- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ужасссс
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
От този момент ми ставаш идол
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми като за начало излез от филмаПървоначално написано от RoCkSpOt
Разбрахме,че ще стане много лошо - няма нужда да го пишеш във всяко изречениеОсвен това се държиш като 13 годишен пикльо
Я вземи се стегни малко и стига се филмира ... "Него не му дреме за законите" ... Така лиии?!Я го остави да ти лепне няколко шамара и да те заплаши и да видиш как не му пука ... А и стига вярва на тия глупости
Едва ли баща й е с толкова ниско достойнство,че да тръгне да бие няк'во келешче
А и куче,което лае не хапе - нали знаеш
И мен един кретен от моя блок ме заплашваше,че щял да ме пречука щот играх 2 шамара на лапето му ама к'во стана?!С жена му ме заплашваха от терасата,оная ме напсува с "майкати ще е*а" и аз й казах,че като няма навит мъж да я е*е ще търси жени ама майка ми няма да пусне на нещо със средно образование и ония и двамата ме гледаха ей така --->
Кретена слезе пред блока и посегна да ме удари и една приятелка направи клипче,което после пратих на синчето му
Да видиш от тогава вече 2 години как оня и жена му си обръщат погледа като ме видят
![]()
Оффф отплеснах сеТааа мисълта ми беше,че не е нужно да се филмираш толкова много и да се държиш като путка,защото най-много приятелката ти да се отчая от теб и да те зареже
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не е така ... не е до достойство просто си пази дъщерята ... много я ревнува мн по сложно не се филмирам ... знам как седат нещатаПървоначално написано от 3oPuTy
Пич, ще излезе и ще ти бие два шамара, и какво? Мислиш ли си, че ще посмее ако има хора наоколо? Пък и да ти бие ти никога ли не си се бил? И аз съм супер слабак ама от 2 шамара да ме е страх баш, еее...
И да те питам - що просто не поговориш с родителите си ти? Те, като родители, много по-добре ще разбират тоя педерунгел, бащата на приятелката ти, и ако са свестни ще ти дадат някой съвет.
И да е пълно с хора ще го направи ... НЕ МЕ СТРАХ не се плаша от шамари или тупаници ... но просто ако се стигне до там да ме набие тва значи край с мойта приятелка ... защото той ще я държи далече от мен ...Първоначално написано от Ballbreaker
![]()
Това го разбрахме бе, пич, и ти казваме, че не е така. Искаш ни съвет, даваме ти го, и ти си "ама аз знам по-добре от вас". Ако продължаваш в същия стил - гледай си работата.
Подкрепям с две ръце и два кракаПървоначално написано от Ballbreaker
![]()
ПРОСТО ГОВОРИ С БАЩАТА.Ако трябва нека и приятелката ти да е с вас,едва ли ще ти шибне един ако е тя е с вас,пък и ако се опиташ да му обясниш и си говорите като възрастни,той би оценил това![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
бащите винаги пазят малките си момиченца![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
А не може ли момичето просто да обясни на баща си и на баба си,че нищо не е станало между вас?
И аз се чудех..Първоначално написано от VampireGirl666
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Опита се,но на него му стига само тва,че сме били легнали ...Първоначално написано от VampireGirl666
![]()
В такъв случей мисля,че той просто ревнува.Нормално е,няма от какво да се притесняваш и спокойно се показвай навън.Не мисля,че даже ще те удари.А тази реплика,която е казал е било просто,защото е изревнувал.Първоначално написано от RoCkSpOt
Излизайте си , общувайте ..![]()
Поговори с нея , нека тя му обясни как стоят нещата , т.е. ,че вие ходите и ,че се харесвате ..нека му обясни ,че и ти НЕ си и намеквал нищо за секс и ,че и на двамата още НЕ ви е дошло времето за това..![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Ъхъ.Първоначално написано от BlueFace
Селска работа.Спали ли сте в едно легло,значи сте мърсували цяла вечер.
