.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

бавно свършване

здравейте може ли да ми кажете начин за по-бавно свършване

Мисли си за дебели голи баби за 15-20 секунди и после 1-2 мин за партнюрката ти. Тъпо звучи но действа

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivan4obee
    Мисли си за дебели голи баби за 15-20 секунди и после 1-2 мин за партнюрката ти. Тъпо звучи но действа
    По-добре за Азис и Милко Калайджиев да си мисли, вместо за баби....

говоря ви сериозно кажете как и как да ми швърчи спермата по-на високо защото сега нехвърчи

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Какво общо има това:
    Цитирай Първоначално написано от az234567
    говоря ви сериозно кажете как и как да ми швърчи спермата по-на високо защото сега нехвърчи
    с това:
    здравейте може ли да ми кажете начин за по-бавно свършване
    ??? Та кое от двете?

Ееее едно по едно де Както ти казаха мисли за нещо неприятно или преди секс биии една ръчна

кажете и двете как стават

Град
    Пловдив
    събирай си спермата 1 седмица като си с нея сменяй позите на всеки 5 мин и след 15-20 мин така силно ще свършиш, че ще и пробиеш матката
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Ква матка?

Пре-зер-ва-тив...

Да повторим...

Презерватив.

И пак...

Пре-?

То тук мисля че има един добър отговор който да те ориентира що годе,не знам какъв опит имаш в сексуален аспект но явно не е особено голям разбирасе това не е беда...
    Прави "сухи" тренировки,самозадоволява се и виж колко ще издържиш максимално там нещата буквално са в твой ръце.Преди секс денят на срещата с твоята приятелка можеш да си направиш една злобарка (предполагам че не е проблем за тебе) но не прекалявай,защото рискуваш да загубиш сперма една е достатъчна... Изхождайки от подсмисъла на въпроса ти вероятно искаш да задоволиш момичето с което,го правиш напълно ами то тогава преди да си го вкараш направи една по-продължителна любовна игра с нея,жените харесват тези неща...Импровизирай,гледай разни филми все ще прихванеш нещо,тренирай орален секс (стига да не ти пречи) колкото по продължителен и разнообразен (можеш да използваш пръсти и т.н.) толкова по-добре за девойката.За теб също ще е добре защото докато споделш ласките си с нея ерекцията ти ще е продължителна и няма опасност от това да ти спадна тъкмо обратното.
    Самият акт може да не е кой знае колко дълготраен но пък за сметка на това ти можеш да я докараш до оргазъм още преди проникването а последното просто ще подсили емоцията и всичко ще завърши готино и за двамата... Това е което,според мен би ти свъшило работа за друго не се сещам...

Град
    Varna Town
    Според мене логиката му е че колкото по-бавно свършваш , толкова повече ще хвърчи.
    Редбул дава крилаааааааааааа....

Супер фен
    Изтрих ненужните мнения ... BlueFace , Slome,ВеРоНиКа ...вие си знаете!

6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

11. Да НЕ публикуват теми или мнения с несериозен характер в категории различни от "Кофата". Подобни теми или мнения, ще бъдат премествани, заключвани или изтривани по преценка на модераторите.

тука нещо..?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Да ви кажа сексуалният опит не е мерило за ''слабите ангели''.Просто направи така,че момичето да остане доволно преди ти да свършиш и няма да има нужда да свършваш бавно.Ако ли не като усетиш,че ти идва намали темпото максимално или я накарай да те възседне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си