И аз не знам от къде да започна...Имам голям проблем, 5 месеца вече не мога да си намеря приятелка. Не знам сигурно проблема е в мен, не правя нещо както трябва, но навсякъде където пробвам, получавам отговор, "просто приятели", "съжелявам но не те харесвам". Не знам аз ли съм толкова непривлекателен, или не знам как да се държа с тях. Никога не съм си представял, че ще попадна в тая категория на изпадналите. Не знам какво да направя. Да кажеш, че съм някой затворен тип, не ходя на най-различни спортове, клубове и така нататък, запознавам се с хора но уви.Може би трябва да тръгна по дискотеки, но просто дискотата не ме кефят особено. Знам, че най-важното в такива случаи е да не се отчайваш, но отчаянието започва да те обзема, психираш се и ставаш още по-неспособен. Попадаш в един омагьосан кръг, от който можеш да се измъкнеш само ти, но просто след толкова много отговори "не", как да го направя. Самочувствието ми се скапва, като гледам как някъв пълен сдуханяк, дето беше лузъра на квартала, си намери приятелка, а аз си седя сам. Вярно и аз не съм най-популярния, но чак пък толкова. Нз все повече и повече затъвам и ако скоро не си намеря приятелка, не знам и аз как ще се справя.