- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Неща които трябва да направя преди да стана на 18
Хах , вие тук хубаво си се веселите ,а ? Няколко безделници провалят темата и си се кефят ...![]()
Joc
Супер фен
Супер фен на форума и ултра тъпак в действителност нямаш ли си работа ,че с мен се заяждаш ?
SofiaRegularCunt
Мега фен
Знаеш ли ,че най - интересното е ,че не съм споменавал имена ,а ти си знаеш каква си ... трагедия ,трагедиятебе пък не те знам каква си и от къде си ама си Мега тъпа ... И полека колко обиди четеш на ден в нета ,че може да ти прегрее мозъчето ...
![]()
Хахахах ,че си остроумна ,браво бе ,още малко и щях да се засмея с твоето чувство за хумор ,ама си толкова плиткоумна ,че чак неможе да се измери ... Ти каква си сега , дебела ,очилата , гърбава , мършлясала , вмирисана , дебела свиня , която няма даже и 15-16г , сложила очила и гледа в монитора по цял ден , ултра тъпо изчадие си ти , просто отвратПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Първоначално написано от mitternacht
![]()
![]()
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Големи сте лайнариМомичето турило тема, вие я обляхте с фекалии от горе до долу. Безсрамни животни!
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
тцтцтц... каде са модераторите когато най-много ни трябват питам аз....?!?
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Сакам да ти го спущам между филиите ма уооооу !
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
да не забравяме и уринатаПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Някой е слушал телефонни лафчета,аПървоначално написано от lovey0u
Само не ми казвай,че и SMS-че си пуснал,за да научиш тази грозна и неповторима обида
![]()
такива неща се правят до края на живота, не до 18, т.е. ако темата беше така поставена, щеше да има резон, НО до 18..., аз скоро ги минах и като се замисля, май нищо не съм направила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от therichbitch
какви неща се правят до края на живота? би ли уточнила, защото до сега имаше само смахнати предложения и нито един коментар по темата?
1.Да удушА или отровя сестрата
2.Да застрелям или да изтезавам брата
3.Да стана мафи0т
4.Да пера пари
5.Да пера хора в буквалния смисъл
6.Да пуша дро0а
7.дда съм психар
8.Да стана лесбийка
9.Да живея в небостъргач и да падна от него
10.След като съм паднала от небостъргача да ме погребат до Барак Обама
ТОЧКА!
ми да срещнеш правилния човек, повече ме мързи да пишаПървоначално написано от lovey0u
![]()