- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължение на тъпотията ми ..
След като пуснах темата тук за него той се върна от морето ... сложи си снимка с поредната .. и аз избеснях... реших че това трябва да спре ... и реших понеже в Skype съм го блокнала да му пиша лично в друг саит ... ето какво му писах . "Разбрах, че с теб немога да бъда никаква .. от тук нататък неискам да ме поздравяваш по улиците или кадето и да е било за мен ти си непознатблокирам те и те махам от всякаде.. всички спомени са нищо за мен ... беше ми приатно да познавам човек като теб но тва беше .. За мен ти се заличаваш от света ... Само щастие ти желая
" той ми отг : "За какво беше това ? да не си мислиш и ти че си имам гадже ? " Аз както винаги няма да падна по гръб и му писах : " Незнам и не ме интеренсува ,,, време е да продължа аз лично напред ... докато не скъсам с миналото нямам бъдеще ... завинаги оставаш в сърцето ми но така ще е по добре и за двамата" той излезна и май не го е прочел още.... май тотално прецаках всичко
как мислите
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Браво,нищо не си прецакала,НЕ на фешъните и женкарите![]()
Тотално си прецакала всичко?!Е нали уж си искала да сложиш край на връзката ви,написала си му това,което мислиш,а после казваш,че си прецакала всичко?!Или докато си писала тия неща си се надявала той да звънне на вратата и през сълзи на очи да започне да ти се моли?!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
блокирай го преди да ти е отговорил
ако получиш още 2-3 писма, може да омекнеш![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Първоначално написано от 3oPuTy
вече нищо не очаквам от него ... обичам го за това го оставям да си жвее живота както иска![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Прецакала си сичко, мислейки, че той има гадже и си казала каквото чувстваш!?Мне не мисля, че си прецакала нещо.Вярно, щом сега знаеш, че може би си няма гадже съжаляваш за написаното, но така е по-добре, въпреки, че не ти помня историята.Не омеквай.![]()
Big or small, lies are lies!
Правилно си постъпилаиначе всякакъв шанс с него някога за нещо е прецакан права си
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ако на него му пука наистина не ...но когато той се усазнае 9ако има такова нещо въобще ще е късно немога да го чакам вечно
![]()
Аз не мога да разбера какво искаш ти. Затваряш си съвсем умишлено и най малките вратички към него и после съжаляваш за това или чакаш убеждение от нас че си права. Незнам, може и да си права, но когато искаш да не падаш по гръб и непременно да си отгоре поне не си затваряй напълно всички врати, а остави някое поне съвсем малко открехната ако някога размисли. Тогава бъди предпазлива, а не сега БАМ затваряме всички врати напълно и ги оключваме с вериги и после съжаляваме, защо ли човекът отсреща не може да ги разбие.
Аз имах несподелна любов. Разиграва ме, разиграва ме и в крайна сметка сега нищо. Карал съм я почти насила да си затвори всички врати към мен. Не пожела. И аз не пожелах и ако и въпреки че сигурно мина отново половин година откакто не сме си общували и не сме се виждали(изключвам един едносекунден поглед и едно Здрасти преди около 3 месеца), аз няма да си затворя вратичката ако тя не го направи някога както ти правиш с това момче. Ще си седиме така. Може някога нещо да се получи може и да не се получи. Нямаме в момента никакви отношения, но няма и да ги влошаваме. Каквото е писано. Но ако някога ме изкара мен виновен заради това че не сме си запазили отношенията ще и се измея в лицето. А дотогава...аз никога няма да и кажа или напиша думите, които ти си написала на това момче, защото тя винаги след това ще може да каже, и с право: Аз не съм виновна, ти затвори вратите между нас и сложи край на всичките ни отношения(както казах и сега не поддържаме почти никакви отношения, но аз с ръка на сърцето мога да кажа че не съм виновен за нищо. Опитах всичко, на което бях способен, не се получи, съжалявам. Ако някога е писано да се получи ще се получи, ако не,не).
