.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: 2-ро кафе

Hybrid View

2-ро кафе

здр моля ви за помощ но ми отг сериозно значи с един фр ще излизаме на кафе но се притенявам да не настъпи неловко мълчание моля ви кажете някои съвет как да поддържам разговора защото срещите са ново нещо за мен и се притеснявам
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Супер фен Аватара на l0lz
    Божее.. Аз като излизам с най- добрата ми приятелка постоянно я бъзикам и й викам: "Ща пребия бе!" и тя ми се хили и само се хилим.. Що тряа да поддържаш разговор.. Правете си кефа, смейте се там, не си на конференция.

Амии говори каквото се сетиш .. Разпитвай го за него,разказвай му за теб,шегувайте се и т.н. , пък и момчето,ако не е от срамежливите,още по-добре..

А той просто приятел ли е или изпитваш нещо към него?
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

zasega e fr no vse pak neshto me spira da se otpusna i nz prosto kakvo da kaja ponqkoga
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Град
    My empire of Dirt.
    ако настава неловко мълчание да знаеш, че и за него е неловко...

тоест вече прераства в повече от 'френщина' /приятелство бе, в България сме все още/. Давай смело, мучачос, на 4-тото кафе отидете в парка/край реката/край морето /не знам къде живееш/ и му подскажи какво трябва да направи.

zn kazvash che shtom mulchim toi ima neshto poveche li smsl toi e super inteligenten no imashe momenti v koito zamulchavahme za kratko ne iskam pak da se povtori a iskam da ne spirame da govorim no nz kak
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Град
    My empire of Dirt.
    Мълчанието по принцип понякога е злато. Ако наистина е интелигентен си помълчете малко, няма лошо. Това е малко а-ла подготовка за 'Великия Разговор' на... сещаш се каква тематика - разясняване на чувства.

Мега фен Аватара на Hilary_
    На място се решава .. така на готово не може ... и не става!!!

dali naistina gleda na men po dr nachin smsl nie ne si pishem pishem si edinstveno kogato se ugovarqme i to az pisha purva a za pokanata za kafe se reduvame mng sum oburkana i pak se pritesnqvam da ne nastupi nelovko mulchanie kak da izbegna tova
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Град
    My empire of Dirt.
    Недей го избягва бе, момиче! Без мълчанието си за никъде.

Ако толкова искаш да го избегнеш след минута мълчание просто го питай какво му е мнението за теб. Ще те разбере ако те харесва.

Не си мисли "Мале сега какво да кажа" и да изръсиш някоя глупост. Не мисли най-добре !!!! Или пък като настъпи мълчанието кажи "ми да ве, настъпи неловко мълчание, значи че ще се прегръщаме" или нещо такова...

kazvaite oshte mneniq pls
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Не си мисли "Мале сега какво да кажа" и да изръсиш някоя глупост. Не мисли най-добре !!!!
    +1

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не се стряскай толкова от мълчанието... Няма нищо лошо в него, стига да не е прекалено! :P

Иначе... ти си го познаваш - просто си намисли 2-3 теми за разговор, които да подхванеш в "критичен момент". Успех!

ама то ако ви е забавно и интерено заедно те темите ще си идват сами ... аз излизах с едно момче с което се запознах на един рд и с него не сме млъкнали то просто ти идва от вътре. Дори и да настъпи малко мълчание не е фатално ... случва се ... после ще се сетите за нещо да си говорите и тн. Ама на дали прекарвате на 24 часа заедно всеки ден та да няма каквода си кажете

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ми ако не знаеш за какво да си говорите ето ти няколко теми с които можеш да започнеш:

1.Мобилните телефони изтребват фатално пчелите - Линк

2.Кристиано Роналдо е гей - Линк

3.Европейските тийнейджъри затлъстяват - Линк

Това е като за начало.После като ги изчерпате може да си поговорите и за други работи то разговора ще ви насочи.

попринцип не излизам с хора,с които няма какво да си кажа,но все пак като настъпи казвам "даммм много обичам тези неловки мълчания,ами ти какво им харесваш на първите срещи" тъпо е,но минава

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    щом и 2мата не се отпускате напълно в компанията един на друг,а сте приятели-значи поне единия има нещо повече от приятелски намерения ....
    нз ама аз с момчетата,с които сме само наистина само приятели винаги не млъкваме по всякакви теми и от сорта..т.е. няма го напрежението той сега какво си мисли за мен,дали да не го питам за еди каво си ...не ти дреме толкоз чак

Град
    somewhere over the rainbow
    "Вчера гледах еди-кой-си филм..."
    "Какви са ти плановете за бъдещето..."(Това го мразя най-много от всичко,дори не знам защо го дадох за пример).
    "Това ми напомня за един виц..." (Гледай вицът да не е от рода на "Едно таралежче се научило да диша през ануса,седнало и умряло.")
    Питай я дали харесва нещата,който ти харесваш(стига да не е нещо от порядъка на-да си подадеш главата през прозореца на колата и да се плезиш,докато езикът ти не изсъхне).

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Хммм ,според мен пък не идва от харесването или не . . с бившият ми приятел, имаше твърде често такова мълчание ,за това бяхме за кратко заедно.Просто нямахме какво да си кажем.Като се запознахме не млъкнахме и толкова много говорихме ,че вече знаехме всичко един за друг, че вече не оставаше какво да си говорим.Ужасно беше . .
    Така че ,сигурна съм, че имате още много какво да си разкажето ако още от първата среща вие си мълчите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си