- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- девственици
значи имам си приятелка една година по малка от мен и е девствена досега съм нямал девствена пряителка схтото предимно съм ходил с по големи как да се дуржа с нея че да ми пусне по бурзо
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
Дръж се мило с нея и никога не настоявай , защото иначе ще я загубиш ..![]()
Пфф..тва ли е най-важно за теб във връзката ви? хдд
Момичето на колко години е? хд
божичко... ми зле си, ако тя ти пусне също е зле... кво е тва "да ми пусне по-бързо"... и много зависи и ти и тя на колко сте... бахти...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от SummerDream
eгати отношението .. и тя ли ходи с теб заради секса ??![]()
in defense of our dreams...
е тя не ходи с мен заради това а аз хода с нея заради това щото несъм човек които обича
Човека си го иска.. Ако и вие чакате 1 година ще е така... Се пак накрая си става нужда![]()
пич ти си пълен идиот чеснокак може да ходиш с нея само заради едното е*ане а тя да мисли че си с нея щот я обичаш.... и чесно казано надявам се да ти бие шута защото това че е най-доброто нещо което може да направи в случея....
There is no right or wrong, only fun or boring
е ще я обу4име само да се вурже хахахха
е кво ми говорите се 1 сте ми баща това си е мои избор и за мен тя си е поредната просто девствена
не е ебавка : )
Ти си идиот. Явно не са ти го казвали достатъчно пъти, за да го разберешПървоначално написано от cococanamito
![]()
Надявам се момичето да се осъзнае и да не прекара един толкова интимен момент с теб
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ми хвани си някоя, дет ше ти "пусне по-бързо", пффф...
nicolepcd
е приятелите ми мислят че немога да я наеба
И ти да се докажеш, а
тцтцтц...
nicolepcd
май така излиза...
Зарежи я, не заслужава кретен като теб.Първоначално написано от cococanamito
и аз не съм човек който обича ама ти най добре ще направиш да се хвърлиш от някъде.. кажи й : тръгнал съм с тебе заради секса ше ми пуснеш ли ? да видим дали ще си интересн тогаваПървоначално написано от cococanamito
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Пич, спри да слушаш приятелите си. Прасни си една чикия и се успокои. Ако не стане, направи втора.Първоначално написано от cococanamito
ТИ си ТЪП,
Извратен,
нещастен,
олигофренясал КРЕТЕН!
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
и стова изчерпихме темата... ай със здравеПървоначално написано от l0lz
![]()
GTA Stunting