Като толкова не те е страх,отиди като голям човек да му кажеш на дъртия как стоят нещата.Даваш му честната си дума,подаряваш му една охранена свиня и нещата приключват.
Еее все повтаряш, че не те е страх, не те е страх, пък от всяко твое мнение оставам с друго впечатлениеМай бая си те е страх. Според мен трябва да отидете двамата с приятелката ти и да поговорите с него. Ако не стане и те удари - майната му, приятелката ти ако наистина иска да е с теб след това ще намери начин да се виждате... Едва ли ще я затвори в килия...
Като се криеш от него не постигаш нищо друго, освен да го убеждаваш все повече, че е прав. Най-добре се изправи очи в очи с него и му кажи самата истина. Ако не вярва нека заведе щерка си на гинеколог и ше излизне цялата истина на яве
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Има няколко вида бащи.Зрели хора които осъзнават ,че дъщеря им пораства и не правят такива панаири(естествено не им е приятно да пускат момичето си с някое момче ,но просто е нормално такъв е живота).Другите са точно такива като този.Той не се замисля кфо е правил с майката на това момиче...Иска да я изгледа като в инкубатор и пълна изолация.Такива бащи са с някакво изкривено мислене според мен.Естествено ,че ще има контрол,вечерен час и няма да му е приятно да гледа как някакъв си там целува и обарва дъщеря му ,но просто това е природата...Жалко че много малко хора могат да си осъзнаят грешката...
--------------------------------------------------------
по принцип всеки баща, разбрал че някой иска да чука 14-годишната му дъщеря, би казал това. Дори и да не сте правили нищо, баба й вече е напълнила главата му с глупости. Възрастните си падат по-консервативни и от мухата правят слон. Та според мен няма причина да те е страх от него, но ще е добре много да не му се мяркаш пред очите.Първоначално написано от RoCkSpOt
Fuck you You fucking Fuckers
Аз и казах даи да отида да поговора с него тя ми каза "ТИ ЛУД ЛИ СИ" зн ли,че ако разбере за нас,че ходим знаеш ли какво ще стане с мене ... супер гадно е ...![]()
О, БожеКакви са тия хора бе, мамка му..не може ли да имате личен живот
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
Първоначално написано от RoCkSpOt
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Виж сега сладур...другите нормални деца по на 14-15-16 не спят заедно момиченца момченца в едно легло нали рабираш,че е трудно един баща да проумее как невръстната му 14 годишна щерка е легнала в едно легло със момче което дори той не познава!Надявам се знаеш че бащитте са много ревниви относно момичетата си и ги пазят като орли.Така че първо помисли преди да пишеш тук,защото според мен бащата е праб.Бъди пич отиди в тях представи се на бащата й обясни му че нямаш лоши намерения към момичето и така нататък.А и нали не те е страх това не би трябвало да те стресне
![]()
а и по коментарите по които прочетох явно баща и не дава да си има гадже което е още по-лошо
П.С. знам че звуча като някоя стара леля на 15 съм и когато аз имах проблеми с баща ми запознах гаджето ( 18 ) с татко и взеха много да се разбират![]()
![]()
Не мога да се съглася с теб ,че бащата е прав,защото това не е нормалният начин да се реши проблема.Заплахите не водят до никаде.Трябваше да привика момчето да се изяснят.Тоя е прсото идиот..веднага до бой и чупене на ръце трябва да се стига...Първоначално написано от mysticinside
Просто жалкото е ,че има много бащи с такова ограничено мислене
![]()
--------------------------------------------------------
да обясни на баща си че нищо не е имало и да и има доверие![]()
love is gone!
Извинявай явно съм се изказала погрешно мисълта ми беше че бащата трябва да говори с момчето не да го бие или да го сплашва това е глупаво и бушменскоПървоначално написано от BlueFace
заради това най-добре момчето да отиде и да говори с бащата.Но по прочетеното установих че баща й не е съгласе тя да има гадже..дали ще е автора на темата или друго момче бащата явно смята че е малка още...
един разговор смятам че ще оправи нещата