.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Какъв глад, бе... Ти така ли лигавиш пържолата, като си гладен?

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Ама си стискам тубичката, за да излезе пастата

И аз, и не ме е срам от постъпката ми!

Град
    У нас Си (=
    Кой ли е направил секс за първи път в света и защо ли?
    Дори и да е имало влечение между двете същества как са разбрали, че едното си тика нещото в дупката на другото. Все едно да те боли някъде стомаха, но не знаеш как да си помогнеш без лекар, хапчета, съвети, чайове...

Град
    У нас Си (=

Е ддз, все пак е по-различно.
    Пък и дишането е ЕДИНСТВЕНОТО, на което не се учиш. Даже да ядеш се учиш.

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    WOW!!!!!!!

Град
    На слънцето :>
    Извинявай, ама има ОГРОМНА разлика между дишането и секса Така де, едното ти е вродено.. то е първото нещо, което правиш на тоя свят, бе, мамка му.. А секса.. ти като малка още на 1-2 годинки дали си разбирала, че, аджеба, има нещо такова (да не се изразявам по-цветущо)? Не си знаела.. а как първите хора са разбрали кое-къде-как-защо.. и какво? И бебето няма инстинкт да суче. В смисъл, ако не му подадеш цицата няма да си я гони.. сеш'се

Целия тоя вашия разговор стига до въпроса с еволюцията и "яйцето или кокошката" т.е. no answer :>

По темата:
    Най-великото ще да е тока, для меня. 'Щото след тока се навързват още толкова неща.. Не се сещам за друго изобретение, което да обединява толкова други неща в последствие :>

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Сексът е едно от най-естествените неща в човешката природа... ДА, дори бебетата имат такъв инстинкт.

Явно разсжденията никога няма да стигнат до въпроса 'А как се е зародил инстинкта, аджеба?', но въпреки това аз ще отговоря. Инстинктите ги приемате за нещо, 'което винаги го е имало', но не е така... Те са резултат от милиони години еволюция, грешки и поуки. За началото на секса не може да се коментира, шото всички видове, което ни предхождат, чак до първаците едноклетъчни, го ползват за запазване на генетичния код => произвеждане на поколение. Т.е. сексът се е зародил заедно с живота.

А защо, по дяволите, изписахме всичките тия неща, като темата е за изобретения? Иначе и аз съм за тока.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Inncheto, nice try

Цитирай Първоначално написано от InnchetO
    Извинявай, ама има ОГРОМНА разлика между дишането и секса Така де, едното ти е вродено.. то е първото нещо, което правиш на тоя свят, бе, мамка му.. А секса.. ти като малка още на 1-2 годинки дали си разбирала, че, аджеба, има нещо такова (да не се изразявам по-цветущо)? Не си знаела.. а как първите хора са разбрали кое-къде-как-защо.. и какво? И бебето няма инстинкт да суче. В смисъл, ако не му подадеш цицата няма да си я гони.. сеш'се

Целия тоя вашия разговор стига до въпроса с еволюцията и "яйцето или кокошката" т.е. no answer :>

На мен ми хареса идеята за религията обаче. Средствата за контрол и манипулация определено заслужават пиедестално място. А религията определено добре им се е получила. Е, велико е наистина, мамка му. Другите неща на фона ми бледнеят много.
    'Cus history is all dreams.'

Град
    На стадиона за бягане.
    Електричество.
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    На слънцето :>
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Сексът е едно от най-естествените неща в човешката природа... ДА, дори бебетата имат такъв инстинкт.

Явно разсжденията никога няма да стигнат до въпроса 'А как се е зародил инстинкта, аджеба?', но въпреки това аз ще отговоря. Инстинктите ги приемате за нещо, 'което винаги го е имало', но не е така... Те са резултат от милиони години еволюция, грешки и поуки. За началото на секса не може да се коментира, шото всички видове, което ни предхождат, чак до първаците едноклетъчни, го ползват за запазване на генетичния код => произвеждане на поколение. Т.е. сексът се е зародил заедно с живота.

А защо, по дяволите, изписахме всичките тия неща, като темата е за изобретения? Иначе и аз съм за тока.
    Абе то, че секса се е зародил с живота е ясно.. ако го нямаше секса, нямаше да го има и живота.. Ама според мен секса НЕ е инстинкт.. Както сам каза "инстинкта е резултат на милиони години еволюция", дали според теб би се стигнало до милиони години за еволюция без секс (така де, разбрахте ме ) ? Незнам, аз така го разбирам, това е мое мнение. И никой да не ме подкрепи в него, така ще е.

SofiaRegularCunt , защо, мамка му, във всяка тема казваш едно и също!?

Вие сте уникално тъпи, бе.
    Не разбрахте ли, че разликата между изобретение и откритие е от земята до небето?!?
    Стана то манджа с грозде.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Секса(размножаването) Е инстинкт

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Вие сте уникално тъпи, бе.
    Не разбрахте ли, че разликата между изобретение и откритие е от земята до небето?!?
    Стана то манджа с грозде.
    Ако правиш разлика,дай по темата.Другите нека мислят за себе си.

За мен най-великото откритие е математиката.Тази наука е дала сериозен тласък за развитието на цивилизацията в много отношения.Без смятане няма пари,няма търговия.Без геометрия архитектурата трудно би съществувала в този вид,в който я познаваме.И това въобще не е всичко.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Los Angeles baby ;]
    хммм мисля , че ще се съглася че е математиката ... слаб съм по математика ама както казва дасклаката ... всичко в тоя свят е малко или много свързано с нея ... така че ... ако не най - великото математиката е едно от най - великите открития на човека
    A single chance is a galaxy of hope !

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    zamunda.net

Фотоапаратът - за да можем да запазваме най-ценните си мигове

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от casualhooligans
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    zamunda.net
    hooligans.bg
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.