.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Вреди ли ?

Вреди ли ?

вреди ли на презерватива постоянното докосване и погрешно ли е да се търка за повишаване на ерекцията по време на секс? това повишава ли шанса от скъсване? И ако е така, какво може да се направи ,за да се стимулира приятеля ми след като е сложил кондома?

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    да
    GTA Stunting

Ами не е добре презервативът да се изсушава, но за целта има лубриканти на водна основа, които не увреждат презервативите

Абе не знам как дали вреди в половия акт, но презерватив се тества в една специална машина, която го опъва доста, като под доста разбирам наистина страшно много. Така че е доства издръжлив
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Презервативите много трудно се късат. Напъхвай края на един кондом в чешмата и го уплътни с ръка. После пусни водата и виж до колко ще се напълни преди да се спука. При мен запълни цялата мивка и почна извън нея да увисва и от тежеста се спука... Страхотна издръжливост имат.

най-добре полапай парчето щом като приятеля ти след като вече ебе и му пада патарока.
    пора мотори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си