.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

При вас така ли е ?!

Здравейте!Все по-често ми се случва да наблюдавам едно и също нещо при моите приятели, но не и при мен.Историята е такава...Аз съм най-нормално момче на 15 години,не съм някакъв красавец,умен съм и имам чуство за хумор.Имам няколко приятели, които са точно обратното-красиви, не толкова забавни и така да се каже - глупави...И въпросът ми е дали само със хубост може да се привлече едно момиче.Смисъл запознават се на дискотека 1вата вечер.На другия ден се целуват и на 3тия ден са скъсали и не искат да се виждат повече през живота си.(малко доукрасих, но горе долу става така)А аз, който е имал 1-2 връзки с момиче трябва 1во да го опозная, тя да ме опознае и после ставаме приятели и мен до някъква степен ме е страх да продължа на "следващото ниво" , защото неискам да рискувам приятелстото си с нея...Искам така да мога и аз, но просто момиичетата така да се каже "не ми връзват"...
    Въпросът ми е главно към момичетата дали е така наистина, но също и към момчетата да кажат дали и те са били свидетели на такова нещо..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Мой човек-момичетата не ти връзват защото си нерешителен..преодолей го тоя срам и право напред..нито ядем,нито нищо...а ако вечно само да приятелството мислиш и тръгваш с нагласата,че връзката ще завърши зле-най-вероятно така да стане...
    Това със забивките по дискотеките и ходенето по 3-4 дена не есериозна история-не се връзвай на глупости....нормално еда искаш да опознаеш човека срещу себе си преди да имаш с него каквото и да било

Какъв точно е въпроса
    Аз съм 0409

ne mislq 4e samo zaradi krasotata moje da se polu4i 1 istinska vrazka!i az darja na tova p1rvo da se opoznaqt posle da stava kvoto 6te stava

Ако се чудиш с какво те те превъзхождат. Отговора е принципно с нищо, но все пак имат едно предимство. Знаят как да се държат с момичета в даден смисъл (относителен донякъде), но използват знанията си отрицателно, а не положително. Това че си умен и забавен е хубаво, но е важно и да знаеш как да се държиш с момичетата
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

не ги гледай твоите приятели на мене лично това което правят те ми изглежда доста лапешко.. запознаваш се с някоя мацка.. опознаваш я.. следиш нейните действия ... и ако виждаш че има инетерес действай,не превръщай всяко момиче в просто приятелка .. щото така няа да си намериш "гадже" .. давай по смело.. : )

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    дам,защо гледаш другите-те са глупаци които търсят само бройката,а не нормална истинска връска...ти си си ти,те са си те,остави ги да зарибяват когото искат,да ходят с момичета по 4/5 дена и никога да не разберат какво е любов...ти си много над тях в това отношение според мен
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Остани си такъв какъвто си сега ! Просто съвет !
    Аз,лично,не се впечатлявам само от визията..

Мега фен Аватара на vagarious
    Друж на принципите си!Това,че твойте приятели си имат некви незначителни "флиртове" не ги прави по-велики.Напротив.Само, че наистина вместо да превръщаш дадено момиче в твоя добра приятелка и после да те е страх за приятелството ви, ако ти харесва направо нападай.Няма кво да се срамуваш и т.н.Преодолей тея неща и смело напред.А и най-важното: бъди себе си и не подражавай на твойте плиткоумни приятели/за мен лично точно тея са такива./ Аз също харесвам момчета като теб.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    не ги гледай твоите приятели на мене лично това което правят те ми изглежда доста лапешко.. запознаваш се с някоя мацка.. опознаваш я.. следиш нейните действия ... и ако виждаш че има инетерес действай,не превръщай всяко момиче в просто приятелка .. щото така няа да си намериш "гадже" .. давай по смело.. : )
    +++

Здравей ! Наблюдавам точно такива картинки почти всеки ден . Тези твойте т.нар. приятели повярвай , са нищо спрямо теб . Въпроса е да вярваш в себе си . Хубаво постъпваш , че опознаваш едно момиче първо , но бъди малко по решителен . Знам , трудно е и на думи излежда много лесно . Но знам , че не е така ( от личен опит ти говоря , аз съм същото положение . Е почти де .. ) . Един съвет от мен ! Имай повече приятели , отколкото приятели и бъди сигурен , че един ден ще излезне една от тях най-отпред и ще бъде твоето момиче . Не прибързвай нещата , няма смисъл . Имаш цялото време на света , няма за къде да бързаш .

Поздрави : Иво Михайлов
    Тайната на музиката е че тя започва там, където думите свършват.
    http://myspace.com/bgstreetskill

мии баче .. харесваш си едно момиче .. каниш я няколко пъти да излезете заедно .. ако се харесате .. се хващате .. иии най-важното е да бъдеш себе си .. и всичко ще варви както трябва ;p .. апък относно твойте приятели .. забивките по дискотеките .. тва си е между другото

Мега фен Аватара на Hilary_
    Виж са моето момче ... на едното му се вика "женкар" ( красив и празноглав макар, че за да въртиш толкова момичета не е празноглав, но по отношение на момичетата иначе ... ясно ) а такива като тебе рядко се срещат ... но момичетата нямат търпение да те опознаят просто, защото в днешно време външния вид се цени повече от вътрешността на човек (имам предвид характера ... ) Идеята ми е ... за всеки влак си има пътници ... и твоето момиче ще те намери ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: При вас така ли е ?!

Цитирай Първоначално написано от YeahItsMe
    А аз, който е имал 1-2 връзки с момиче трябва 1во да го опозная, тя да ме опознае и после ставаме приятели и мен до някъква степен ме е страх да продължа на "следващото ниво" , защото неискам да рискувам приятелстото си с нея...Искам така да мога и аз, но просто момиичетата така да се каже "не ми връзват"...
    Хем искаш да имаш приятелка хем не искаш да рискуваш приятелството ви. Е няма как да стане.
    А и проблема е сериозен. В твоето положение мога да те посъветвам - не създавай приятелство преди да сте тръгнали. Така няма да има какво да губиш. И не се страхувай че може да прекъснат отношенията ти с някое момиче. Това е най-нормалното нещо. Хората идват и си отиват от нашия живот.

Страха ти е виновен за цялата каша. Момчетата може да са глупави както казваш, обаче имат чар и поведение. А и не е задължително да приказват за неутронни звезди за да свалят момиче. Така че...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си