.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Закъснява ми

Здравейте..
    Преди около две седмици с приятеля ми правихме секс. Беше ми за първи път. Трябваше да ми дойде 2-3 дена след това, а все още закъснява Ползвахме презерватив, 'сичко точно..
    Може ли да закъснява от това, че ми е било за пръв път
    И двамата много се страхуваме..
    by the way утре мисля да си направя и тест

By the way направи си като искаш, но сле седмица от акта. Иначе да принципно е нормално да ти закъснява.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Как така е нормално да ми закъснява

Не се плаши, това е някак си биологична функция на организма. Идеята на нещата е, че уж организма трябва да е подготвен за оплождане. Това се нарича биология Може да се случи да ти закъснее, както и парадоксално може да се случи, когато желаеш много да правиш секс да ти дойде по-рано Пък и ти на колко години си, имаш ли редовен цикъл вече, че да се плашиш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Годините нямат значение
    Откакто имам цикъл ( 4 години пък и повече.. ) ми е редовен..
    Забравих да кажа, че предния месец ми дойде малко по-рано.. Може ли и от това да е

Факторите са много.Но щом си правила секс за първи път там е причината най-вероятно.Почти при всички момичета се случва.Нали не е имало гафове.Няма причина да се притесняваш.

...hate my nickname

Досега това приказвах, а пък и цикъла има значение, проблема ти е, че го отписваш

Цитирай Първоначално написано от roadrunner
    Годините нямат значение
    Откакто имам цикъл ( 4 години пък и повече.. ) ми е редовен..
    Забравих да кажа, че предния месец ми дойде малко по-рано.. Може ли и от това да е
    нямат значение сигурно си някъде на 14... ам няма значение,спокойно не си бременна просто организъм.. вълнение около новото абе ей такива простотии няма се шашкаш че още повече ще ти закъснее,на мен като ми идва от три години,и сега този месец ми закъсня две седмици,а само с презерватив сме го правили и аз се шашкам и се вкарвам в некфи филми,ей т'ва му е тъпото на секса ...

Гълтай за да не се страхуваш
    пора мотори

Ех, най- ги обичаме тези теми...

Споко, най-късно след месец ще кървиш

DO NOT USE!

Вземете да прочетете и другите теми, защото точна такива случаи са 1вите няколко теми...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    офф има 1000 такива теми. Значи щом като ти е за първи път то е нормално да имаш някакви промени в менструацията.
    Станислава

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    адски много..

Цитирай Първоначално написано от Di
    адски много..
    аз като гледам маии на всеко 2ро момиче и закъснява ...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от playaa
    адски много..
    Нов си, ама бързо се ориентира. И обикновено всяка втора е "бременна", а всяка трета пие Ескапел, като Тик-Так. Народът изтрещя тотално! А раздел Секс се превърна в кошчето за вагинални отпадъци, които не са успели да минат през централния преди да се напишат.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от playaa
    адски много..
    Нов си, ама бързо се ориентира. И обикновено всяка втора е "бременна", а всяка трета пие Ескапел, като Тик-Так. Народът изтрещя тотално! А раздел Секс се превърна в кошчето за вагинални отпадъци, които не са успели да минат през централния преди да се напишат.
    Сигурно е от кризата, жегите или деградацията...

Човек да не отвори тема.. Нямам време като вас по цял ден да седя във форума и да следя всеки един нов пост...
    Просто исках бърза инфо дали има нещо и дали е нормално да ми закъснява след първия път
    Съжелявам ако съм ви отегчила или съм загубила част от времето ви

Супер фен Аватара на l0lz
    Как така е нормално да ми закъснява
    Абе тва да не е някво точно събитие, че да е ненормално?
    Ебахти глупавото дете си.. No offence, ама не знаеш ли, че е нормално да ти закъснява без да е "станал гафа"..?

Град
    ВаРнАаАа
    Човек да не отвори тема.. Нямам време като вас по цял ден да седя във форума и да следя всеки един нов пост...
    Просто исках бърза инфо дали има нещо и дали е нормално да ми закъснява след първия път
    Аааа споко бе, ние нямаме живот. Не се притеснявай

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Yes.

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Yes.

Супер фен
    Заключена по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си