- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голем проблем с бившето гаджето ми ,моля помогнете
НЕЩОТО пак е на лице незнам какво имате на предвид под нещо и какво ми е на походката съжалявам че се повтарям но хора които не ме познават немогат да казват че съм нещо и че нещо в походката ми куца.ХЕЙ ДЕЦА ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ ДОБРЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛАТА И ПОСЛЕ ДАВАЙТЕ СЪВЕТ НА КОГОТО И ДА БИЛО!!!!!!! АМА ВНИМАВАИТЕ ДА НЕ СЕ УПЛАШИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ ДА ТОВА СТЕ ВИЕ С ГРОЗНИТЕ ВИ И ЗЛОСТНИ ОТРАЖЕНИЯ!!!!!!!!!!
++Първоначално написано от RaZzer
Vij sega priqteliu, nqma znachenie che e gyltala poveche sperma ot kolkoto ti si pil voda prez jivota si, vajnoto e che te obicha :P
ти собствено мнение нямаш ли си а![]()
![]()
нищо не ти е напрайло момичето приятелите му тва казалии![]()
да ти пикая на децкия акъл![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Първоначално написано от sladkata_mucunka
това че преди е била такава не значи че и с него ще бъде![]()
ти да си на нейното място да те вида толкова ли ще ти знае устата![]()
![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Еми прави и ти секс с нея и готово ... Къф е проблемаПървоначално написано от lng1
![]()
--------------------------------------------------------
според мен не трябва да се подвеждаш по чуждото мнение. опитай, а ако и с тебе е само за секса- кво толкова? но пък ако е сериозна този път и си пропилееш шанса, заради няколко коментара.. тъпо би било.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Как пък няма да обсъждам с приятелката ми проблемите ни в форум-аЛеле майко... КАкви работи се случват