- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившото ми гадже...
2006 година към 20/22 януари е така се разхождах до бившото ми даскало .. след едно купонче.. малко махмурлук тва онова отивахме до 1 приятел.. и е така си ходих до едно кафе "РИО" .. и я видях нея.. още не я познавах .. тя беше нисичка .. с черна коса тогава.. и както си ходех се вгледах в нея .. дирекно се влюбих с една дума .. и пред мене имаше 1 мн голям железен стълб .. и се изпрасках в него .. счупих си нослето и така почти всеки ден я виждах там .. мен тъкмо ме бяха изключили .. и е така на 1 февруари ме поканиха на един рожден ден .. отидох там и аз не знаех че, тя ще идва на тоя рожден ден .. та дойде тва онова.. седяхме на 1 като се паренце.. и тя беше накрая на сепарето а аз от другата страна на същото сепаре .. и се гледахме само ... накрая 1 приятел е така изцепи да цъкаме на шише тва онова .. и играхме към 15/20 мин шише и се паднахме 1 срещу друг .. и тогава дойде и първата целувка .. 15 мин след това тръгнахме е така .. всеки ден всичко беше супер яко .. не я бях запознал с некви познати лица или такива хора.. мойта компанийка беше скромна тогава 6/7 човека на които имах доверие и знаех че , не са двулични и няма да ме прецакат .. ходихме доста доста време .. по едно време почнахме да се караме .. тва се случва все пак рано или късно ..
и от там тя се запозна с едни мой други познати койт си зимаха наркотици тва онова.. тя ходеше по дискотеки тва онова.. а мен не ме влечеше тогава да ходя на дискотека .. и 1 вечер се скарахме .. жестоко .. тя каза че, иска да отида с нея на дискотека но аз реших да остана в квратала с приятели да цъкаме карти тва онова.. и след това 3 дни не се прибра и разбрах че, ми е изневерила ... и то с мой познат пак .. били ходили .. той я изнасилил .. нещо такова .. май пепито се казваше не съм сигурен .. вече съм го оттебал и него та ..след това ме викаха по районните тва онова .. беше наказана доста време .. и тогава скъсахме е така ходих пред тях .. плаках и няколко пъти на вратата колко много я обичам .,. тя така и не ме разбра.. и след 2 седмци така и не се бяхме виждали .. да 2 седмици не се виждахме и разбирам че, тя е заминала за испания .. беше ме блокнала в скайп и нямах никакви нейни кординати .. и е така преди точно 9 месеца горе доло 10 ..тя ме беше отблокирала и почнахме да си пишем .. обесних и че, наистина не съм я забравил и че искам да съм с нея че , я обичам ужасно много и бих дал всичко за да съм с нея и е така си писахме доста време между месец и 2 .. оправихме се и пак бяхме заедно .. нищо че, ни деляха 3000километра или повече... аз я обичах още повче и още повече .. . всичко вървеше добре..всяка вечер си писахме колко мн се обичаме .. колко много искахме да се видим колко желаехме 1 друг да се прегърнем и целунем .. и е така тя ми каза че, ще си идва тази година на 2 юли и аз си казах че, ще я изчакам .. че искам да съм с нея.. а и не бях с нито едно друго момиче
не съм и изневерил 1 път в живота си .. а мойте приятели и бяха напълнили главата че, съм и изневерявал и не съм я бил обичал а съм я бил мразил ..
та и .. 1 юни.. месец и 1 ден преди тя да си дойде горе доло
тя ми каза че, няма да се пребира баща и не я пускал да се пребира в българия защото
щяла да повтаря годината там .. не е слушала.. не се е пребирала по цели нощи .. и аз се натъжих ужасно много ., и тя ми каза че, ще си дойде следващата година.. и аз отново си казах ЩЕ Я ИЗЧАКАМ !! ОБИЧАМ Я !!.. и е така 3/4 дни след това ме беше блокирала и от сайтове и от скайп .. намерих един мой стар скайп и и писах ...
и тя ми каза че, не знае какво е направила .. и просто не иска да бъде с мен .. била ме обичала но просто не можела да бъде с мен .. намерила си друг приятелл .. "по добър от мен" .. и тем подобни и аз реших да оставя нещата на съдбата ... и аз си мислех че , няма да се пребира в българия дефакто че, си е хванала някакъв от испания . .но разбирам към 4/5 юли че, тя си е в България .. и същата вечер когато си пиша с нея когато ми казват мой приятели че, са я видяли в София .. аз получих сърце туп .. вдигнах кръвно 190/80 и получих астматичен пристъп от нерви и щях да си почина в къщи .. седях 3 седмици в болница... е така.. и си казах че, с мисълта когато излезна на вън ще се видя с нея и ще си поговорим ..
мен ми направиха операция на сърцето защото едната клапа ми беше спряла да работи ... и тя такава през цялото време трепереше .. не можеше да повярва че , съм при нея и такива работи ... и ми каза че, си има друг.. но ме обичала просто не можела да бъде с мен .. иска да почне всичко на ново... моля ви помогнете ми .. как да бъда с нея отново .. незнам просто съм в някакъв шок още и ме извинете за грешките ..![]()
![]()
човек ти ме вкара в ебаси филма заклевам се ....
