.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: от скайп

Hybrid View

от скайп

ае как да ви кажа ... как мога да накарам някое моми4е дето имам скайп само да излезе с мене на среща все не става ... примерно скайпа се едно го имам от импулс . Кажете как да пиша ко да пиша подходящи теми за скайпа

Повече от фен
    Като не става по скайп се запознай с някоя извън мрежата. Ако чак толкова държиш да е по интернет-дръж се естествено. А и повеято момияета имат импулс, за да покажат колко са ГоТИииинИИИ на фотошопските снимки, а не да търсят нови познанства.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Ами пиши й "здр" "как си, какво правиш" и като се заговорите, ей така вметни "какво ще кажеш утре да се видим " и така
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо я опознай а псоле я кани на среща ...

за тези здр как е и аз стигам до там ама след туй не са сещам за теми изобщо пък едвали зимам и скайп здр как е и после направо ай утре да са видим едва ли ....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Bobo93
    за тези здр как е и аз стигам до там ама след туй не са сещам за теми изобщо пък едвали зимам и скайп здр как е и после направо ай утре да са видим едва ли ....
    ми почваш като по лексиконите ... и така темите една след друга би трябвало да се развият ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    абе трябва първо да опознаеш момичето и да сте си писали Х пъти,да добиете горе долу представа за другия и тогава да я поканиш...не става първата реплика да ти е-айда утре на кафе..то еповече от ясно,че така зададен въпроса ще има отрицателен отговор

Цитирай Първоначално написано от Iria
    Ами пиши й "здр" "как си, какво правиш" и като се заговорите, ей така вметни "какво ще кажеш утре да се видим " и така
    Не че нещо,ама ако някой ми каже така на втората минута и просто ми е ясен и изобщо не се занимавам с него.Пиши си с нея 2-3 дни и тогава,ебаси.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Супер фен
    То не става така ако си казал ''Здрасти как си? '' -добре '' а ок...ае се видим''
    ... не очаквай някоя да се навие по тоя начин
    То темите ще дойдат сами ако върви лафа между вас... иначе и на листче да ти ги напиша пак няма да ти върже...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Дамм,взе ми думите от устата..

Първо трябва да се опознаете, за да имаш поне някаква представа с какъв човек ще излизаш. Относно темите питай това което те интересува но все пак да не са много лични въпросите и така може да развиете някакъв "разговор".

Град
    blg
    Лелееее.. по-добре не влизай в скайп разберете нета не е всичко тва е илюзия тва не е истинския живот нещата и моментите тръпката която можеш да усетиш всичко реално тва не е онлайн
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    то си идва от вътре майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Проблемът на пича е, че не може да лафи. Както казах в една друга тема:

Сега ме слушай: Винаги, ама винаги чети внимателно какво ти пише (след баналните "Здравей, как си") хващай се за всяка думичка или мисъл и питай въпроси относно тях, все едно "уш" не разбираш или проявяваш интерес (и все пак трябва да го има малко и от само себе си). Обаче има един проблем в това, че е по Скайп, не си единствения, с когото си пише... И ако особено си е изградила мнение, което дори да е леко отрицателно, то тогава много много не се надявай.

ам напиши и ари наванка ма

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Fe6an4etyty
    ам напиши и ари наванка ма
    Не си забавен..

Мега фен
    Ако не я познаваш е нормално да нямате теми за разговор.Ти едва ли знаеш какви са и интересите.
    Разпитай я като за начало, къде учи, каква музика слуша, какви хобита има и етц. Нещата, които си съвпадат между теб и нея, би трябвало да станат едно добро начало за задълбочен разговор.Имай търпение.След време би трябвало да разбереш, дали проявява интерес.Ако го направи - каниш и готово.Дано съм помогнал.

мерси на всички

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    + Така се прави

Накрая кажи аре навън да те ева .. не .. не става така първо подгрей фурната после вкарвай манджата да се топли !!!

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    абе трябва първо да опознаеш момичето и да сте си писали Х пъти,да добиете горе долу представа за другия и тогава да я поканиш...не става първата реплика да ти е-айда утре на кафе..то еповече от ясно,че така зададен въпроса ще има отрицателен отговор
    Пробрах веднъж... на живо ... недей!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Skype е доста смотана програма за водене на разговори и запознанства.Трябва ако се запознаете да я поканиш да излезете и да водите разговорите на живо...Така се разбира дали си пасвате,защото по скайп нито има визуален контакт нито нищо...
    Пък и пробвай да си търсиш момиче извън интернет пространството!! ;]

--------------------------------------------------------

Град
    Шумен
    Ухааа пинизчийска история Първо и пиши, поразпитай я кое, как, защо къде учи с кого се събира.. ако имате общи приятели - бомба! Вникни и в малката сладка руса главица и се покажи като добър и уважаващ жените (вмъквам, че женските обичат умерено чувствителни мъже). Опознай я хубавичко и в един прекрасен ден просто отбележи, ей така, вмъкни че ти се излиза защото времето е "приятно за разходки" и си ти човека

П.П. - заеби тая мрежа, на reality е за предпочитане.. познавам един тип дето ги "чука" по скайпа (и е от този форум)
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    somewhere over the rainbow
    Дай си снимка и ще ти кажа защо.

Поинтересувай се от нея, питай я разни работи, момичетата обичат да се интересуват от тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си