- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас .. ???
Пия противозачатъчни хапчета,но въпреки това ме е страх да правя секс пез презервативИ онзи ден с приятеля ми павихме без,тои дори и не свърши,но мен пак ме е страх да не е попаднала например предеякулационна течност... от нея може ли да се забременее и има ли смисъл да ме е страх след като пия хапчета
Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!
пробваи с бензин(задължително на гладно) можи да са чустваш по сигурна
хем си на хапчета , хем не даваш нищо ... Евала на женитеНе може да се забременее от т'ва нещо бе ... К'во се притеснявате толкова бахти ... Ай пий си хапчетата и му кажи да слага 2 презерватива за всеки случай , а ако още се притесняваш го зарежи и си купи вибратор!!!
Станислава
не ви ли писна едни и същи теми..начи пиеш хапчета не е свършвал и пак се шашкаш ..ае хора успокойте се бе..от най малкото и надувате гайдата![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Нали пиеш противозачатъчни,от кво се притесняваш толкова?
Като не си спокойна и се притесняваш,просто ползвайте презервативи.
Първоначално написано от t0d1t0
Ти си бил много вещ по темата бе...
1. Може да се забременее от "това нещо", наречено ПРЕДЕЯКУЛАЦИОННА ТЕЧНОСТ!!!
и 2. С 2 презерватива има по-голям шанс да се забременее, защото се протриват и се късат!!!![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от Daidito
![]()
![]()
внимаваи от хапчета да не забременеш
KO6MARA GSI 16V RISSE
Не се филмирай излишно..![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз също пия хапчета,приятелят ми даже е свършвал в мен и сичко си е било наред,така че няма от какво да се притесняваш![]()
да ... абе без коментарПървоначално написано от rihannka
Това са две думи, бе приятелюПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Научи се да броиш...Първоначално написано от Bixel
![]()
Поредната бременна...![]()
Като те е страх и толкова се притесняваш, изобщо изпитваш ли удоволствие от секса?![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ей, че си умник, къде ги сметна, че са 3 веПървоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
1во- УАААААААААААААААААААААААА ААААААААУ къде ми е футболния отбор тогаваПървоначално написано от xplay
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2ро- Леле , невероятна логикаЕм взема 1 по малък и отгоре му слага друг по-голям. Пфф жени
![]()
и 3то - ми да си купува вибратор!Няма да се притеснява от нищо и ще знае какво точно и харесва. Айдеее
![]()
Станислава
Първоначално написано от Bixel
Двойката е близо до тройката и се е объркал, ПЕРФЕКТЦИОНИСТИ такива..