- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най - великото откритие на човека?
Какъв глад, бе... Ти така ли лигавиш пържолата, като си гладен?![]()
Кой ли е направил секс за първи път в света и защо ли?
Дори и да е имало влечение между двете същества как са разбрали, че едното си тика нещото в дупката на другото. Все едно да те боли някъде стомаха, но не знаеш как да си помогнеш без лекар, хапчета, съвети, чайове...
![]()
Е ддз, все пак е по-различно.
Пък и дишането е ЕДИНСТВЕНОТО, на което не се учиш. Даже да ядеш се учиш.
Извинявай, ама има ОГРОМНА разлика между дишането и сексаТака де, едното ти е вродено.. то е първото нещо, което правиш на тоя свят, бе, мамка му.. А секса.. ти като малка още на 1-2 годинки дали си разбирала, че, аджеба, има нещо такова (да не се изразявам по-цветущо)? Не си знаела.. а как първите хора са разбрали кое-къде-как-защо.. и какво? И бебето няма инстинкт да суче. В смисъл, ако не му подадеш цицата няма да си я гони..
сеш'се
![]()
Целия тоя вашия разговор стига до въпроса с еволюцията и "яйцето или кокошката" т.е. no answer :>
По темата:
Най-великото ще да е тока, для меня. 'Щото след тока се навързват още толкова неща.. Не се сещам за друго изобретение, което да обединява толкова други неща в последствие :>
Сексът е едно от най-естествените неща в човешката природа... ДА, дори бебетата имат такъв инстинкт.
Явно разсжденията никога няма да стигнат до въпроса 'А как се е зародил инстинкта, аджеба?', но въпреки това аз ще отговоря. Инстинктите ги приемате за нещо, 'което винаги го е имало', но не е така... Те са резултат от милиони години еволюция, грешки и поуки. За началото на секса не може да се коментира, шото всички видове, което ни предхождат, чак до първаците едноклетъчни, го ползват за запазване на генетичния код => произвеждане на поколение. Т.е. сексът се е зародил заедно с живота.
А защо, по дяволите, изписахме всичките тия неща, като темата е за изобретения? Иначе и аз съм за тока.
Inncheto, nice try![]()
Първоначално написано от InnchetO
![]()
На мен ми хареса идеята за религията обаче. Средствата за контрол и манипулация определено заслужават пиедестално място. А религията определено добре им се е получила. Е, велико е наистина, мамка му. Другите неща на фона ми бледнеят много.
'Cus history is all dreams.'
Електричество.
Running is my drug and I am overdosed ..
Абе то, че секса се е зародил с живота е ясно.. ако го нямаше секса, нямаше да го има и живота.. Ама според мен секса НЕ е инстинкт.. Както сам каза "инстинкта е резултат на милиони години еволюция", дали според теб би се стигнало до милиони години за еволюция без секс (така де, разбрахте меПървоначално написано от EarthShaker
) ? Незнам, аз така го разбирам, това е мое мнение. И никой да не ме подкрепи в него, така ще е.
SofiaRegularCunt , защо, мамка му, във всяка тема казваш едно и също!?![]()
Вие сте уникално тъпи, бе.![]()
![]()
![]()
Не разбрахте ли, че разликата между изобретение и откритие е от земята до небето?!?
Стана то манджа с грозде.
Секса(размножаването) Е инстинкт![]()
Ако правиш разлика,дай по темата.Другите нека мислят за себе си.Първоначално написано от Bianca
За мен най-великото откритие е математиката.Тази наука е дала сериозен тласък за развитието на цивилизацията в много отношения.Без смятане няма пари,няма търговия.Без геометрия архитектурата трудно би съществувала в този вид,в който я познаваме.И това въобще не е всичко.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
хммм мисля , че ще се съглася че е математиката ... слаб съм по математика ама както казва дасклаката ... всичко в тоя свят е малко или много свързано с нея ... така че ... ако не най - великото математиката е едно от най - великите открития на човека
A single chance is a galaxy of hope !
hooligans.bgПървоначално написано от casualhooligans
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
кафевото
то лекува