- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Грижат ли се за вас???
:P В главата ми врахлете един доста интересен вапрос, подтикнат от това което чета в форумаТа... да дам по с1щество : грижат ли се половинките ви за вас ? Т.е под грижа разбирам човек които поставя теб над себе си, това например да се интересува дали ще настинеш ако не си обле4ен/а добре, това да ти звани само за да види дали оспещно си се качил/а с асансиора
![]()
![]()
да мисли за това.... 4е може да те хване някои да те изнасили ако си сама ( тук еджа ли има ''сам''
) и такива работи...сещате се..... та дори това да те пази от забременяване. Наистина да го е грижа за теб??? По конкретно се запитах това.... защото ако с1дя по пове4ето теми, голяма час от вас се задоволяват с мн по малко . Като отвр1щат по с1щия начин разбира се
Хубаво, любовта си е любов........ но ако сички тези дребни не6та не присастват в нея, мисля че вси4ко е безмислено! любовта не е да има6 един човек физически само, или п1к духовно ( в ''влюбеният'' смисал) ХОРА,ПОКАЗВАИТЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН 4Е СЕ ОБИ4АТЕ! ДУМИТЕ НЕ СА НИЩО ПРЕД ДЕИСТВИЯТА!!!И КОГАТО КАЗВАШ ''ОБИЧАМ'',КАЗВАИ ГО В ПАЛНИЯТ СМИСАЛ! дано има мн хора които наистина се оби4ат сред вАС
АКО греша за това поправете ме, и се извинявам за грешките но не ми е мн лесно с тая кирилица![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™