И аз го гледах тоя коментар по бтв-то и останах потресена. Мъжете масово почнаха да заприличват на жени. Силикон ще си слагатЯкото е да си направиш сам адското тяло и всеки път като се погледнеш в огледалото да се кефиш на себе си, с колко пот си го постигнал.
С тия фЙеШъЪъЪн (извинявам се, но не се сдържах) прически направо ми бъркат в здравето повечето, но всеки си има различно мнение. Краката си бръснат, Божееее.. който не си ги бръсне е смотаняк ..
Абе няма к'во, на мен лично не ми се нрави новата визия на повечето момчета ^^
Sve sto je srcu drago daleko je..
^ Ти да не мислиш, че тялото като го направиш и то вече ше си стои така доживот. 1-2 месеца ако не го поддържаш и се връщаш на старта![]()
Еми блъскаш всеки ден и т'ва е, с постоянство се постигат хубавите неща.
струва ми се че не обмисли добре нещатаПървоначално написано от sHaDy_sOuL
![]()
всеки ден не може да се блъска, а и е вредно. освен тва трябва да се инвестират яко пари, време и нерви в тая работа.
бодибилдинга е един от най-неблагодарнтие спортове. дисциплина и постоянство до последно.
Еми незнам, ти си по-наясно![]()
Божеее боже... накъде отива света
Всяко вдишване е квадратче към теб...
логично е... жените почнаха да си слагат силикон на места, от които уж трябва да изглеждат по-женствени.. сега е наш ред
хахаха![]()
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Е к'ва е разликата?!
Разбирала жените със силикон,а мъжете неИ защо е така?!Защото жените от години си слагат силикон,а мъжете отскоро
Явно си доста малка и не помниш к'во нещо беше преди години (да съм била на 8-9 години),когато чалгарките започнаха да слагат тонове силикон ... Всички се възмущаваха "Ама как може ... А-у" ама ся к'во?!Ся вече е модерно
След няколко години и при мъжете ще стане супер модерно,но разликата при тях е,че имплантантите не им личат от километри
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Какви педали?Половината ви възлюбени филмови звезди (мъже ) си правят лифтинг и имат силикон...Не го харесвам , но не смятам че са педали...Просто имат пари и искат да се подобрят..Първоначално написано от brokeninside13