- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Закъснява ми
Здравейте..
Преди около две седмици с приятеля ми правихме секс. Беше ми за първи път. Трябваше да ми дойде 2-3 дена след това, а все още закъсняваПолзвахме презерватив, 'сичко точно..
Може ли да закъснява от това, че ми е било за пръв път![]()
И двамата много се страхуваме..
by the way утре мисля да си направя и тест![]()
By the way направи си като искаш, но сле седмица от акта. Иначе да принципно е нормално да ти закъснява.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не се плаши, това е някак си биологична функция на организма. Идеята на нещата е, че уж организма трябва да е подготвен за оплождане. Това се нарича биология![]()
![]()
Може да се случи да ти закъснее, както и парадоксално може да се случи, когато желаеш много да правиш секс да ти дойде по-рано
![]()
Пък и ти на колко години си, имаш ли редовен цикъл вече, че да се плашиш
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Годините нямат значение
Откакто имам цикъл ( 4 години пък и повече.. ) ми е редовен..
Забравих да кажа, че предния месец ми дойде малко по-рано.. Може ли и от това да е![]()
Досега това приказвах, а пък и цикъла има значение, проблема ти е, че го отписваш![]()
Първоначално написано от roadrunner
нямат значение сигурно си някъде на 14... ам няма значение,спокойно не си бременна
просто организъм.. вълнение около новото абе ей такива простотии
няма се шашкаш че още повече ще ти закъснее,на мен като ми идва от три години,и сега този месец ми закъсня две седмици,а само с презерватив сме го правили и аз се шашкам и се вкарвам в некфи филми,ей т'ва му е тъпото на секса ...
Вземете да прочетете и другите теми, защото точна такива случаи са 1вите няколко теми...
офф има 1000 такива теми. Значи щом като ти е за първи път то е нормално да имаш някакви промени в менструацията.
Станислава
аз като гледам маии на всеко 2ро момиче и закъснява ...Първоначално написано от Di
Нов си, ама бързо се ориентира. И обикновено всяка втора е "бременна", а всяка трета пие Ескапел, като Тик-Так. Народът изтрещя тотално! А раздел Секс се превърна в кошчето за вагинални отпадъци, които не са успели да минат през централния преди да се напишат.Първоначално написано от playaa
![]()
Сигурно е от кризата, жегите или деградацията...Първоначално написано от amk933
![]()
Човек да не отвори тема.. Нямам време като вас по цял ден да седя във форума и да следя всеки един нов пост...
Просто исках бърза инфо дали има нещо и дали е нормално да ми закъснява след първия път![]()
Съжелявам ако съм ви отегчила или съм загубила част от времето ви![]()
Абе тва да не е някво точно събитие, че да е ненормално?Първоначално написано от roadrunner
Ебахти глупавото дете си.. No offence, ама не знаеш ли, че е нормално да ти закъснява без да е "станал гафа"..?
Аааа споко бе, ние нямаме живот.Първоначално написано от roadrunner
Не се притеснявай
![]()
Първоначално написано от l0lz
![]()
Заключена по желание на авторката.