.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен
    Град
    stz/Varna

Въпрос към момичетата.

Ако правите анален секс, то как го предпочитате - със или без презерватив? (защо?)

Питам чисто информативно... Пределно наясно съм с рисковите и т.н.
    ~ EviL DeViL ~

Град
    ВаРнАаАа
    Последва съвета на Алекс93 и направи тема Според мен е по-добре със, защото ако момчето свърши като са в кучешка да речем, може да се спусне нещо надолу и да стане страшно. Инъче за по-хубаво усещане-без.

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Последва съвета на Алекс93 и направи тема Според мен е по-добре със, защото ако момчето свърши като са в кучешка да речем, може да се спусне нещо надолу и да стане страшно. Инъче за по-хубаво усещане-без.
    Съгласна съм с BePoHuKa

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Ами освен и аз да се съглася

Други мнения?
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на l0lz
    Според мен е по-добре със, защото ако момчето свърши като са в кучешка да речем, може да се спусне нещо надолу и да стане страшно.

от мъжка гледна точка може да е по приятно усещането, но не е особено хигиенично...

По принцип ако се направи клизма или просто се измие дупето (ЖЕНСКОТО!!!!!11!) кво нехигиенично има в тва..

Град
    ВаРнАаАа
    Като четеш темите са всичките дрисли колко от практикуващите анален секс си мислиш ,че си правят клизма?

Като четеш темите са всичките дрисли колко от практикуващите анален секс си мислиш ,че си правят клизма?
    И да не е клизма, един хубав душ и всичко е 6.
    Аз бях чел някъде, че имало начин сам да си напрайш клизма само с душа, обаче ако е от тия подвижните, нали се сещаш?

Лично аз предпочетам без.. а за тези които си мислят за стичането на доло са в грешка!!! ако не е свършил отпред няма начен защото сперматозоидите "умират" от бактериите!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от milen4et0o0
    Лично аз предпочетам без.. а за тези които си мислят за стичането на доло са в грешка!!! ако не е свършил отпред няма начен защото сперматозоидите "умират" от бактериите!
    E той докато го изважда и е целия в сперма... или пък ако е свършил докато го е вадил..може,може Всичко може

Вероника искам да ти кажа,че нещата ги разбираш ,но това,че да се стече и да забременее..няма шанс мацко ама никакъв.Може да се стече ама гравитацията няма да позволи нищо повече на без това мъртвите сперматозоиди.
    А колкото до това,дали си вадя пениса от задника на момичето в сперма,ами не си го вадя,въпреки ,че съм правил доста пъти анален секс без презерватив.Все пак пениса я пръска,а не се олива по него

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    По принцип ако се направи клизма или просто се измие дупето (ЖЕНСКОТО!!!!!11!) кво нехигиенично има в тва..
    И братле дай да го изясним тва, как се мие женско дупе без клизма??? че на мен не ми е ясно, а беше зададено и в една друга тема...
    момичета кажете бе? има душове, които пръскат струя вода и кво... да си навреш душа ли?
    ~ EviL DeViL ~

Е, какво, вие не си миете дупетата и за това не знаете ли
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Е, какво, вие не си миете дупетата и за това не знаете ли
    Мием си ги,но мъжката к...ва/lolz/ беше конкретизирал "как се мие женско дупе?" Хахахаха

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Да но не твоята Хихихи...А ти може да бъдеш моята ако реша мъжка куpва!!!!!Спирам ,защото ми е под достойнството да си пиша с теб!!!
    Добре, добре..

Хахаха...казаха ли ти го .Тва ме разби!Александра право те затапи....
    Вероника искам да ти кажа,че нещата ги разбираш ,но това,че да се стече и да забременее..няма шанс мацко ама никакъв.Може да се стече ама гравитацията няма да позволи нищо повече на без това мъртвите сперматозоиди.
    А колкото до това,дали си вадя пениса от задника на момичето в сперма,ами не си го вадя,въпреки ,че съм правил доста пъти анален секс без презерватив.Все пак пениса я пръска,а не се олива по него
    Ами представи си, че някои не е толкова компетентен и направи грешка... и спремата се стича надолу по влагалището, като не е била в ануса преди това... стават такива неща, но сега не ми се обяснява и не ми се спори.

Град
    Maina Town
    Нехигиенично е когато момичето не си е правило клизма. Заради бактериите, които могат да влязат в уретрата ии да създадат мн проблеми на пича. А иначе аз не съм си правила клизма и винаги до сега съм правила анален секс с презерватив. Една нормална добра лична хигиена е достатъчна, доколкото знам след клизма после имало гадни болки ( от раждала жена го знам )
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Аман от малумни пубери и спамери

Отностно темата - разбрах. Благодаря на отзовалите се
    ~ EviL DeViL ~

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    със
    GTA Stunting

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Без презерватив е по яко и най-вече много ми харесва като започне да ми се празни в дупето да усещам как му пулсира.Иначе съм го правила без само с постоянен партньор,с другите винаги със!
    +1 И мен ме възбужда повече без презарватив
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Някой пита как да си навре душ в гъза. Има бидета за тая работа.

Повече от фен
    Ами едно хубаво измиване и презерватив + лубрикант :P

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от milen4et0o0
    E той докато го изважда и е целия в сперма... или пък ако е свършил докато го е вадил..може,може Всичко може
    Хахаха ...абе поне да знаете какво пишете...
    Първо не "умират" от бактерии.., но наистина умират.
    Второ, като ти се стече "отвън"...няма как да влезне "жив" "вътре" и да забременееш.
    Прочети някъде, с какви защитни механизми разполага "това" между краката ти ...бая неща не са ти ясни
    Situatin normal-All fucked up...

Супер фен
    Изтрих мнения на Alexandra93, L0lz , BePoHuKa ,n3v3r4z, krucu и zagadkataa заради нарушения на точките : 6,9,11.
    Моля без повече излишни мнения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си