- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какъв цвят ще ми отива?
Решила съм да експериментирам с шампоан оцветител.
Проблемът е, че не знам каква точно ми е косата, понеже всеки казва различно, отделно, че имам естествени русоляви кичури и червеникави, зависи от светлината.
Другия проблем е, че януари си бях направила черни кичури и боята май не е паднала напълно.
И всичките тея глупости с косата,бяха, за да ме светне някой какъв цвят ми е косата и евентуално какви цветове ще хванат.
http://i27.tinypic.com/wbfp0p.jpg
http://i29.tinypic.com/35d83fl.jpg
кестеняво (и вариации) и червено.. за друго не се надявай да хване.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз не разбирам много много от коси, обаче мисля, че можеш да пробваш с по-тъмно червено и след това може и да пробваш да я изправиш и да видиш как ще ти стои, тоест не знам, според мен червена и права ще стои яко.По принцип съм побъркана на тема червени коси и не е чудно, че такъв съвет ти давам, но все пак си с тъмна коса и не мога да преценя русо как ще ти стои.
А искам да те питам шампоан оцветител това е едно такова, дето пада след няколко миенета или какво? Моля те разясни ми малко, че май търся подобно нещо, но не съм сигурна![]()
Точно такова е. Пада след няколко измивания уж, ама чета по форумите как им стояло по 6 месеца.![]()
И на мен много ми харесва червеното, обожавам рижави и червени коси, но на мен няма да ми отива рижаво. За червеното същото мисля, понеже съм сравнително малка.
Ярко червено, човече![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Да, и мен ме притеснява, че в някои случаи държи повече отколкото трябва, а аз съм една светла русо-кестенява и веднага ще ме хване ако я направя оранжево-червеникава, ама кой знае кво ще станеПървоначално написано от mArMaLaDkA
Иначе ако не пробваш няма да разбереш дали ще ти отива или не, тва му е хубавото, че не е трайна боя и дори да не стане нищо няма да е перманентно
![]()
Tва с траенето е вярно, на една приятелка червеното и стои 3ти месец.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да бъдем две ли?Първоначално написано от DarkKisss
Бтв ти твоето успя ли да го махнеш напълно?
^ Страх ме е да се впускам в разни експерименти, че току-виж или постигна някакъв гнусен цвят, или пък не се отмие до 15.09 и ще стане кофти.![]()
Pallete например - 2 лв.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
е не, до 15-ти ще се махне 100%, а мойто вече "почти" го нямаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Кестеняво с някакви утенаци червено.
<3forbidden taste is the sweetest<3
70-80?!![]()
Ти сериозно ли си го мислиш?
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Не чак толкова. Червеникавия оттенък е по-скоро меден един такъв, като се замисля и то най-често зимата се появява. Черното е паднало май. Косата ми в момента е по-скоро русолява.
Не, по-добре не.Първоначално написано от Romance
Престиж.
Лошото на балсам-оцветителите е че никога не знаеш какъв точно ще стане цвета. Задължително ще е по-различен от посочения.
При мен например черко червеното стана цикламено, кафявото - нещо като рижаво.
ти по-неграмотно не може ли да го напишешКестеняво с някакви утенаци червено.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от Romance