.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Аз съм с АТИ 4800, 512 мб.картата е отлична нямам забележки.Когато искаш комп за игри и приложения това е картата
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    1 GB в sky.bg на Sapphire = 226 лв
    512 MB в sky.bg на Sapphire = 201 лв

И двете си имат предимства.
    Първата е с повече памет (там ще ти послужи при игри като Crysis, GTA IV примерно), но е със стандартно охлаждане.
    Втората е с по-малко памет, но е с по-добро охлаждане и това позволява малко повече overclock (тоест можеш да накараш картата да работи на малко по-високи честоти и така става малко по-мощна) - това ще ти помогне при всички игри с малко повече отколкото горната понеже тя ще се клокне малко по-мъничко от тази
    Ти си прецени какво искаш и какво мислиш да правиш

тази която е 201 лв за vipor-x ли става дума или за обикновената?

512M VAPOR-X HD4850 DDR III PCI-E
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мисля ,че пропускате важно нещо.
    Авторе на какъв монитор играеш и също много важно нещо какъв ти е процесора.Оувърклок има ли ?
    Защото Нвидиа са по-процесорозависими от АТИ.
    От тези 2те видео карти няма смисъл от 1гб им версии освен в много рядки случаи.
    Напиши си цялата конфигурация за да можеш да получиш адекватен съвет.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

монитора ми е 17 инчов самсунг а процесора е деста слабичък-AMD atlon 64 3000+ 1.8gxh но понеже не мога да сменя и видео карта и прочесор на веднаж реших първо да сменя картата.
    Излезе обаче друг проблем.Оказа се че дънната платка не поддържа DDR3.
    help

Пич земи си Нвидиа gtx285 или АТИ 4890 и си ти

Цитирай Първоначално написано от thealien77
    монитора ми е 17 инчов самсунг а процесора е деста слабичък-AMD atlon 64 3000+ 1.8gxh но понеже не мога да сменя и видео карта и прочесор на веднаж реших първо да сменя картата.
    Излезе обаче друг проблем.Оказа се че дънната платка не поддържа DDR3.
    help
    Кажи какво ти е дъното и захранването ,а и за този монитор...
    Предполагам резолюцията е 1024x768 и няма смисъл от по-бърза карта от 4850 512 смисъл от 1гб НЯМА да усетиш на тази резолюция,а и процесора ще спъва както 4850 така й 4777,9600,4670.
    Сега можеш да си кажеш цялата конфигурация дъно/процесор/рам/видео/охлаждане(бокс сигурно?)/ и най-важното захранването ако е някое JNC/CODEGEN/DELUX първо него смени и тогава мисли за други неща за да не ревеш ,че ти е изгоряло нещо от нестабилните напрежения.
    ПС:Атлон 64 3000 не беше ли на сокет 754= рамта е ДДР може и да е с агп слот ако е така по-добре се замисли за НОВ компот.
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

За захранване няма да говоря то ще се сменя и ще е кам 500 вата.
    резолюцията е 1280 на 1024
    1.Дъно ASRock AM2XLI-eSATA2
    2.процесор AMD Athlon 64 x2, 1800 MHz (9 x 200) 3000+
    3. 2 гб рам ДДР2
    4.видео карта radeon x1300 pro 256mb

Дай си скайп на лично да ти обясня някой неща.За захранването не е въпрос само в ватовете виждал съм 1кв JNC което неможе да се сравнява с нито 1 500в захранване (марково) примерно Cooler Master silent Pro M500.

Цитирай Първоначално написано от Phantom93
    Дай си скайп на лично да ти обясня някой неща.За захранването не е въпрос само в ватовете виждал съм 1кв JNC което неможе да се сравнява с нито 1 500в захранване (марково) примерно Cooler Master silent Pro M500.
    vencity_1

3. 2 гб рам ДДР2

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Мнението на "buffalo88" е много безмислено... За какво да си взема толкова "яка" видео карта момчето, при полужение че му е слаб компютъра - Няма смъсъл - напразно ще си даде парите!!! Ако иска по-добра видео карта, ще трябва да се замисли и за по-нов компютър...

П.С. - А по върпоса за захранването - едно 500в захранване е напълно достатъчно! Какви са тия истории (от 1001-нощ) за по 1-но киловатови захранвания?!?! - Вие сега сървър ли ще правите или какво?!?!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    3. 2 гб рам ДДР2

Мнението на "buffalo88" е много безмислено... За какво да си взема толкова "яка" видео карта момчето, при полужение че му е слаб компютъра - Няма смъсъл - напразно ще си даде парите!!! Ако иска по-добра видео карта, ще трябва да се замисли и за по-нов компютър...

