- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо специално..
Такаа..искам да се извиня,ако има такава тема..![]()
Та,от чисто любопитство искам да ви попитам кое е най-милото нещо,което сте правили за любимия човек..Не ви питам само за подаръци,за мили неща,казани от вас и т.н. , а просто за нещото,с което най-много сте зарадвали приятеля/приятелката.
Дано сте ме разбрали и още едип път да се извиня,ако има такава тема..![]()
Преди да отиде в тоалетната по голяма нужда, един път и сложих шкурка в тоалетната хартия..
Водих я на обяд на 14-ти февруари.
2 дена по-късно скъса с мен с думите "прекалено си добър".
Като са ми правили жестове без причина или повод ... от сорта дори на едно откъснато цвете ... подарено с усмивка и прегръдка могат да ме трогнат ...Прекалено във филмите се вкарвам ама кво да се праи ...
![]()
![]()
П.С. Има такава тема ама то не останалите не се повтарят така че спокс ...![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не се вкарваш в фирми иве,споко всяко момиче харесва тези жестове колкото и незначителни да се струват на някои момчетаПървоначално написано от Hilary_
По-темата:Незнам сега не се сещам още ми се спи....
аз:
-ох,колко съм гладна ,яде ми се нещо голямо и мазно...
една много добра приятелка:
-ммм НЕ,яде ми се нещо специално
![]()
![]()
![]()
а иначе по темата,гледам да правя някакви жестове,изразяващ привързаност,но честно да си кажа не знам
Заведи ме и мен. Може да не е 14-ти февруари, ама "няма да ти кажа, че не знам".Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
Какво не знаеш?Първоначално написано от babity
хах не всяко момиче бати ... повечето на друго обръщат внимание сеш се ...Първоначално написано от Sh@d0w
П.С. Защо ли ти се спиии ??![]()
![]()
![]()
Май си седял цяла нощ с някой а ?
![]()
![]()
По темата: Забравих да кажа, че след като аз обичам такива малки жестове то аз правя същото за човека до мен ... примери: много пъти съм писала разни бележки с мили неща (римувани) ...![]()
а и мнго оголямо внимание отделям на смс-ите иии ги пиша винаги така, че да се запонят, че са от мен ...
![]()
още примери доста мога да ти дам амаа ме мързи да пиша ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аХАХхахахахахПървоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
О тфа е ужасно гадно да ти го кажат
![]()
![]()
и все пак ми е смешно
![]()
![]()
После пишат по форумите:"Хора кфо да правя..отчаяна съм...немога да си намеря едно свястно момче,дето да ме обича и да е добър с мен"
![]()
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Такъв е лафа тука. Мисълта ми беше, че ако ме водиш на обяди никога няма да си "прекалено" добър. Винаги ш' ти се радвам и ше си точно толкова добър, колкото е нужно.Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
![]()
Нямам нищо против, ама си от Пловдив.Първоначално написано от babity
Аз обичам да пътувам.Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
Ахахах.
От моя град няма проблеми, нещо временно без привързване с приятелски чувства.
Но вече съм намерил Момичето, поне за момента, а и силно се надявам не само. Пък и е от твоя край, малко нагло става.
Идвай бе, бъзик. Гости не отказвам, стига да не са нахални. х)
Глупости! Как ще съм нахална? Ти ако не ми беше предложил да дойда виждаш, че сама никога нямаше да се сетя. :PСега остава да ми кажеш откъде си и да стегна багажа за 15 мин.
![]()
![]()
ААаа, там е хубаво. Заслужава си разходката, 'ми в момента не мога да сметна колко часа се пътува.Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
все повече се изненадвам от това какви глупави ,недорасли момичета има....след като не е оценила жеста мацката просто не те е заслужавала..Първоначално написано от Ballbreaker
пък и можеше по-добро оправдание да скалъпи от -много си добър за мен![]()
От утре да знаеш ме няма в Русе, ще ме търсиш на Преслав, Шуменско.
Мале, как се залъгваме във форумите.
EDIT: честно да ти кажа мацката донякъде беше права да скъсаме, просто не се получаваха нещата между нас. На всичкото отгоре я бях взел много присърце и идеята да си останем приятели /каквото всъщност стана не само на реплики/ беше май по-добра, аз не го осъзнавах.
Хъъъ!Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
![]()
Ама аз, такова.... наистина щях да дойда...
![]()
![]()
Гаден, гаден разбивач на форумни сърца!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе, идвай.Няма да ти разбия сърцето но искренно те моля да не се влюбваш в мен. x)
Съжалявам, късно е вече!![]()
А, кой чие сърце разбивал...![]()
![]()
ПП: какво ти говори факта, че в петък вечер двамата седим у нас и се бъзикаме през интернет на любовна тематика? xD