.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: силикон

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

силикон

видях едно видео във Вбокс7..бтв новините..казаха че мъжете почнали да си слагат силикон според мен това е ужасно като го изгледах така се изхилих какво ви е мнението? разбирам жени със силикон ама мъже....
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на j_adore2

Re: силикон

Потресаващо е .. Ама кво ти пука
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Тия се обръщат срещу природата...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ужас

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски гъз устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Обичам всичко да е естествено.
    Не знам къде си го слагат тоя силикоИн ама...

По-добре малък и свой отпред,от колкото голям и чужд отзад!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    и аз гледах този репортаж и останах неприятон изненадна о това до къде може да стигне човек в мързела си то пък бива,бива.Защо трябва да се посяга чак до ткава стемен на природата-толкова ли ги мързи да спортуват и да се оформят ,че прибягват да си поставят изкуствени импланти в тялото отблъскващо е,аз никога не бих се хванала с мъж,чието тяло е толкова изкуствено.То и на пипане може би не е същото акто естествения мускул.Светът се извращава все повече и повече

Град
    Софийско поле
    Тва е дискриминация! Защо за жените се смята за редно и нормално,а за мъжете не.Друг е въпроса,че това е отвратително и за двата пола и не го разбирам.
    Down On The Farm!!!

и аз го гледах, коригирали си бръчки, импланти на мускули, ако може МОЗЪК МОЗЪК да си имплантират моля...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Тва вече е прекалено, не стига че се обезкосмяват повече от нас момичетата па вече и силикон Как да не се смееш.ПЕДАЛИ

Цитирай Първоначално написано от ri41
    и аз го гледах, коригирали си бръчки, импланти на мускули, ако може МОЗЪК МОЗЪК да си имплантират моля...
    пфхахахахаха

Мии кво бе завиждат на жените
    Чоwек е щаsтлiw, когаtо пrиtежаwа tоwа, кoеtо саm оbича, а nе тоwа коеtо дrугiте хаrесwат.. (flower)

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    супер простотията, шото место да си направят мускулите с упражнения те им запълват местото със силикон, а и след някоя друга година тря да ги махат тея имплантанти като им увиснат сланините

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски "задни части" устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...
    говориш простотии

Голям фен Аватара на melinor
    Може ли линк
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Цитирай Първоначално написано от melinor
    Може ли линк
    http://vbox7.com/play:4dbe3e16

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Ебати телата дето им правят! На пипане какво ли е... дали е меко... или пак е същото като все едно да пипаш мускул....?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Град
    Стара Загора
    на мен ми е интересно как ще изглежда един имплантант за бицепса примерно при сгъване на ръката, като не е мускул и не може да се разтяга и свива. сигурно гледката ще е умопомрачителна

Град
    blg
    след около 10тина години няма да има мъже на планетата .. един мъж е секски когато влага усилия за тялото си поти се докато цепи дърва и тн а не някакви женчовци в клиниката пред огледалото
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Е,то силикона им оформя тялото/плочки и др.../Не като при жените да си уголемяват циците или си правят на маймунски "задни части" устните.Които има пари и го мързи да виси в фитнеса...
    не се слага силикон в устните а хелоронова киселина .....

Град
    Градът на скучаещите милионери
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Да слагам там, да се кефят и те
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    след около 10тина години няма да има мъже на планетата .. един мъж е секски когато влага усилия за тялото си поти се докато цепи дърва и тн а не някакви женчовци в клиниката пред огледалото
    Същото се отнася и за жените

^^ ясно ама от потене и т.н няма как жените да имат цици кат на памела сеш се? т.е сексито в мъжете може да се постигне с потене, а големите цици при жените няма как....не че казвам всички жени с малък бюст да почнат да си слагат силикон. на мен повече ми харесват жени с по-малък стегнат бюст (нищо че съм момиче ))

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    ^^ ясно ама от потене и т.н няма как жените да имат цици кат на памела сеш се? т.е сексито в мъжете може да се постигне с потене, а големите цици при жените няма как....не че казвам всички жени с малък бюст да почнат да си слагат силикон. на мен повече ми харесват жени с по-малък стегнат бюст (нищо че съм момиче ))
    да ама цици като на памела не са яки сеш се .. тва няма смисъл от естественото по-хубаво няма
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    Това не значи, че една жена не трябва да поддържа форма и да се грижи за себе си само пред огледалото и в дирене на "ефикасни" диети... Че и били малки циците - цудо голямо. Жената не е само едни цици. А и в много случай след такива силиконови корекции става даже по-грозно от преди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си