- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- имам притеснение ..
Здравейте![]()
Цикала ми закъснява с 4 дена.. По принцип не е много редовен.. Болна съм и си мисля, че може да е и от антибиотиците.. Има и друго .. 2дена след като ми свърши миналия месец с приятелят ми правихме секс без презерватив.. (случи се доста спонтанно) Не свърши в мен. Успокоявах се с това, че уж преди и след менструация има малка вероятност от забременяване. Мисля също, че може и да е от притеснение дали ще ми дойде. Таа на 2-рия ден от закъсняването, си правих тест и беше отрицателен.
но тъй като все още не ми е дошло много много се притеснявам![]()
След като ми свърши лечението пак ще си направя тест.. (за всеки случай)
Бихте ли ми дали някакво мнение за да се поуспокоя малко![]()
![]()
Съжалявам, че няма да ти коментирам въпроса, но няма как. Моля, не си излизай на теб и на мен с номерата за спонтанното, няма такова животно, както казал шопа. Мисли се в тези случаи, а не човек да си мисли, я аз се отдадох на момента. Да направиш глупост и да правиш секс без предпазни средства, когато не си готов за дете, е глупост, а не спонтанност. Надявам се, че това е ясно и още повече се надявам другия път да не пишеш, че еди каква си глупост станала спонтанно. o![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не плаши момичето - в овулация е била, той не е свършил в нея - съответно има малък шанс. (не е чак тооолкова лесно да се забременее, хора се мъчат с години)Съжалявам, че няма да ти коментирам въпроса, но няма как. Моля, не си излизай на теб и на мен с номерата за спонтанното, няма такова животно, както казал шопа. Мисли се в тези случаи, а не човек да си мисли, я аз се отдадох на момента. Да направиш глупост и да правиш секс без предпазни средства, когато не си готов за дете, е глупост, а не спонтанност. Надявам се, че това е ясно и още повече се надявам другия път да не пишеш, че еди каква си глупост станала спонтанно. o Surprised Surprised
Иначе да - темата си е стааара и изтъркана, не знам защо правите секс неуведомени![]()
спокойно , щом не е свършвал в теб и си направила тестНяма за какво да се притесняваш , закъснението може да е и от притеснението и от болестта.
![]()
Станислава
Тест отрицателен - няма бебе.Точка.Кратко,точно,ясн о.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
благодаря ви много![]()
![]()
смятах да ти казвам ,че няма от какво да са претисняваш ама ти вече си получи отговорите ...но все пак искам да та питам На колко години си ?? интересно ми е щом си правила секс без презерватив
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
rumcho на 16 съм
а btw ДОЙДЕЕ МИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
ЧЕСТИТКА! :PПървоначално написано от gabunnkaa
С това темата приключва.Първоначално написано от gabunnkaa