- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос.......
Имам един въпрос, който ме тормози от дълго време. Вярно ли е че жената също се изпразва когато свърши. Гаджето ми казва, че когато ме лиже и аз свърша усеща как вагината ми изведнъж става по мокра
верно си е
логиката ... Като ме лиже и после като ме остави съм по-влажнаимаше 1 такава тема по-надоле май да беше
![]()
Станислава
Ами нормално към края да си във връхната точна на възбуда и заради това да се навлажняваш още повече, но това не "изпразване".![]()
+1 Именно, това не е изпразване. Просто жената се овлажнява страшно много, толкова много, че не е истина.Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Истина е бе, как?Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Вече на всяко овлажняване викате "squirt". Какви животни сте вие, бе, да му се невиди???![]()
Необразовани..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
A образовани животни според теб има ли?Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Няма бе.. ама питат и отговарям..Първоначално написано от l0lz
![]()
Squirt-инга е нещо, което малко жени владеят, а има и доста, които просто не са открили как да го правят.. Като цяло си е цял феномен, на мен лично ми е много готино да го гледам.. /Досега 1 път ми се е случвало момиче да свърши така, но за много кратко и мн. ми хареса/..
Та ако трябва да се отговори на твоя въпрос - Да и жените свършват, и Да - отделят течност.![]()
Да,възможно е.Някой пръскат буквално,други,когато свършват смазката им става бяла и гъста![]()
![]()