П.С. - А по върпоса за захранването - едно 500в захранване е напълно достатъчно! Какви са тия истории (от 1001-нощ) за по 1-но киловатови захранвания?!?! - Вие сега сървър ли ще правите или какво?!?!
    Е знам че е безсмислено ,но казвам аз какво ще си взимам скоро :P

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    3. 2 гб рам ДДР2

То че захранването ще стигне ще стигне ,но имах предвид да не взима нещо куча марка JNC/CODEGEN/DELUX ,а 1 фортрон 350в пнф/400 апн ще му върши перфектна работа

Моят съвет е да изчакаш на 10 септември АМД/АТИ пускат 5000 серията и 4000 серията ще по-евтинее, но ако си решил сега да си взимаш най-добрият избор е 4870 в CF е 4890 в CF е по-добре ама струва с 300лв повече, a за тези пари ще си вземеш още 1 4870 и ще свържиш и тогава ще имаш троен CF, но както казах според мен ако изчакаш поне до средата на октомври ще е най-добре

Цитирай Първоначално написано от doippp
    Моят съвет е да изчакаш на 10 септември АМД/АТИ пускат 5000 серията и 4000 серията ще по-евтинее, но ако си решил сега да си взимаш най-добрият избор е 4870 в CF е 4890 в CF е по-добре ама струва с 300лв повече, a за тези пари ще си вземеш още 1 4870 и ще свържиш и тогава ще имаш троен CF, но както казах според мен ако изчакаш поне до средата на октомври ще е най-добре
    Знам братле,но все пак се се чудя много.. Повечето игри ги оптимизират да вървят по-добре на енвидия карти и това малко ме притеснява..Щом една gtx216 изпреварва по фреймове няква HD4850X2 на крайзис...

Да на 17 инча, мн умно!
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Да на 17 инча, мн умно!
    е нищо на 1280x1024 ще играе и пак ще му е кеф

Цитирай Първоначално написано от ivanstef
    Да на 17 инча, мн умно!
    е нищо на 1280x1024 ще играе и пак ще му е кеф
    И к'во ще я вземе.
    На 1280х1024 повече от 4870 512 (даже и тя е оувъркилл) не му трябва,а обърнете внимание на процесора и захранването на пича.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    buffalo88, май нямаш никакъв хабер от компютърни конфигурации ?
    При една конфигурация всичко трябва да е г/д равностойно на другите компоненти.
    Не можеш да си с монитор за 50 лева с процесор за 30 лева и да слагаш видео карта за 350 лева.
    въпроси, шлядурани ?
    Ае бричед слушай.. Аз ти казвам само каква видеокарта предпочитам не ме интересува нито кво му е дъното ,нито процесора , даже не ми пука ква му е шибаната кутия !

Като не ти пука за какво пишеш?
    Щот ми се искаше да се изфукам кво ще имам другия месец :P

И кое му е за фукането?
    Мога да се хвана на бас, че видеокартата ти ще е много стара след 5 месеца, но ти това няма да го разбереш.
    Знам много добре.. но все пак се надявам и процесорчето и видеокартата да мога след време със някой овърклок да ги подмладя.. пък и смятам някакво сериозно охлаждане да слагам ,така че поне една година да не бутам нищо нито софтуерно,нито хардуерно по щайгата .

отначало си помислих че е само за газария
    Всъщност далеч не е,просто искам да видя труда на програмистите по най-качествения начин.. резолюцията да е на ниво със някое по-ново мониторче и фреймовете да са достатъчно ,че да не ти се разваля кефа.Сега вече някакви физични карти има на Агея,не знам дали си чувал за тях ,но са мега брутални и просто новите игри ще имат многоо брутални енджини .. изобщо игрите се променят и си заслужава да видиш всичко

отначало си помислих че е само за газария
    Всъщност далеч не е,просто искам да видя труда на програмистите по най-качествения начин.. резолюцията да е на ниво със някое по-ново мониторче и фреймовете да са достатъчно ,че да не ти се разваля кефа.Сега вече някакви физични карти има на Агея,не знам дали си чувал за тях ,но са мега брутални и просто новите игри ще имат многоо брутални енджини .. изобщо игрите се променят и си заслужава да видиш всичко
    Основната грешка: Не игрите се променят заради хардуера, а хардуера заради игрите!
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Като не ти пука за какво пишеш?
    Щот ми се искаше да се изфукам кво ще имам другия месец :P
    Предвид тия думи, че не те интересува какво дъно и видео имаш според видеокартата, само дето ще си дадеш парите на вятъра, щото няма да можеш да я натовариш щом не си толкова заинтересуван
    Тва е много смешно да имаш видео за 500-600 лв и процесор за 200-300 ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

4890 буквално след 3 седмици ще е морално остаряла, на пазара ще има directX 11, е да в близките няколко месеца игрите няма да мигрират, но все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си