.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

ГАФ... ПЛЗ ПОМОЩ (ОТ МОМЧЕТАТА)

малко попрекалих и неска оная работа ми е зачервена и има две МАЛКИ като точки обелена "кожа" на главичката... се едно както някаква рана... отдолу кожата и се вижда по червена кожичка.... ! Притесняваме , дали това е сериозно или ще зарасне нормално ?
    П.С. - темата не е базик ! просто най-накрая си направих регистрация !

Благодаря за помощта.

ами ако чакаш да си зарастне сама ще си останеш с чакането пробвай с крем или нещо друго ако не върви на доктор

П.П не ми се е получавало такова нещо затова само с това мога да помогна

Ами ако нямате болести и си поддъражате хигиена, няма за какво да се тревожите, времето е лечителят тук.

нямам никакви болести , просто малко експерементирах и съм се тръкнал в нещо и се едно ми се е обелила леко , та кожата отдолу стой леко по зачервена (както като си ожулиш крака) .... ! болеше ме 1вия ден защото бях претъркан , но сега няма болка ... само това нещо.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: ГАФ... ПЛЗ ПОМОЩ (ОТ МОМЧЕТАТА)

Цитирай Първоначално написано от Grassh0pper
    малко попрекалих и неска оная работа ми е зачервена и има две МАЛКИ като точки обелена "кожа" на главичката... се едно както някаква рана... отдолу кожата и се вижда по червена кожичка.... ! Притесняваме , дали това е сериозно или ще зарасне нормално ?
    П.С. - темата не е базик ! просто най-накрая си направих регистрация !

Благодаря за помощта.
    на кой език да ентикажа: първо се укзва ВЪЗРАСТ?!
    и после се очаква отговор имащ смисъл!

Това беше доста смислен и помагащ отговор от твоя страна... ! Направо ме впечатли !

Град
    между Риман§Рахманинов
    очевидно интелектуалната недостатъчност,
    била тя вродена,
    придобита,
    или ситуативна те възпрепятствува
    да осъзнаеш:

БЕЗ УКАЗАНА ВЪЗРАСТ&ПОЛ - здрасти!

и укажи къде да изпращаме аварийките на токсикологията

(мн е дълго да обяснявам, но винаги ми е МН тъжно и болно, когато вадим Деца от наркотично зависима кома...)

Ей интелектуално напредналия ! щом имам хуй , значи съм момче , и съм на 15 ! Пише си го като влезеш в профила ми ! Не се надскачай много , защото не си интересен ! ако няма какво да кажеш за целта на темата ... ДОВИЖДАНЕ !

Град
    между Риман§Рахманинов
    Ей интелектуално напредналия ! щом имам "мъжки полов орган" , значи съм момче , и съм на 15 ! Пише си го като влезеш в профила ми ! Не се надскачай много , защото не си интересен ! ако няма какво да кажеш за целта на темата ... ДОВИЖДАНЕ !
    ахам...

поредният рекламен гларус...

а ти като си толкова курназ - що не погледнеш и проследиш моя Профил?!

ам?!

в този Форум, с този подход - НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ДА ТИ ОТГОВОРИ!

а ако изобщо те делнат - ще адмирирам подобна крайна мярка, ТИ с нищо до тук не си полезен никому!!!

благодаря за разбирането

мхм.. напълно ПАК съм благодарен за твоя отговор ! Толкова ми помогна че...

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Ей интелектуално напредналия ! щом имам "мъжки полов орган" , значи съм момче , и съм на 15 ! Пише си го като влезеш в профила ми ! Не се надскачай много , защото не си интересен ! ако няма какво да кажеш за целта на темата ... ДОВИЖДАНЕ !
    ахам...

поредният рекламен гларус...

а ти като си толкова курназ - що не погледнеш и проследиш моя Профил?!

ам?!

в този Форум, с този подход - НЕ ВЯРВАМ НЯКОЙ ДА ТИ ОТГОВОРИ!

а ако изобщо те делнат - ще адмирирам подобна крайна мярка, ТИ с нищо до тук не си полезен никому!!!

благодаря за разбирането
    А ти какъв си, извинявам се???

Grassh0pper, купи си крем Бочко от аптеката ( казват му и Лавена, той е за бебета, понеже им се подсича кожата под памперса и е точно за възпаления и подсичане) и се мажи...до другия ден няма да има спомен от раничката

Благодаря ! Най-накрая някой с полезен отговор !

Абе братленце ти луд ли си .. и аз съм бил на този етап .. обаче не съм прекалявал аз а едно момиче.. не се мазах с нищичко , и аз бях оплашен като теб.. изкъпах се 2/3 пъти не съм продължавал и 3 дни и си ми мина като по чудо .. без да разбера дори

ми в момента чакам , да видя дали само ще се оправи... ако не - КРЕМ

Супер фен
    Егати акъла детски.Специалиста който може ти помогне,ти го обиждаш и иронизираш.Отваряш му ееей такава уста.Дето е спец точно по тия проблеми.Очакваш помощ от момчетата,некомпетентни в медицината.Ееех тоз пубертет,мъкааа,мъка.

нямам нищо против да е специалист , но не смятам , че съм "рекламен гларус" и с нищо не съм го заслужил ! Просто пойсках малко помощ ! А от "специалиста" не получих нищо друго освен конско за "ВЪЗРАСТ И ГОДИНИ" .... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си