.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Дано темата да е за този раздел

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Здравейте гледах другите теми по въпроса който ме интересува но нищо не разбрах... Така значи след бръснене как избягвате така да го наречем възпаление ? при мен винаги има не се бръсна на контра използвам винаги нови самобръсначки който преди употреба ги топвам за малко във гореща вода , използвам пяна за бръснене за чувствителна кожа мисля че е това хммм а и след бръснене използвам афтършеив но пак на другия ден има дразнене и сърбеж Моля да пишете по темата и да решим проблема който не е само мой а и при много други младежи
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    честито, май уцели темата
    дали не я тупнеш в здравните проблеми??? и там имаше такава тема
    смени си нещата и може да стане чудо
    Това ми е въпроса ноо незнам аз си мисля че темата си е за раздела с козметиката както и да е просто искам съвети

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    проблема е за тук,
    но се постарай да го ДЕФИНИРАШ ясно точно подробно и коректно, кто започнеш със задължитеният маркер: ВЪЗРАСТ?!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    проблема е за тук,
    но се постарай да го ДЕФИНИРАШ ясно точно подробно и коректно, кто започнеш със задължитеният маркер: ВЪЗРАСТ?!
    на 16 съм използвам жилет блуту ексел
    пяна за бръснене нивея за чувствителна кожа
    афтършейв куба

първо се къпя след това на леко влажна кожа си слагам пяна изчаквам мъничко и започвам по посока на косъма ... свършвам си работата измивам се със хладка вода исушавам се и си слагам афтършейв
    На другия ден вече започва зачервяване сърбеж абе знаете какво се получава Та се чудя за нещо крем ли незнам нещо което предотвратява възпалението ?

Миии може да не ти понася някой от кремовете или афтършейфа... нз гледам всичко си го правиш добре,но нз защо се получава така..

и аз имаХ същият проблем ама от както ползвам ел.бръсначка намаляга пъпките които излизат след бръснене

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Пич лято е все пак Потиш се. А и през първите дни е само така? Не се притеснявай толкова , 1-2 дена макс и си готов
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си