Мисля, че в момента се самозаблужаваш. Ако наистина искаше да продължиш напред нямаше да изпитваш нужда да му казваш тези неща. Щеше да се примириш с блокирания скайп и повече никога да не мислиш за това. Не си го превъзмогнала, а по всичко личи, че това няма да стане скоро. Мислиш си, че не падаш по гръб? Напротив! Тези писма за него са едно: "Моля те, качи ми се на главата и не забравяй да ми разбиеш сърцето отново. На мен ми е лесно да съм жертва, помогни ми да стана такава", поднесено с усмивка. Такива изказвания показват, че си уязвима, както и, че с правилен подход ще те има пак. В момента окупираш личното му пространство за да му натякваш, че няма да може да се върне назад ако сега не започне да ти се извинява. Това показва несигурност. Вижда се, че си наранена, предполагам, че е тежко и би искала да му върнеш за каквото там ти е причинил, но истината е, че най - много би го наранило да разбере, че си продължила живота си напред и живееш страхотно БЕЗ него.
Да, напълно съм съгласен с това. Само с една разлика. Много би го наранило ако му пука за нея.Първоначално написано от babity
И...много лесно е на теория, но изключително трудно на практика.
Авторката, дори и с подписа си се опитваш да се убедиш сама себе си че няма любов като отлично знаеш че има. Е, понякога от нея доста боли, но от липсата и също.![]()
Ако мислиш, че правилно си постъпила значи е така ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Така трябва !! Продължавай напред и да не ти пука ;]
\\//
--------------------------------------------------------
Чесно пука ми искам да съм с него ... ако иска може да ми се обади ... има вратичка не съм затворила всичко знае дори и каде живея ...след последното съобщение ми каза ок твоя воля... явно въобще не му е пукало ,,, да се управя,,,
![]()
Съгласна съм, че е трудно. Изпитвам го на своя гръб. След като и отговаря на съобщенията значи и на него му пука, пък макар и само колкото да продължава да я тъпче. Това е въпрос на его. От всичко, казано до момента за младежа съм убедена, че ако тя го надмогне и си нареди живота от него той ще се пръсне от яд, че вече не е зависима от него и ще припне след д-то и. И това съм го видяла...Първоначално написано от Niakoitam
Днеска го видях случаино в едно кафе ... казах здрасти на всичките му приатели само на него не .. а той както беше усмихнат и усмивката му падна от лицето .. след това мойта фр искаше цигара и пак се върнахме аз се напраих че говора по телефона а той ме ме гледаше и накрая се убърна на другата страна ...мале колко беше сладък
![]()
![]()
като си му писала си му показала точно ЧЕ ТИ ПУКА...че се нервиш и ти е гадно-че още имаш чувства...пренебрежението е най-добрият начен за отмъщение..ако се правеше,че не го познаваш и не ти дреме той щеше да ти търчи по гъза ,а не както сега ти по неговия..нооо след дъжд качулка.
Само не разбрах,какъв е смисъла да спиделяш кава глупост си направила като стоим пред свършен вече факт![]()
тотален бан.
Добре че е интернет, за да не можем да срещнем проблемите си лице в лице.
теглиш му една и си продължаваш.Това е положението,мацка!Ама от хора,които не знаят дали ги сърби или ги боли (тва за оня,не за авторката)
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Вчера беше края на абсолутно всичко ... след като го подминах в кафето той е избеснял и ми писа от др skype... доста се карахме докато накрач той каза ,че вече не го интересувам! Аз му казах : аз не те интересувам и ти мен така че вече няма какво да говорим ... Той каза окей ии аз го блокирахот една страна ми е кофти че го каза така от друга ,, не ми пука ...
![]()
Ебахти простия отговор, честно..Първоначално написано от freziq
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Защо ли ми се се струва че само си мерите...ааааа любвта, де, любовта.Първоначално написано от newii
![]()
Всеки от двамат се опитва да е по инат от другият, да не пада по гръб и непременно да е отгоре.
Май в крайна сметка ще стане така. Ти ще го търсиш,а той ще се прави на обиден(може и обратното да е).След това той ще те търси, а ти ще се правиш на обидена. След това пак ти, пак той, пак ти, пак той и така да безкрйност. В крайна сметка или някое ще се предаде пред другият или ще дойде момент, когато и двамата ще си теглите по една майна мислено и всеки ще поеме по своя път.В момента това си е живо мерене на п.. любов де.
има нещо такова...ноо той ако решии иска не се отказва лесноа аз съм си инат по природа и необичам да оставам длъжна на някои а понякога съм и много крайна ,,,
![]()