- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красивото женско име?
Яница
I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens
Първоначално написано от vivteen
аз се казвам ванеса :P а иначе ме кефи
Сандра
Виктория
Джулия
Кристина
Антоанета
Светлана![]()
WAHGWARN RUDE GYAL?!?
Виктория, Анна, Елисавета[/b]
At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home; others are just now facing the truth.Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.
Anastasiq
Jenifer
Elizabeth
Anadromeda
Belatrix
Kassidi
i dr.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
romaine<3
Повечето женски имена не ме кефят. На чело с моето. Боряна може би... или Нели ...
Имам си най-омразно:Антония...и производните му!
My top 3![]()
1.Деница
2.Кристина,Христина
3.Виктория
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Eстествено, че Камелия![]()
Мне никога не съм се замисляла за красиво женско име, тъй като искам детето ми да е мъжко![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
И аз не си мисля по цял ден за красиви женски имена ш'знайш.Мне никога не съм се замисляла за красиво женско име![]()
Не го написах в този смисъл. А в смисъл такъв, че съм се замисляла (дори и за 10сек примерно), или е ставало въпрос за красиви мъжки имена в някой разговор, но за красиво женско име...никога.Първоначално написано от _donna_
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Ау, мисля, че ти си първата, която го спомена в цялата тема.Първоначално написано от 3motion
![]()
![]()
Тhe Hell is coming!
Елена![]()
![]()
Силвия,Лили
Анна , Карина и .....Жасмин![]()
(hug) (hug) :* :* (hug) (hug)
Скумрия
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Мойра-наистина много,много хубаво име!Харесват ми също Селена,Ерика и Надя(само Надя,не Надежда или нещо такова).![]()
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Ужасно много ми харесват Ванеса, Джулия, Кейтлин, Алисън, Бетина, Елизабета и Дженифър... ♥♥♥
Момиче съм!
Деница, Ванеса, Ирина