- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- от скайп
даваи и +ченца искаи и оунченца напреи си прическа на бит педерас и ще ти върже,даже тя ше иска да излезете
прическата никога![]()
Викаш не става номераПървоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
![]()
По темата - авторе ти си ИДИОТ ама с главно И!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ае тихоо ее ко съм казал идиот ще ми вика моа ли да ...
Можеш - вземи си номерче и се нареди на опашката.
Говориш откровени глупости по идиотски начин. Общо взето се излагаш пред целия форум(надявам се само тук).
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не мисля че момиче на което си му напълно непознат ще се навие ей така по скайп на среща...пишете си няколко вечери,виж дали проявява интерес.Ако ти даде зелена светлина я покани деликатно да се видите.Ако и там светне - терена е твой.Късмет.
П.П. Търпение му е майката - дето се вика Рим не е построен за един ден.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Брал съм дерт навремето от такива скайп историй, така че пиши си известно време с нея след това я покани на среща... ако откаже пробвай втори път и ако пак не стане и изтрий скайпа и никога не и пиши повече. В крайна сметка има толкова много момичета и не трябва да си правиш филми. И ако питаш мен избягвай скайп писаниците, защото времето, което ще отделиш в онлайн общуване и опознаване се пропилява. Най-добре си е на живо.
Ами започни чат с нея и после влез в тона й , ама си пишете поне седмица - две , преди да я каниш !![]()
Сещам се най-добрата ми приятелка как режеше наред по едно време, като почнеха да я канят на кафе от Скайпа.
Младежите опитаха всичко, бяха нагли, но тя не пожела.
Така че, или каузата е загубена, или просто въпросната приятелка е твърде опърничева.![]()
Опитай се да се сближиш с нея..и да знаеш, че на нея и е приятно да си пише с теб.Ако е някоя надута кранта не се занимавай с нея..изобщо.Но пък ако е свестно момичето станете близки, после излизайте често.. и на двамата да ви е приятно. Сам ще видиш резултата![]()
Подкрепям!Това доста прилича на моя подход имам почти същата ситуация,създала се съвсем случайноПървоначално написано от mrtn
![]()
Първоначално написано от Punisherrr
..съгласна.
дори има вероятност при тези условия тя да те покани .
Pendulum - hold your colour.mp3
Проведи един разпит, кво толкова![]()
Примери много:
Имаш ли си любим филм
Имаш ли си любим актьор/актриса
Харесва ли животни и какви по-точно
Музика,хобита и др. работи, предполагам си схванал вече![]()
Айде успех и не се натягай много много, ако е писано те ще си станат нещата постепенно
п.с. Тези въпроса са ако мацката не е толкова разговорлива или докато се отпусне в твойта компания и тя почне да ти разтяга локуми, оттам нататък е по-лесно![]()
Да повечето хора са прави.Първо трябва да я опознаеш да си пишете известно време и чак тогава евентуално ако ти допадне и ти не си и безразличен да я попиташ да излезете... Чакането и времето му е майката :P![]()
Скайп=Зло.
Измисли си по-продуктивно занимание.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Покани я да излезете и и кажи, че ще я заведеш да ядете боб с наденица. Всяко момиче си пада по боб с наденица. Няма как да ти откаже. Изпипана стратегия е, да знаеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.