- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Светло или тъмно?
в големи количестваПървоначално написано от ubuntureload
![]()
не съм правила секс все още но предпочитам първият ми път да е на по тъмно...ще се чувствам по комфортно![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
дано да не го прочете александра93 тоя пост,че ще си смени вярата от ужасПървоначално написано от jujit0
![]()
И защо така ... не се кефиш на циците си или шундата ти е няква провиснала вече ....Първоначално написано от jujit0
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Няма значение тъмно, светло все тая. Въпреки че защо да не е на светло, така се виждаме и това увеличава възбудата![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
има ли знчение![]()
Нямам възражения. Не обичам да мисля за тези подробности когато се стига до секс. Не обичам договорки, за това когато правя секс, той се получава на момента.
То си зависи и с кого си , дали е запланувано .... Мен по ми харесва на тъмно![]()
На тъмно е върхааа
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
без значение - нямам комплекси,за да се крия под изгасената лампа въпреки че усещането наистина е по-хубаво когато е на тъмно както каза mariqqqqq![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Когато искам любов - на по-тъмничко, или ако е вечер пускам неоновите лампи и цялата стая свети в готино синьо![]()
Когато искам нещо по-диво и мръсно - на по-светло да мога да наблюдавам повече гледки![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
на тъмно...не че имам какво да крия![]()
ноо..друго си е само светлината на уличните лампи да се вижда...ехх..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
На тъмно ми харесва повечепо-романтично е някак си
![]()
Тъмно пиво!!!![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Еми на тъмно е по-голяма лудница![]()
Без значение. Важното е да ви е гот![]()
На тъмно завити до врата с юргана на баба в мисионерска поза. Няма значение сезона, винаги с юргана![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Хах...няма значение...Обаче ми се ще да пробвам на пълен мрак...Ще е голяма забава...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Първоначално написано от TiffLacey
DeVilAnGeL
Обичам на светло,харесва ми да виждам партньорката си тялото и подробно,дори и да е нощ предпочитам да има някаква светлина иначе се губи емоцията да не говориме че има моменти дето предразполагат към смешни ситуации заради недовиждане или прекалената употреба на спиртни напитки![]()
![]()
с грозни на тъмно...
с хубавици на свеетло много ясно!
бой, йебанье и чалга