- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Продължение на тъпотията ми ..
Еми в такъв случай ще трябва да го забравиш някакси или да страдаш.Първоначално написано от newii
И аз си го мерех така с уж(защото все още се съмнявам в някой неща)несподелената ми любов. Е в крайна сметка временно се проявих като по слабият, а тя предпочете имиджа и така.Вече не си ги мериме(поне не чак толкова очевизвадно), но пък и изключително рядко се виждаме. Когато всичко започна тя беше на 16 (забелязах че и ти си на толкова), а аз на почти 20. Сега тя е на около 19 , а аз съм на 23.
Може да се каже почти никакво развитие по въпроса. видимо в добри отношения сме, само където не се виждаме и не общуваме.Уж щяхме о пощата ама пак нещо и скимна да изчезне и ако смята че ще си пиша така безцелно писма, няма смисъл. Забравям я докато случайно не се засечем някой път, аз се правя че вече не ми пука толкова, но ми става вътрешно много гадно като чуя гласа и и си спомня за миналото(не сме били гаджета, а от едно учлище и се държахме почти като такива), а тя пък ако се правя на непукист или просто не я забележа идва да ми каже Здрасти или да ми стистне ръката и да каже че отдавна не сме се виждали и след това по ама възможно най-бързият начин да се изнесе от полезрението ми. Та така.Шанс. Говоря ти от опит.
ще го забравям какво да се прави ...
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Глупава постъпка от твоя страна.
Защо си му писала всичко това, след като искаш да си с него? Нима си мислеше, че ще ти се моли да сте заедно?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
бяхме говорили за това пак да сме заедно и той каза след много време може ... немога да го чакам години и да се поробвам![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Аман от такива като теб дето им повдигат самочувствието на бройкарите![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от freziq
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
нямам никакъф контакт с него вече блокирах го навсякаде и гледам да не мисля за него ...намерих нещо като за него мисля да му го прата след 2,3 месеца " Здравей,
Помниш ли ме? Навярно не... Това съм аз... Е, може би не същата като преди. Може би малко по-тъжна и уморена, с малко (повече) изгубена вяра, но все пак... Може би съм смазана. Ще имаш ли наглостта да попиташ защо? Ще искаш ли да ти разкажа моята история, моя любов? Искаш ли да отворя очите ти и за секунди да те поканя в ада, в който аз горя повече от месец, или прекалено много се обичаш, за да си го причиниш? Помниш ли? Спомни си как започна всичко. От един-единствен миг... Сърцето ми заби с нов ритъм - за теб. Душата ми ти се посвети, а тялото ми те жадуваше. Всяка секунда, стотна от живота ми беше твоя. Аз живеех за теб и не виждах нищо и никого, заслепена от красивото ти лице и от малкото щастие, което ми подхвърли като на бездомница. Спомняш ли си датата 17.02.2009г.? Не? Е, аз помня - тогава оживях отново. Но помня и една друга дата, моя любов - 24.06.2009г. Тогава ти ме уби. Не постепенно, както преди, а изведнъж. Оттогава светът посивя, а животът ми се сбръчка. Аз останах живо тяло. Би ли ми върнал сърцето, моля те... Задръж всичко друго, но него си го искам обратно. Не, не за да го посветя на някой друг. Тази грешка не бих допуснала (вече). Просто искам да оживея. Винаги ще те виня, знаеш ли. Да причиниш тази неистова болка на човека, в който си се клел и вричал беше (е) твърде жестоко... Дори и за твоите стандарти. Е, нищо, ще кажеш ти - нали е жива. Да, ще каза аз, физически поне...
Не искам да отнемам (повече) от ценното ти време. Та ти толкова мечтаеше за него. Сега го имаш цялото на света - ето. Да не ти пука, че е с цената на моя свят - той и без това вече е сринат. Живей и бъди щастлив за моя сметка - аз черпя. И... Не се обръщай - няма да ме видиш такава, каквато бях. Единственото, което не се промени е... обичта ми.
Сбогом. "
как мислите![]()
И какво очакваш да се случи след това?Първоначално написано от newii
Наистина е трогателно,но не мисля че ще трогне твоя човек...По-добре спри изцяло да мислиш за миналото остави го там където е.Няма смисъл след месец да изровиш всичко и да започнеш отначало...после пак ще пускаш такива теми
![]()
Абе мани го. Кво се занимаваш??
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Според мен грешката ти е че се занимаваш с него твърде много...просто му пусни един път едно остро ЛС,и ще видиш как после сам ще се върне....
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Това е УНИКАЛНО ... Само че ... ако мислиш, че няма да му трепне сърцето по-добре не му го пращай. Това са доста силни думи, нали знаеш? Пък . след 2-3 месеца може изобщо да не ти е до негоПървоначално написано от newii
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
той приема нещата много навътре винаги .. така че 100% тва ще го разбие ... знам че са силни думи ...
Ако целта ти е това да го разбие...по добре недей.
Защото тъкмо като си започнала да го забравяш това ще те подсети за него и отново ще страдаш. И да ако ти даден кураж да му го пуснеш ти няма да издържиш 2-3 месеца за да му го пуснеш, а в зависимост от ината ти може би най-много половин месец. Сигурен съм в това.
Наистина си супер тъпа и проста - елементарни правописни грешки -ти първи клас ли си
![]()
Аз съм 0409
" Тъпа и елементарна грешка... " не бих го нарекла така.Не виждате ли,че момичето просто го обича и се опитва да използва всичките си варианти да си върне любовта .. След като ти е писал когато не си го отразила в кафето 100% той още има чувства към теб.И може би не е нужно да чакаш цял месец или два пиши му или му се обади кажи му,че продължаваш да го обичаш повече от преди дори и не искаш всичко да свърши така.Преглътни гордостта в името на любовта и си я вземи обратно, а ако отговорът му не е такъв какъвто очакваш просто приеми,че всичко е било до туккУспех
[/b]
аз мисля,че ако някой ден решиш да съберете ще ти бъде малкоооо трудно![]()
Не мисля че ще се реши - веднъж забрави ли го,ще се заеме с някой за който по си струва.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Най-вероятно..Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
НИКОГА няма да знаят какво искат...НИКОГА....И най-смешното е, че това ще ги прави нещастни...![]()
пссст..
![]()
вече сме на здр и чао той не може да ме погледне в очите а мен спря да ми дреме мерси за мненията
![]()
Съгласна съм.Мразя ЖЕНКАРИ,фешъни,футболисти, анекени и всякакви "ЗВЕЗДОПОДОБНИ". По темата : просто бъди силна,добре си му го казала.Само да не се размекнеш,че го има и този момент.Първоначално написано от Sh@d0w
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.