- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първия път
Вчера си говорехме с 1 приятелка за първия път и тя ми каза, че като си девствена и го направиш за първи път след това ти идва цикъла.
На нея и беше минало пради 3 дена и тя го направи за първи път и каза, че пак и е дошло.
Вярно ли е това, чее след първия път ти идва цикъла?
Мерси предварително и без подигравки.
Първоначално написано от sexy_baby_originale
не не ти идва цикъла просто има кръвотечение защото химена ти се разкъсва и ти тече 1-2 дни (при всеки различно)
love is gone!
Абе, май има някаква такава възможност да ти дойде. Природата си знае работата и в това има смисъл![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
men puk nito pri otvarqneto mi te4e kruv nito sled tva :P![]()
![]()
![]()
Не.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от TiffLacey
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
попрнцип трябва след първия път на другия ден да ти доиде и така докато умреш ще шурти кат геизер ако не е така при тебе отиди на гинеколог и го питаи как да са опраиш![]()
+1Първоначално написано от sladkata_bebz
![]()
Всъщност и аз се чудех за точно това, за което и авторката .. понеже на мен ми подрани с около 10-тина дни след първия ми полов акт ( не използвахме презарватив) .. и се чудя дали е проблем или не е![]()
Много точно казано !Първоначално написано от snupito
![]()
Първоначално написано от marti93
не че да се заяждам...ама къв секс кви филми..ти цикъл незнаеш какво е![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
е как преди 3 дни ши и доиди цикала и после пак и е душло ?колко е голяма приятелката ти ?!
![]()
на мен ми дойде на следващия ден след 1вия път но така или иначе тряяше да ми идва![]()
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
Най-вероятно кръв от химена (девствена ципа).
Но не е задължително!![]()