- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от скайп
ае как да ви кажа ... как мога да накарам някое моми4е дето имам скайп само да излезе с мене на среща все не става ... примерно скайпа се едно го имам от импулс . Кажете как да пиша ко да пиша подходящи теми за скайпа![]()
Като не става по скайп се запознай с някоя извън мрежата. Ако чак толкова държиш да е по интернет-дръж се естествено. А и повеято момияета имат импулс, за да покажат колко са ГоТИииинИИИ на фотошопските снимки, а не да търсят нови познанства.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ами пиши й "здр" "как си, какво правиш" и като се заговорите, ей така вметни "какво ще кажеш утре да се видим" и така
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Първо я опознай а псоле я кани на среща ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
за тези здр как е и аз стигам до там ама след туй не са сещам за теми изобщопък едвали зимам и скайп здр как е и после направо ай утре да са видим едва ли ....
![]()
ми почваш като по лексиконите ... и така темите една след друга би трябвало да се развият ..Първоначално написано от Bobo93
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе трябва първо да опознаеш момичето и да сте си писали Х пъти,да добиете горе долу представа за другия и тогава да я поканиш...не става първата реплика да ти е-айда утре на кафе..то еповече от ясно,че така зададен въпроса ще има отрицателен отговор![]()
Не че нещо,ама ако някой ми каже така на втората минута и просто ми е ясен и изобщо не се занимавам с него.Пиши си с нея 2-3 дни и тогава,ебаси.Първоначално написано от Iria
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
То не става така ако си казал ''Здрасти как си? '' -добре '' а ок...ае се видим''
... не очаквай някоя да се навие по тоя начин![]()
То темите ще дойдат сами ако върви лафа между вас... иначе и на листче да ти ги напиша пак няма да ти върже...
Първо трябва да се опознаете, за да имаш поне някаква представа с какъв човек ще излизаш. Относно темите питай това което те интересува но все пак да не са много лични въпросите и така може да развиете някакъв "разговор".
Лелееее.. по-добре не влизай в скайп разберете нета не е всичко тва е илюзия тва не е истинския живот нещата и моментите тръпката която можеш да усетиш всичко реално тва не е онлайн![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
то си идва от вътре майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Проблемът на пича е, че не може да лафи. Както казах в една друга тема:
Сега ме слушай: Винаги, ама винаги чети внимателно какво ти пише (след баналните "Здравей, как си") хващай се за всяка думичка или мисъл и питай въпроси относно тях, все едно "уш" не разбираш или проявяваш интерес (и все пак трябва да го има малко и от само себе си). Обаче има един проблем в това, че е по Скайп, не си единствения, с когото си пише... И ако особено си е изградила мнение, което дори да е леко отрицателно, то тогава много много не се надявай.
Ако не я познаваш е нормално да нямате теми за разговор.Ти едва ли знаеш какви са и интересите.
Разпитай я като за начало, къде учи, каква музика слуша, какви хобита има и етц. Нещата, които си съвпадат между теб и нея, би трябвало да станат едно добро начало за задълбочен разговор.Имай търпение.След време би трябвало да разбереш, дали проявява интерес.Ако го направи - каниш и готово.Дано съм помогнал.
мерси на всички
+ Така се правиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Накрая кажи аре навън да те ева .. не .. не става така първо подгрей фурната после вкарвай манджата да се топли !!!
Пробрах веднъж... на живо ... недей!Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Skype е доста смотана програма за водене на разговори и запознанства.Трябва ако се запознаете да я поканиш да излезете и да водите разговорите на живо...Така се разбира дали си пасвате,защото по скайп нито има визуален контакт нито нищо...![]()
Пък и пробвай да си търсиш момиче извън интернет пространството!! ;]
--------------------------------------------------------
Ухааа пинизчийска историяПърво и пиши, поразпитай я кое, как, защо къде учи с кого се събира.. ако имате общи приятели - бомба! Вникни и в малката сладка руса главица и се покажи като добър и уважаващ жените (вмъквам, че женските обичат умерено чувствителни мъже). Опознай я хубавичко и в един прекрасен ден просто отбележи, ей така, вмъкни че ти се излиза защото времето е "приятно за разходки" и си ти човека
![]()
П.П. - заеби тая мрежа, на reality е за предпочитане.. познавам един тип дето ги "чука" по скайпа![]()
![]()
(и е от този форум)
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Дай си снимка и ще ти кажа защо.
Поинтересувай се от нея, питай я разни работи, момичетата обичат да се интересуват от тях![]()