- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- последното запознанство
с кого последно се запознахте?
къде?
как?
какъв е човека и може ли между вас да има приятелство
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
С майката на една приятелка на работното и място и едва ли![]()
в интерес на истината преди 15на минути,в сайта ...писа ми да ми иска скайпа да ме питал нещо,ама като го гледам бъзика си прави дитетоне,че имам против...даже го пратих при специалиста относно проблема му
![]()
определено току така приятелство не се създава и не виждам кка ще стане..
иначе преди това,последното беше преди 6 дена някъде с един приятел на моя приятелка-виж там вече лафчето тръгна,момчето е симпатяга,приятелство може да се получиЖалко ,че не живее в БГ а си идва за 3 -4 месеца всяка година
![]()
С бармана в едно кафе, където работи най-добрата ми приятелка ... и мисля, че не може .. шото още като го видях ми стана антипатичен.. несъвместими аури![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Последно се запознах със сегашния ми приятел преди месец и нещо ... Даммм ... Точно няколко часа преди да тръгнем![]()
Къде,къде?!Ми в градината,пред барбекюто на един приятел ... Как?! ... Амиии аз се цупех на целия свят ... Той започна да ми обяснява как не трябва да ми пука и хоп!Запознахме се,че даже и гаджета станахме
![]()
Дали може да има приятелство?!Сигурна съм,че дори и да скъсаме пак ще сме приятели
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
С едно момче от форума ... по случайност се запознахме ... да има приятелство между нас...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мале мале изобщо не помня с кого се запознах последно.Просто ми излезе от главата и сега ще има да се пънкам 723654 години...тцтц![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
запознах се с две момчета .. преди едно парти
с един съфорумник,с когото си пиша сяка вечер. Много позитивен човек![]()
Никога не помня запознанствата... Мине месец и постоянно питам "Абе с теб как се запознахме?" иначе за приятелство е много относително казано...
И аз така с едно момиче от форумаПървоначално написано от Hilary_
Много е сладка,мисля че завързахме добро приятелство :P
![]()
Преди няколко часа с една сервитиорка как попитах я какъв ден сме и завързахме лаф посмя се на простотиите ми не знам може и да станем аверчетаСамо дето не и запомних името ама няма значение
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
![]()
Ами аз често се запознавам с много хора...![]()
С едно момиче , в скайп xD и мисля че може да има приятелство![]()
![]()
--------------------------------------------------------
С братовчедката на приятеля ми....
За приятелство не знам...изглежда ми пекана.
Ще видим *sun*
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
С едно момиче от съседния клас (в периода 21-30 август се сближихме повече). Познавах я бегло преди това - здравей, здрасти или просто се подминавахме. Сега е по-различно. Да, мисля, че може да има приятелство. :Д
а и с приятелкат ана братовчед ми - печена е, за приятелство- едва ли
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.