.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

Какво означава

Означава ли нещо, когато твой роднина ( в случая прабаба ми) почине на твоя рожден ден? Не вярвам в случайностите..от 365 дена точно на този ден..Със сигурност ще значи нещо, но какво по-точно..ако има запознати нека да кажат
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Ами според мен, ако трябва да се говори за случайности трябва да има повтораяемост в смисъл на някаква схема, но все пак всичко това си остава спекулации, включително и твоите мисли, докато не се разбере наистина дали случаиностите, не са всъщност нещо повече
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не съм чувал това да значи нещо. Толкова ли е много шансът 1 към 365? Какво значат датите? Просто измислица от хората, или имат астрономическо значение?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Всеки ден умират хиляди хора,но като са непознати не ни се струва съдбоносно,нали...
    За мен наистина странно е да си умреш на датата,която си роден,но предполагам тук може да се приложи същата логика..

Мега фен Аватара на ZipFail
    Значи..че е искала да ти прецака рождения ден !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail

Еми шанс
    За непознатите е различно..но за твой близък..
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Всеки ден умират хиляди хора,но като са непознати не ни се струва съдбоносно,нали...
    За мен наистина странно е да си умреш на датата,която си роден,но предполагам тук може да се приложи същата логика..
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    означава че е починала на рождения ти ден

не съществуват случайности... щом е умряла на тази дата така е трбвало да стане... но дали тва има нещо общо с теб и рожденния ти ден съмнявам се да е така..
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    ами да, обикновено човек умира заради болест, старост, злополука и т.н. никой не умира случайно

Супер фен Аватара на maybelline
    Нищо не означава, случайно е. Като да спечелиш от тотото или да купиш развалено мляко по погрешка. Случва се.

пак казвам няма случайности .. как така случайно ще умре в определен ден.... все едно да се родиш случайно
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    пак казвам няма случайности .. как така случайно ще умре в определен ден.... все едно да се родиш случайно
    Е, ясно, че не е умряла случайно. То ако ставаше ей така, ходиш и и хоп...Но със сигурност никой не е избирал рождения ден на авторката, за да умре баба й точно тогава.

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Твоите коментари винаги ме разсмиват.
    По темата: няма случайни неща. Винаги ще помниш баба си. Това е посланието.

Фен Аватара на peteto_love
    Град
    botevgrad
    Не мисля,че има нещо символично в това и значи нещоо..Гаднично е,но живота е такъв,съдба..Моите съболезнования..
    „Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    Всеки ден е един определен ден.
    Напълно случайно е. Шанса 1 към 365 не е толкова голям.

Случайност.
    Съдбата е изградена от поредица от случайностти.
    When you dream anything can happen.

а дали някои знае какво означава ако 3 години по ред видш ковчег на рождения си ден

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Означава, че 3 години под ред си гледала кофчези на рожденния ти ден...

Цитирай Първоначално написано от Tajnomomiche
    а дали някои знае какво означава ако 3 години по ред видш ковчег на рождения си ден
    Как? В мисълта си (си го представиш), по тв, наживо? Може и да значи нещо. Кажи повече подробности, ако искаш. Сигурно е глупаво съвпадение, но все пак кажи повече, ако си спомняш и не ти е неприятно да споделиш.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    Как? В мисълта си (си го представиш), по тв, наживо? Може и да значи нещо. Кажи повече подробности, ако искаш. Сигурно е глупаво съвпадение, но все пак кажи повече, ако си спомняш и не ти е неприятно да споделиш.
    наживо 1вия път умря съседа ни 2рия път минавах краи една църква и тъкмо внасяха ковчега 3тия път в кооперацията където работи баща ми беше починала някаква жена

Цитирай Първоначално написано от themusicinme
    наживо 1вия път умря съседа ни 2рия път минавах краи една църква и тъкмо внасяха ковчега 3тия път в кооперацията където работи баща ми беше починала някаква жена
    Леле, странно е това. Наистина. Не знам какво означава. Не се притеснявай! Може да са просто съвпадения.

Град
    в света на приключенията ..
    нищо не означава ..

Имам предположение. Ако точно около тези рожденни дни си била отчаяна или нещо такова, "отгоре" са искали да ти покажат стойността на живота и да се радваш, че си жива и да празнуваш весело рождените си дни.

Град
    Долината На Идиотщината
    Просто така се е случило,че е починала тогава ама некоя 80 годишна баба ще ти каже некоя и друга бабина деветина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си