- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто тема.
*ех...явно все в късните часове съм в стихията си за нови теми*)
Случвало ли ви се е...да самозалъгвате себе си...нарочно? Всмис...да знаете/чувствате/мислите нещо,но да си казвате/повтаряте друго само защото така ви се струва по-добре?...И да си мислите,че по-този начин нещата ще изглеждат по-леки,а всъщност много добре знаете,че не е така. пуф...много сложно стана... оО
(Дано ме разбрахте.)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
да.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
В момента се мъча да си втълпя, че не го обичам...Напълно те разбирам.Мисля,че ще ми е по-лесно да го забравя,но на дали... но кфо да се прави![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
да, при всеки проблем правя така... чувствам се по-добре с розовите си очила, но се уверих , че болката е наистина по-голяма,когато друг ти ги свали и ти ''отвори'' очите...За това по-добре е да си реалист, колкото и гадна да е истината...Все пак в живота се редуват хубавото и лошото![]()
Отрязах едно момиче само защото исках аз да и кажа, че я харесвам, а нещата станаха така, че то се разкри по случайност /подсказка за неразбралите: тя си пишеше SMS-си за мен/
То добре, че стана така - по щастлива случайност по-късно се оказа моя братовчедка.
ако правилно съм разбрал темата( в което мъъничко се съмнявам)аз един път се самозалъгвах че харесвам едно момиче и в деня в който се бях решил да направя следващата крачка като се запитах защо я харесвам неможах да си отговоря...А де
![]()
В момента съм в подобна ситуация (не смея да кажа, че съм в същата ситуация, щото не разбрах много точно темата). Опитвам се да преживея момичето на мечтите си и живея в спомени, от което, всъщност, няма никакъв смисъл, но... по-малко боли!
![]()
Първоначално написано от ShtrudeL
![]()
Да,и в момента даже съм така.Чувствам едно нещо,но знам че няма стабилна основа,затова е по-добре да го подтисна...Първоначално написано от ShtrudeL
Да случвало ми се е и продължава ... цял живот човек върви срещу себе си с тия напразни надежди .. и точно такива самозалъгваници ...Факт е, че на много от нас им е по-лесно просто в един измислен свят да живеят ...
![]()
Но все пак нали знаете ... истината боли миг ... лъжата много по дълго ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не, не поддържам празни илюзии и надежди у себе си и хората около мен.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хах,все едно аз съм я писала тематадоста често ми се случва,но ще гледам да го променя,защото наистина взе да ме дразни
![]()
понякога...
когато когато си на дъното си мислиш, че пропадаш още повече..
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Когато си на дъното няма на къде повече да пропадаш Оо Както казваше един в скайп...когато си пиян имаш чувството,че тавана пада надолу и се приближава все повече и повече,клякаш,но той пак идва и накрая все едно те бият с чукове по главата. ^^ Нещо такова е и в любовта. ^Първоначално написано от freziq
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дамм много пътиЖивота ми е пълен боклук...
но не заради любов или нещо подобно по-гадно от това което си представяте.
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Да.Много често ми се е случвало,тъй като все се влюбвам в неподходящите хора.Дори в момента съм доста объркана относно това,което чувствам.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да случвало ми се е нещо подобно.Самозалъгвах се доста време въпреки че знаех ,че няма надежда ....![]()
--------------------------------------------------------
И като се самозалъгваме има момент дето нещата стават по-леки,но основния проблем затъва и става по-голям и по-голям.![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.