- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с теглото
Здравейте! Аз съм момиче 8 клас.До 6 клас бях много слаба и имах перфектното тяло, но изведнъж напълнях!Помогнете ми и давайте съвети защото се чудя какво правя.Ако спра да ям наистина мога да си доведа много здравословни проблеми, но мисля, че заради тялото ми, момчето, което харесвам не споделя чувствата ми! Предварително благодаря!
Хвърли се от тротоара със засилка!1
ПП.не давам смислен отговор на теми които не са на кирилица...
1. Гадже ще си намериш. Има момчета, които не ги кефят клечки. Има момчета, на които не им и пука, стига момичето да изглежда добре.
2. Не ставай анорексик, яж си нормално.
3. Все пак се замисли до колко си пълна и доколко си дебела. Не се самозалъгвай.
4. По дяволите, 8 клас си, егати...
5. ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
това е от пубертета
спортувай повече
иии ако просто си напълняла-няма проблеми...
просто не се отпускай, за да не станеш дебела...
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Хммм ... Отново грешен раздел ... Еййй не се научихте бе![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Благодаря ви!
Понапълняла си заради възраста - наскоро четох, че настъпват промени както в ръста така и в теглото. Но с времето всичко ще мине. И не е хубаво да се правят диети, защото метаболизмът ще се погрижи след време да възвърнеш килограмите, които си изгубила. А що се отнася до гаджетата поне според мен, ако си търсиш момче то трябва да иска да е с теб заради характера ти, а не защото приличаш на модел.![]()
охх божееееее ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе какво ти пука, че не си скелет по дяволите ???![]()
Аз пък НИКОГА не съм харесвала такива хора ... тярбва да има нещо да се пипне ...
![]()
![]()
(говоря за отчайващо слабите хора!!! )
Няма от какво да се притесняваш ако не тежиш 100 кила значи е просто от развитието ти ... защото в пубертета всяко момиче превръщайки се в жена напълнява ...Спокойно ... а за момчето >> майната му ... още колко имаш да срещеш ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
повечето приятно пълни момичета се мислят за дебели,а това не е така... Аз примерно си имам и коремче и дупе и не се намирам за дебела,даже си се харесвам такава![]()
Коремчето е признак за здраве, не за затлъстяване. А аз ни коремче, ни дупе имам... само дето съм мъж. xDПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Да,но преди бях манячка на тема мода и дрехи, а сега като пазарувам сякаш желанието ми е изчезнало!
Еми то така и трябва. И аз се кефя като изляза да си купя риза/фланелка, гледам какво си купувам, ама го правя 2 пъти в годината.
авторке,пусни снимка,защото не вярвам,че си толкова отчайващо дебела
Тва вече си е до компанията с която пазаруваш не до желанието ...Първоначално написано от jijikin4o
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Ако не е проблем да споделиш,колко си висока и колко килограма тежиш?![]()
Иначе бягане на дълго разтояние,в умерено темпо-топи мазнини и стяга![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ОМГ
Аз като бях 8 клас имах една съученичка,дето тежеше 86 кила и сменяше гаджетата през ден.Ти си се проснала тука да се притесняваш!Бе ич да не ти пука,клечки никой не обича!Все пак скелити има и в музея.
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Аз съм в лилавото!Ето я снимката в профила ми и не е проблем:Висока съм 1,75м и тежа 70кг.
Първоначално написано от jijikin4o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И ти се мислиш за дебела
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе момиче супер маце си бе!Те момчетата мечтаят за такова като тебе,пък те е бъз да не хапнеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
да си прекалено слаба е грозно-никой не харесва кожа икости..нали момчето трябва да има къде да пипне да му се не види![]()
анорексичка е глупаво да ставаш,заради който и да било...
щом не те харесва такава каквато си и не може да види готиния,позитивен човек,а гледа само външността ти-майната му...
не се подценявай и не се подтискай за глупаци![]()
Ако някой ти каже,че си дебела да знае,че му трябват очила или е педераз!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Казах ти го ще ти го кажа и пак ... ИЗОБЩО не си дебела!!!Първоначално написано от jijikin4o
![]()
![]()
Тия дету ти кажат, че си им прати мн поздрави от мен ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Ъм само аз ли не я виждам снимката бе![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ето я мацка ...Първоначално написано от rozovsluncho
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/jijikin4o
Priceless .. <3
ако ти си дебела,аз трябва да отивам в дебелариум![]()
Момиче, имаш много по - големи проблеми от теглото си!!!