![]()
сега по темата .. обичаш ли нещо го пусни на свобода ако и то те обича ще се върне при теб ,,, за мен тя се възползва от теб ,,,, знае че винаги си насреща ако тя иска и за това си праи квото знаеостави я.. не я търси изчезни и за период от време
мисля че след това тя ще намери начин да те намери и нещата ще се оправят
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Гадно е, но от опита на повечето хора (включително и моя) е ясно, че щом тя си е решила да е с друг, нищо не можеш да направиш... Гледай си здравето и давай напред...
Сега я обичаш, краката ти омекват, щом я видиш и т.н., но просто прелисти на нова страница, колкото и да ти е трудно. Няма смисъл. Това момиче, и то не знае какво иска, и цял живот(или докато ти писне) така ше се разигравате - ту те иска, ту не.
Колкото и да я обичаш оставия, тя ако имаше някакви чувства към теб според мен няма да бъде с друг а щеше да иска теб. Такаче положи усилия и се примери с това, че не може да бъдете заедно, както искаш ти. Както са казали хората 'на сила хубост не става" според мен тази поговорка важи и за историята ти....
Хубав труд си положил, за да напишеш темата.
А знаеш ли, че аз не мога да чета?
Ох много дълго бееНе ми се чете
![]()
Ooo, всички сте![]()
![]()
![]()
![]()
Ми случват се и такива неща. Може би просто не вижда реализация с теб в живота и предпочита да ходи с 'проспериращо' момче. Гледам те изключвали от даскало тогава. Което не означава, че не те обича. Може и да и е забранено да ходи с теб от родителите и. Всичко може да е.
Доколкото разбирам сте в добри отношения, просто говори с нея, нахалствай, докато не ти отговори 'Защо'.
Прочетох темата ти ...
И едно мога да ти кажа - остави я.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Не знам какво да кажа.. все още не съм се запознала с човек , който да не ме лъже и да ме обича така както ти нея.Вие сте рядкост , изключителна рядкост . Моля те не се обиждай , но тя не е за теб . Може и да греша , но мисля ,че заслужаваш много повече ( не искам да я обидя ) всичко е до характерОпитай се да я забравиш .. след като раната зарастне ... опитай с друга
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Аз не бих се отказала,защото просто не съм такъв човек-когато обичам някого истински съм готова на всичко.Но ти...имаш доста причини да постъпиш различно.Никой не може да ти даде съвет какво да правиш.Никой от този форум не е преживявал същите неща(почти съм сигурна),както и никой не знае какво чувстваш в момента.Това е едно от решенията,които човек си взима сам.
Мале човек незнам как търпиш реплики от тоя сорт " Искам да съм с теб , не искам да съм с теб , връщам се не се връщам , обичам те не те обичам , сега те искам ама после няма да те искам ама слеф това пак ще те искам.."Товааа аз определено не го толерирам.
Колкото и да обичам някого тва поведение би ме отблъснало , защото обичам да чувствам сигурност с партньора си , да знам че мога да му имам доверие , и че няма утре да ми каже че изведнъж нещо му прищракало ...
Ми ако толкова я обичаш чакай си я макар че на мен това ми клони към мазохизъм. Аз ако бях ... щях да си кажа - аз мога ли или не мога да се занимавам повече с глупости...
едва ли го интересува това , че точно ти не можеш да четешПървоначално написано от l0lz
![]()
кво да ти кажа,остави я , пък живота продължата . и да искаш да си с нея,тя като не иска няма начин..
цялата тема ми се стори като един епизод от даден сериал ...
А ти можеш да положиш усилия и да започнеш да посещаваш часовете по български език. Т'ва важи и за автора.Първоначално написано от smileforyou12
Авторе, ако я обичаш толкова много, говори с нея. Питай я, защо не може да е с теб. Изяснете се и ако тя е категорична я забрави.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Опа.. еми тя е категорична вече, до преди 15 минути бях с нея .. и тя реши да бъде с ония нейния .. няма значение мисля да обърна нов лист в живота си .. благодаря за хубавите коментари..
тва онова, отва онова - автора е бахти филмара![]()
<N>
Брат, няма смисъл заради 1 пачавра да се ядосваш толкова !
Остай я на мира, сама ще си дойде !
Поздрави !![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Лично мнение .. остави я. Ако наистина я обичаш и виждаш, че е щастлива пусни я. Заживей и ти своя нов живот. Такива неща често се случват на хората. Бъди силен, а и като гледам тя май наистина не знае какво иска(пак мое мнение). А дето викаш "приятелите" ти я били лъгали, че си и изневерявал... Какви приятели са ти изобщо?
сърцето щи откаже заради една.......................................... .![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Е извиняввай ходи с някой по нейните думи "По-добър от теб",блокира те без обяснения и те лъже че няма да се прибира,а ти и вярваш че те обича?!? И всичкото това с болниците... Остави я да си живее с мисълта че "по-добрия" я цени повече,като има напредвид както ти правиш за нея.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall