Здравейте!Все по-често ми се случва да наблюдавам едно и също нещо при моите приятели, но не и при мен.Историята е такава...Аз съм най-нормално момче на 15 години,не съм някакъв красавец,умен съм и имам чуство за хумор.Имам няколко приятели, които са точно обратното-красиви, не толкова забавни и така да се каже - глупави...И въпросът ми е дали само със хубост може да се привлече едно момиче.Смисъл запознават се на дискотека 1вата вечер.На другия ден се целуват и на 3тия ден са скъсали и не искат да се виждат повече през живота си.(малко доукрасих, но горе долу става така)А аз, който е имал 1-2 връзки с момиче трябва 1во да го опозная, тя да ме опознае и после ставаме приятели и мен до някъква степен ме е страх да продължа на "следващото ниво" , защото неискам да рискувам приятелстото си с нея...Искам така да мога и аз, но просто момиичетата така да се каже "не ми връзват"...
Въпросът ми е главно към момичетата дали е така наистина, но също и към момчетата да кажат дали и те са били свидетели на такова нещо..