- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с теглото
http://www.teenproblem.net/teenid/im...50265161_m.jpgПървоначално написано от rozovsluncho
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ако мислите, че съм emo или scene, знайте, че не съм!Просто реших да видя как ще изглеждам като такава!
Съвсем нормална си си!Висока съм 1,75м и тежа 70кг.
http://www.cmamucmuka.hit.bg/bmi_calc.htm
Погледни тук...ти влизаш в графата: от 18.5 до 25 - нормално тегло
Имаш хубаво тяло!(и си мн сладка)Кфо се притесняваш
![]()
... Просто трябва да бъдеш утракана и ще видиш всичко ще върви по вода... пък тфа че някаф пикльо не те е харесал тфа значи че не те заслужава ни най-малко!
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Аре ся аз като съм метъл да не съм по-хубав.Каквато и да си бъди себе си!Първоначално написано от jijikin4o
пп
не казвам че си емо или другото там не моа го напиша
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Ох, Божее..
Ти си от хората, които знаят, че са си добре, но въпреки това искат 100 човека да им го кажат![]()
Не ти е теглото проблема, а егото.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да,със самочувствието най-вече и тук-таме умствениПървоначално написано от babity
![]()
не бе,сериозно-ако се имаш за дебела не си с всичкия си-изглеждаш перфектно...момчето ако не те харесва определено не е заради теглото![]()
Дано само не го правиш за едното "място в обществото", защото повечето дори не знаят какво значи думата "емо" ...Първоначално написано от jijikin4o
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не не го правя за това, просто май наистина самочувствието ми е било доста нисичко!Благодаря на всички ви, че ми го повдигнахте!
момиче аз съм на 14г., 1,68м съм, 52,900кг до към 54, зависи как съм се наяла...имам си и дупе и голямо шкембе... опитах да отслабна ма не става по никакъв начин... просто ям като луда.. е неска съм изяла повече от чествърт тава с ядене (50 см диаметъ и е 3 пръста висока) с 4-ри филий хляб.. ми като ми се яде как да спра... всеки вика много си добре ма немога да сложа къса блуза чуствам се неудобно... както да е... ти си си много добре, хич не ги слушай уния улигофрени, а ония като не те харесва такава да си *** майката...
не си заслужава да му обръщаш внимание... ако някой наистина те харесва няма да го прави заради това което си на външен вид, а това което имаш като качества...
![]()
мм нали знаеш, че не е нужно някой друг да ти го повдига ти тряя си го знаеш ...Първоначално написано от jijikin4o
Дано не се налага пак ние да те убеждаваме ...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
де да имаше и на мен така да ми го повдигне...Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Ето казаха ти, че си сладка, че си слаба, че изобщо не си дебела .. Happy now?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Проблема е решен..що не заключите темата,че нещата стават безмислени![]()
Защото след като видяхме снимката на момичето има опашка от момчета, искащи да разберат от кой град е тя.![]()
По малко ядене не казвам диети просто по малко,тичаи повече и 3 пъти в седмицата на фитнес колело или пътечка!
Погледни и просто снимката първо и казвай после 'по малко' или 'повече'.Първоначално написано от Amateur
Супер си е ама...така е хората се самозалъгват!
И аз преди няколко месеца още докато бях на даскало бях 1,63 и към 54-5 кг и доста хора ми натякваха (незнам с кфа цел) че съм напълняла,станала съм по дебела някфи такива (пък преди тфа да бях към 48 кг ама в 8ми клас пък тфа се случи в края на 9ти) и аз направо бях съкрушена как може да съм толкова дебела![]()
ама съм била шматка..ся лятото съм отслабнала с няколко килограма и съм в още по-добра форма
(и ся се разболях и още повече отслабнах макар,че нямам нужда вече
,като се оправя те ще си се върнат)
.. Напълно съгласна. Лигава работа просто ..Първоначално написано от LovelyGirl
Stay up all night with the stars *
Присъединявам се към васПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И азПървоначално написано от Priceless
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
Ot Burgas sam i skypeerfecten_caramel
i.... Слагам край на темата!
А бе пълничка си, че и грознаватичка, ама какво да се прави![]()
+ това
Точка 11 от Правилата на форума:
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