- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растите..
мии начи искам да си направя расти..ама въпроса, е че незнам после как се махат и колко време седят.. колко хора питах все различно ми казват, че се реже косата
![]()
.. може ли някой ако си е правил расти да ми каже, и впрочем колко време се седи с тях...
благодаря предварително..ии кой расти са по добри восъчните или силиконовите/ако сте чували, че са нови
/
П.С. - ако имам правописни грешки сори... :P
ми аз съм чувала , че има няк'ви методи за разплитане на расти
бате, по-добре недеей .. ;d
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Пак същата работа-недей...Първоначално написано от des1t000
Абе вие сте ебати позьорите... такава ли музика слушаш, че да си правиш расти? Junggle? DnB? Reggae? ... Много сте ми смешни, видите нещо по улиците и я дай да си го напраа... пфф..
Знам, и какво от това ..
Много ти е къса косата, пък и като гледам не си растафарка за да си правиш дредове.Това не ти пречи, но ще си много смешна.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Не си много запозната с нещата..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Да е...Боб Марли и аз мога да кажа...това не означава,че съм запозната с културата.Първоначално написано от des1t000
Има много позьори,дори и да си мислиш,че не си такава,ще излезе обратното...
ПП:Раста няма да ти отива.Съжалявам.![]()
Пробвай някоя скин гърл прическа...![]()
аве щом момичето го влече , да си прави раста - нека си направи , стига спамете - тя иска да се ориентира , все пакПървоначално написано от koshtramba
![]()
, но музиката им не е зле , пък и тези са хубави - дреадовете , по - точно на всеки седят различно .. и съм съгласна , че имаш къса коса , само че има и хорра които си правят , макар и да имат къси косички , така чее
! :P нищо не ти пречи , щом си се решила .. ! Но те съветвам да не пробваш , защото - след т'ва косата ти загива; )
ще изглеждаш смешна.![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
^^^Много добре и го каза...
"щом момичето го влече , да си прави раста" ..."Но те съветвам да не пробваш , защото - след т'ва косата ти загива"![]()
Ето ти сайтове:
http://www.rastaquest.hit.bg/
http://www.markozza.hit.bg/
www.rastalegal.com
Ако решиш да я махаш , единствения вариант е ножицата!
Качествените майстори на расти в България са малко...така че внимавай,къде ще отидеш.
Едно от студиата,където могат да ти направят е "На тъмно" .Цената варира в зависимост от дължината на косата или времето на работа...За твойта къса най-много дооо...може би 80 лв .Не знам точно.
И все пак-НЕ си прави...просто няма смисъл.
ти първо Растафари знаеш ли кой е? Правиш си ги щото е модерно нали? По-добре недей, че безмалко да ме напуши смях от поста ти..
да, и освен това за момиче е мега грозното и убиташко.. с некви малки изключения