- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво означава
Означава ли нещо, когато твой роднина ( в случая прабаба ми) почине на твоя рожден ден? Не вярвам в случайностите..от 365 дена точно на този ден..Със сигурност ще значи нещо, но какво по-точно..ако има запознати нека да кажат![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Ами според мен, ако трябва да се говори за случайности трябва да има повтораяемост в смисъл на някаква схема, но все пак всичко това си остава спекулации, включително и твоите мисли, докато не се разбере наистина дали случаиностите, не са всъщност нещо повече![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не съм чувал това да значи нещо. Толкова ли е много шансът 1 към 365? Какво значат датите? Просто измислица от хората, или имат астрономическо значение?
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Всеки ден умират хиляди хора,но като са непознати не ни се струва съдбоносно,нали...
За мен наистина странно е да си умреш на датата,която си роден,но предполагам тук може да се приложи същата логика..
Значи..че е искала да ти прецака рождения ден !![]()
Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми шанс
За непознатите е различно..но за твой близък..
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
+1Първоначално написано от Liar
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
означава че е починала на рождения ти ден![]()
не съществуват случайности... щом е умряла на тази дата така е трбвало да стане... но дали тва има нещо общо с теб и рожденния ти ден съмнявам се да е така..
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
ами да, обикновено човек умира заради болест, старост, злополука и т.н. никой не умира случайно![]()
Нищо не означава, случайно е. Като да спечелиш от тотото или да купиш развалено мляко по погрешка. Случва се.
пак казвам няма случайности.. как така случайно ще умре в определен ден.... все едно да се родиш случайно
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Е, ясно, че не е умряла случайно. То ако ставаше ей така, ходиш и и хоп...Но със сигурност никой не е избирал рождения ден на авторката, за да умре баба й точно тогава.Първоначално написано от padnaloblak
Твоите коментари винаги ме разсмиват.Първоначално написано от ZipFail
![]()
По темата: няма случайни неща. Винаги ще помниш баба си. Това е посланието.![]()
Не мисля,че има нещо символично в това и значи нещоо..Гаднично е,но живота е такъв,съдба..Моите съболезнования..
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Всеки ден е един определен ден.Първоначално написано от padnaloblak
Напълно случайно е. Шанса 1 към 365 не е толкова голям.
Случайност.
Съдбата е изградена от поредица от случайностти.
When you dream anything can happen.
а дали някои знае какво означава ако 3 години по ред видш ковчег на рождения си ден![]()
Означава, че 3 години под ред си гледала кофчези на рожденния ти ден...
Как? В мисълта си (си го представиш), по тв, наживо? Може и да значи нещо. Кажи повече подробности, ако искаш. Сигурно е глупаво съвпадение, но все пак кажи повече, ако си спомняш и не ти е неприятно да споделиш.Първоначално написано от Tajnomomiche
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
наживо 1вия път умря съседа ни 2рия път минавах краи една църква и тъкмо внасяха ковчега 3тия път в кооперацията където работи баща ми беше починала някаква женаПървоначално написано от themusicinme
![]()
Леле, странно е това. Наистина. Не знам какво означава. Не се притеснявай! Може да са просто съвпадения.Първоначално написано от Tajnomomiche
Имам предположение. Ако точно около тези рожденни дни си била отчаяна или нещо такова, "отгоре" са искали да ти покажат стойността на живота и да се радваш, че си жива и да празнуваш весело рождените си дни.![]()
Просто така се е случило,че е починала тогава ама некоя 80 годишна баба ще ти каже некоя и друга бабина деветина![]()