас говорихме си ала бала всичко супер. Днес излизаме аз тя и още 2 момичета - и както ви казах когато съм с тази така наречена пр. още повече се сдухвам от попринцип - и тя започва да се базика нещо колкото да се направи на инт. и аз нямаше какво да кажа.... Не говора за 1 -2 неща ами говора за през цялото време ... Когато сме си само двете е супер но когато сме с който и да е било друг постоянно ме унижава за да е център на внимание
![]()
Ами в доста лошо положение си изпадналаспоред мен трябва да опиташ да си намериш старите приятели и да си създадеш държание което да ти харесфа
успех
![]()
ей затва никога не трябва да се доверяваш толкова много на някого .. сегаа се опитай да върнеш старите приятели .. а таз я остави .. не ти е приятелка![]()
Дамм попаднах преди няколко години в същата ситуация с едно момиче Х бяхме приятелки още от предучилищтната... после към втори клас се сприятелих с най-добраа ми в момента приятелка и почнах да общувам в уилище с нея, защото другото момиче беше в другата паралелка. И като Х разбра, че имам и друга приятелка ме накара да избирам между тях разбира се избрах ХТъпо от моя страна... и така излизах всеки ден през лятото с нея Другото момиче често ме търсеше, но както се подразбира аз бях със Х и тя все си тръгваше с наведена глава
Преди време мисля, че някъде ваканцията между 3/4ти клас ме заряза и от тогава с другото момиче си станахме на най-добри приятелки и се запознах и с други хора. Сега излизаме 5 човека всеки ден. И да съжелявам за това, което преди време направих. Просто я забрави тя не ти е истинска приятелка намери другите и започни да излизаш с тях
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ох..и аз съм имала подобна история! Според мене трябва да поговориш първо с нея и след това да потърсиш старите си приятели и да им се извиниш!
![]()
Не е важно от къде ще тръгнеш, важно е да знаеш на къде отиваш!!!
http://angel4etogeri.blogspot.com/