.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    НЕЩОТО пак е на лице незнам какво имате на предвид под нещо и какво ми е на походката съжалявам че се повтарям но хора които не ме познават немогат да казват че съм нещо и че нещо в походката ми куца.ХЕЙ ДЕЦА ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ ДОБРЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛАТА И ПОСЛЕ ДАВАЙТЕ СЪВЕТ НА КОГОТО И ДА БИЛО!!!!!!! АМА ВНИМАВАИТЕ ДА НЕ СЕ УПЛАШИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ ДА ТОВА СТЕ ВИЕ С ГРОЗНИТЕ ВИ И ЗЛОСТНИ ОТРАЖЕНИЯ!!!!!!!!!!

Повече от фен

И АЗ МОГА ДА ПИША С CAPS... ПЪК!!!

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Ако чувствата са взаимни и има шанс за сериозна връзка - забрави за миналото...
    ++

Фен
    Град
    Sofia
    Vij sega priqteliu, nqma znachenie che e gyltala poveche sperma ot kolkoto ti si pil voda prez jivota si, vajnoto e che te obicha :P

Цитирай Първоначално написано от melsity
    НЕЩОТО пак е на лице незнам какво имате на предвид под нещо и какво ми е на походката съжалявам че се повтарям но хора които не ме познават немогат да казват че съм нещо и че нещо в походката ми куца.ХЕЙ ДЕЦА ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ ДОБРЕ ПЪРВО В ОГЛЕДАЛАТА И ПОСЛЕ ДАВАЙТЕ СЪВЕТ НА КОГОТО И ДА БИЛО!!!!!!! АМА ВНИМАВАИТЕ ДА НЕ СЕ УПЛАШИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАТЕ ДА ТОВА СТЕ ВИЕ С ГРОЗНИТЕ ВИ И ЗЛОСТНИ ОТРАЖЕНИЯ!!!!!!!!!!
    абе може и да се бъркам ама по това което си написала ми изглейдаш на не повецхе от 15 год. в смисъл вкарваш в филма малко детски разсъждения

Град
    там където си излишен!
    ти собствено мнение нямаш ли си а

нищо не ти е напрайло момичето приятелите му тва казалии

да ти пикая на децкия акъл
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Град
    там където си излишен!
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    абе момче .. ти луд ли си ???? Това е к*рва с извинение. Ти това ли искаш .. като минаваш по улицата да ви сочат и да се обесняват по между си кой е спал с нея и кой не е и да ти се подиграват, че ходиш с к***а. Колкото и да я обичаш -- забрави я !! Знам че е трудно, но...

Не, не .. абсурдно е .. аз не мога да ти се начудя на теб, а още повече и на онези които те съветват да я потърсиш отново .. Лееелее

Ннннямам повече думи .... Прави каквото знаеш .. това беше просто моето мнение !!

това че преди е била такава не значи че и с него ще бъде

ти да си на нейното място да те вида толкова ли ще ти знае устата
    ... ♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫ ...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Голем проблем с бившето гаджето ми ,моля помогнете

Цитирай Първоначално написано от lng1
    Преди време на мястото където работех се запознах с едно много симпатично момиче на моята възраст (19) . Мина време и станахме гаджета. Всичко беше хубаво преди да я запозная с приятелите си,тогава разбрах че съм един от малкото които не са правили секс с нея (най-вероятно съм и единствения). Въпреки че я обичах скъсах с нея. Искам я отново ,но нз. дали ще постъпя правилно ако се събера с нея.

ПС: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ ,страшно много я обичам........
    Еми прави и ти секс с нея и готово ... Къф е проблема

--------------------------------------------------------

Мега фен
    според мен не трябва да се подвеждаш по чуждото мнение. опитай, а ако и с тебе е само за секса- кво толкова? но пък ако е сериозна този път и си пропилееш шанса, заради няколко коментара.. тъпо би било.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Как пък няма да обсъждам с приятелката ми проблемите ни в форум-а Леле майко... КАкви работи се случват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си