- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Голям Проблем
какво да ти кажа освен , че си твърде голяма за да правиш такива грешки.Вярвай само и единствено на себе си,защото всеки може да те предаде. Тука няма да намериш решение,най-много да видиш свой клип в някой сайт. Отиди в полицията и дано ти помогнат.успех
Първоначално написано от pechena_praskova
Toчно в България? в България на полицията им нямаи доверие.... наи много да вземат видеото от този разгонен педерас и да си правят чикии... иначи успех пробвай късмета си на всякаде, но не мисли че тук е най-доброто място, защото този разгонен мазен и грозен педерас може да прочете всичко... действай докато е време, не когато е в интернет с 100 рейтинг...
It's too late...
Намери начин да се добереш до записите... Иди, спи с него пак, накарай го да си пуснете няколко клипчета за загрявка, виж къде са и ги изтрий! Измисли нещо, стига пресмята шанса да ги види някой твой познат.
Другият вариант е да поговориш с него доста сериозно.
Не разчитай на полиция. Действай сама и дай по-хитро!
The only truth they can accept is their own.
Така е казаха ти го всички и аз ще ти го кажа: Сама си си виновна!Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
--------------------------------------------------------
Тука и господ неможе да ти помогне защото си го правела доброволно това така че му мисли.А интересно ми е само ти какво му каза че вече неискаш да си с него щот ви свързва само секса а попита ли го дали чувства нещо към теб изяснихте ли се ?
Support your local club!!!
Мила... аз имам идеяЗдобрявате се и отново тръгвате... отиваш в тях.. напиваш го или (преспивателно)нещо подобно и го слагаш да спи.. истриваш клипчетата.. и чао..! И преди да си тръгнеш се увери че клипчетата нямат копия..
![]()
А ако не ги намериш.. трошиш компа и бягаш..
![]()
Това е от мене..
![]()
обърни се към полицията, колкото и срамно да е покажи им това което ти е изпратил като запис за да разберат че наистина е сериозно няма друг начин да оправиш ситуацията. сама дори не се опитвай може да последват грубости и наранявания от негова странаколкото до вероятноста някой твой познат да се натъкне на клипчето наистина не е голяма, но имайки предвид защо го качва предполагам че ще даде и линк тук там и така приятели познати че може и роднини ще бъдат свидетели на това
пожелавам ти успех с тази ситуация