По принцип не съм отчайващо бъзлива, ама напоследък почвам да се притеснявам малко. По принцип в населеното ни място има малко мангали и преди си ги знаехме, хората си ги познават и си ги поздравяват. Живеят мизерно и правят много лайнарски истории, ама не са баш от най - крадливата и гнусна сган. Обаче сега по краварниците са докарали няк'ви преселници и са супер нагли. Движат се на групички и вече няколко пъти ме пресрещат пред магазина. Първо говореха няк'ви неща за мен, вчера някъв се изпречи на пътя ми демонстративно за да го заобиколя и да му направя път, вечерта някакъв ми правеше муцки и ми дрънчеше с някъв звънец на колело. Пак казвам, не съм бъзлива, нито мисля, че "хващам окото", ама става малко крийпи вече. Като изляза да карам колело (мога да карам само по шосето, по посока на краварниците където са тъпите мангали) и като изляза от населеното място и няма хора по нивите и ме хваща параноята. Така де, мога да се лиша от излизането с колелото, но не мога да спра да ходя до магазина. Дразня се, че са толкова нагли и ги игнорирам с надежда, че ще им "мине мерака", ама почвам да се изнервям. К'во мога да направя?