- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Филми c Johnny Depp
Така, като гледам другата тема и се присещамм.. я всеки да каже любимия си филм с Джони Деп? :P
*Сега пускам "шоколад" - предполагам, че ще си прережа вените заради Джони..ебаааавка ;д
Моля, без забележки за раздела.. искам някой да види тая тема и да даде мнение, а в раздел "Музика и ТВ" всички знаем, че няма да стане....
не харесвам джони деп![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Еййй за 2 пръста разстояние без малко да уцелиш раздела
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^Добре де, не случайно го пуснах в другия раздел.. По същата логика мога да го пусна и в "Любов", i guess?
Иначе Шоколад-а ме разочарова.. имам предвид страхотен филм, но Джони го имаше в 5 сцени ебасиИскам още
![]()
За малко да се разрева като целуна Виан ....![]()
From Hell![]()
![]()
![]()
![]()
Само...да ме извинява авторката,ама ако може да смени заглавието...че има много теми на име "Филми" и всичките са различни.Нещо,което да подсказва,че темата е за Джони Деп.
Arizona dream.
Нереален.Дори в този случай не харесвам филма заради Джони, а заради самия сюжет, замисъл. Деп просто допълва цялостната визия, но разбира се, перфектно as usual.
1.Fear and Loathing in Las Vegas голям филм!!!
2.Pirates of the Caribbean
3.Sleepy Hollow
4.Donnie Brasco
скоро ще гледам и Public Enemies, имам големи очаквания.
we give it all.
Тъкмо съм на тая вълна в моментаЗа последните 2 дена гледах всички серии на Пиратите,като 2ра и 3та два пъти
+ Чарли и шоколадовата фабрика,Суини Тод и Шоколад
![]()
![]()
Голям фен съм му..инак за любими филми..абе Карибски Пирати винаги ме е кефел на макс...хем съм ужасен фен на пирати,хем сюжета е хубав,хем там е и ДжониИии съответно любимия ми филм(изобщо)
![]()
Иначе "От Ада" ии "Суини Тод" ми харесват(много)А Чарли и шоколадовата фабрика ми е мн забавен
![]()
И така...сега чакаме Карибски Пирати 4 ии още 2-3 филмчета с Джони![]()
Fear and Loathing in Las Vegas е култов.
Edward Scissorhands и Sweeney Todd също са много добри.
Your pseudo sunshine I don't need.
Не съм гледала всички,но blow,edward ножиците,шоколад и таен прозорец най ми харесаха
пп-инче дай да напрайме една тема за джони![]()
^Гледах го преди малко.. малко безсмислен като филм, ама Джони си е Джони..![]()
*бтв е като напушен през половината филм![]()
Решила съм да му изгледам всичките филми :}}
hackberry, прави![]()
А така!Всичко трябва да се гледаПървоначално написано от InnchetO
И аз съм почнала един такъв маратон,ей сега гледах..ъъм 2,не 3 негови филмчета
Абе..няма 2ри и тва е!
![]()
"Едуард ножиците", има много поука в този филм.
И аз преди няколко месеца си направих маратон и изгледах всички филми с Деп,които успях да намеряПървоначално написано от InnchetO
.
За любими мисля,че са ми:Развратникът,Таен прозорец,Пътят към Невърленд,Дони Браско,Новият Дон Жуан,Аризонска мечта ии Взвод сигурно има и още ама айдее стига толкова![]()
Down On The Farm!!!
Първоначално написано от InnchetO
според мен пък изобщо не е безмислен
може би идеята на филма е,че семейството е по-важно от ,в случая, парите
и образите на момчето и уонка са противоположни![]()
Точно !Първоначално написано от cactus
Преди малко гледах няколко филмчета..Е Arizona Dream за мен не струва..Джони,както винаги играе добре,просто самия филм ми е ужасен..
Просто не ме грабна филма :> Не, че не се пръснах да се хиля на г-н УонкаПървоначално написано от cactus
Просто филма не ми допадна
Тази нощ на ред са пиратите!![]()
Chocolate,Swenee Todd -The demon barber of Fleet street,Charlie And The Chocolate Factory![]()
![]()
![]()
Айдеее пиратите ги отписваме.. тая нощ 9 часа маратон карибски пирати![]()
Карибски Пирати си е като Star Wars на 21ви век.
Иначе с Johnny Depp не сте споменали The Ninth Gate.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
абе джони е мн як в карибски пирати,ама не ме кефи филма нещо...
изтеглих 3тата част,ама я превъртах доста...и така и не го изгледах