- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- molqvi pomognete i
takam zdraveite pei6a ot imeto na edna moq priqtelka za6toto neq q e sram puk az nemoga da i pomognatakam problemut e sledniq tq mnogo iska da se celune s edno mom4e oba4kak da go kaja ima 4uvstvoto 4e taka predavala roditelite si i ve4e ne su6oto tqxno malko dete molq vi pomognete mi kakvo da i kaja tova normalno li e za put 6e i e da se celuva blagodarq predvaritelno
![]()
![]()
Пиши на кирилица първо...
Второ,какви са тея глупости дето си мисли....личи си че е "момичето на мама и тати".Обаче трябва да порасне,такъв е живота.Споко никой не "предава" това да не е някоя сапунка![]()
Първо пиши на кирилица!
Явно ти и твоята приятелка се малки щом питате тези неща и щом тя така си мисли, за родителите й ми става ясно.Ми кажи и ако въпросното момче има симпатии към нея, да изчака той да я целуне.Ако не е търпелива, забога има хиляди теми във форума относно целуването.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Добре не ми се карайте моляви аз и казах че никога техните няма да се отказат от нея обаче май не я успокоих мнного просто незнам какжо да и каза тя е на 13 аз сум на 15
Добре не ми се карайте моляви аз и казах че никога техните няма да се отказат от нея обаче май не я успокоих мнного просто незнам какжо да и каза тя е на 13 аз сум на 15
Ех...тея приятелки.
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Всеки трябва да порасне!
Децата си играят ама по едно време,почват да им растът цици или да разбират за кво е тва,пишката и ето,че не са малките деца,а навлизат в света!Това е едно неписано правило,по което всеки върви.
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Еми нека не целува никого докато не е сигурна, че го иска повече от всичко и всички страхове се махнат...
все едно техните ще разберат.. КИРИЛИЦАААААААААААААААААА ААААААА
Първо кирилица ...![]()
И второ ... щом такива мисли й минават през главата значи е още малка ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На колко е приятелката ти ? 11-12?
"Нямало да е тяхното малко момиченце"![]()
![]()
Щом иска да го целуне да го целуне ...те родителите и няма да искат цял живот тя да е "тяхното малко момиченце"
П.П. До авторката научи се да пишеш .И пиши на кирилица!!
--------------------------------------------------------
Еми щом не е готова - да не се целува..Първоначално написано от piqsupa
Или пък,щом толкова иска да целуне момчето,да го целуне-родителите е няма да разберат това /освен ако тя или някой друг не каже на родителите и /![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
![]()
Ама ти сериозно ли?
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Глупости ,никой не предава.
Не разбрах, от каква вяра е? АКо е мюсюлманка, тогава ,разбирам за какво го казва. . но иначе ,няма такова нещо![]()